-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
























Η ΣΤΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΣΤΑ 
ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ
ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ
ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ. 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ
ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ
ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ
ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ
ΑΞΙΕΣ.




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ.

The Perfect Wave Full Movies – YouTube

Watch The Perfect Wave (2014) Full Online Free On watchmovie.me

Μετα απο την σειρα Hellcats η στηλη Ισχυς δια της γνωσεως, σας προτεινει μια πολυ εξαιρετικη ταινια.



Η  προσπαθεια γινεται προσωπικα απο εμενα ωστε ολοι οι νεοι να ερθουν
κοντα σε παρα πολυ σημαντικες ηθικες αρχες για τις οποιες αντιδρουν πολυ εντονα στον να ζησουν με βαση τις παραδοσιακες Ελληνοχριστιανικες αξιες (παλαια ταξη).



Μια μοναδικη ταινια στο ειδος της , με εξαιρετικη υποθεση. Ενας νεος γεματος αγαπη για την θαλασσα και το σερφ, απο πολυ μικρη ηλικια δεν πιστευει στον Χριστο. 

Θεωρει οτι δεν υπαρχει θεος και οτι οι ανθρωποι ειναι σε θεση να επιβιωσουν χωρις την Εκκλησια και τον Χριστο.

Με αυτο το σκεπτικο μεγαλωνοντας θα ξεκινησει ενα μεγαλο ταξιδι σε
διαφορες χωρες για να κανει σερφ.

Οταν ομως θα εχει ενα ατυχημα στην θαλασσα και ηταν προσωρινα νεκρος ο ιησους Χριστος θα του δωσει πισω την ζωη του. 

Μετα  απο αυτο το θαυμα ο νεος εγινε ιερεας και αφιερωσε την ζωη του στον κυριο Ιησου Χριστο.

Ειναι μια ακομη αληθινη ιστορια, η οποια εγινε ταινια με μεγαλη
επιτυχια στον κινηματογραφο.

Κυριολεκτικα οι αναφορες δεν επαρκουν για μια τετοια ταινια.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ
ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ :

Η ΕΛΕΙΨΗ ΠΙΣΤΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ 
ΑΜΑΘΕΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ 
ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ.


Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ
ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ
ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ “ΙΕΡΕΙΣ” ΚΑΙ “ΔΑΣΚΑΛΟΙ”.


Η σωστη παιδεια είναι το πιο βασικο για την επιβίωση του Ελληνκου εθνους.

Η ιδια η ορθοδοξη χριστιανικη θρησκεια εδραιωθηκε σε Ελληνικο και σε παγκοσμιο επιπεδο μεσα από τον τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.
Μεσα από της Πλατωνικα διδαγματα και τα ηθικα αξιωματα, ο Χριστιανισμος εγινε πολύ ευκολοτερα αποδεκτος από τους Ελληνες, καθως τους φανηκε από την αρχη, ότι ο Χριστιανισμος είναι κατι πολύ οικειο, προς εκεινους.
Το αποτέλεσμα ηταν να εχουμε πολύ μεγαλη εξαπλωση του Χριστιανισμου, στην αυτοκρατορια.


Μονον οσοι ηταν αγραμματοι δεν εγιναν χριστιανοι, ειτε δεν μπορεσαν να διεισδυσουν στα ουσιωδη νοηματα της χριστιανικης διδασκαλιας.
Η αλλαγη του Χριστιανισμου από τον εβραικο στον Ελληνικο πολιτισμο εφερε την οικουμενικοτητα του Ευαγγελικού κηρυγματος. 

Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.
Τρια απο τα τεσσερα Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα, οπως επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας.
Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Ελληνικής Αρχαιότητας ο υπατος των φιλοσοφων ο Πλατων μαζι με τους τρεις Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την αιωνια διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της χριστιανικης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος θα είναι πλεον μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη και οικουμενικοτητα.

​Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και φορεις του ιερου αρχαιου​ Ελληνικου πνευματος.

Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια,​ ​αλλαξαν​ τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο.

Έξω από την Ελληνικη Ορθοδοξία αφησαν οι αγιοι Ιεραρχες το δωδεκαθεο τον εβραικο παγανισμο ως εωσφορικο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. Προσθεσαν στον χριστιανισμο μονον ότι καλο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος μεσα από τα αξιωματα-διδαδματα του υπατου των Φιλοφοφων του Αριστοκλή.

ΑΜΑΘΕΙΑ 
Οι χειρότεροι εχθροι του Χριστιανισμου και του Ελληνικου εθνους είναι η κακια και η αμαθεια. 



Για αυτό ο Σωτηρας Ιησους Χριστος ηρθε για να επιβεβαιωσει τον υπατο τον Φιλοσοφων τον Αριστοκλη δισκασκοντας τό γνώσεσθε 
τὴν ἀλήθεια, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.


ΟΛοι οσοι δεν γνωριζουν την  αληθεια και τις αληθειες είναι αμαθεις.


Αντίθετα με τον Σωτηρα Ιησου Χριστο και τον Αριστοκλή, οι εωσφοριστες από τα αρχαια χρονια διδαξαν το πιστευε και μη ερευνα, με μοναδικο σκοπο να κρατουν τους ανθρώπους στο εωσφορικο σκοταδι και κατω από την δικη τους τυραννικη εξουσια.


Ο Σωτηρας Χριστος μας ζητησε να γνωρίζουμε την αληθεια για να ειμαστε σε θεση να απελευθερωθούμε από το θανασιμο εωσφορικο σκοταδι.

Στο σημειο αυτό να θυμισω τα λογια του Χριστοδουλου, με το παράδειγμα για τον κυμα, για τον οποιο ελεγε ο Χριστόδουλος, ότι τον πλαθεις και τον κανεις όπως εσυ επιθυμεις. Αυτό που ηθελε να μας πει είναι ότι εάν δεν εχεις πολύ ισχυρη πιστη και Ελληνοχριστιανικη παιδεια, εισαι ερμαιο στα χερια των ανθρωπιων της νεας ταξης, οι οποιοι σε κανουν ότι θελουν.
Το μεγαλυτερο και σπουδαιοτερο παράδειγμα για το τι είναι η αμαθεια, και για το ποιες είναι οι φοβερες συνεπειες της, μας το δινει ο Αριστοκλής στο εργο του με την επωνυμια Αλκιβιάδης.

Ο φιλόσοφος Σωκρατης συναντα στον δρομο τον Αλκιβιαδη, που πηγαινε να προσευχηθεί. Ο Σωκρατης λοιπον σταματα τον Αλκιβιαδη και του απεθυνει μια σειρα από ερωτήσεις. Αρχικα τον ρωτησε που πηγαινει .

Ο Αλκιβιάδης απαντησε ότι πηγαινει να προσευχηθεί. 



Τοτε ο Σωκρατης του απαντησε ότι πολύ οι οποιοι πηγαινουν να προσευχηθουν, στους “θεους” χωρις να το γνωριζουν εξαιτιας της αγνοιας και της αμαθειας τους, νομιζουν ότι προσευχονται και ζητανε πολυ καλα πραγματα για τους εαυτους τους και για ολους τους δικους τους ενώ στην πραγματικοτητα, χωρις καθολου να το καταλαβαινουν ζητουν εκεινοι οι ιδιοι  την καταστροφή τους, και τον αφανισμο τους, καθως και ολων των δικων τους ανθρωπων.


Ολα αυτά συμβαινουν εξαιτιας της αμαθειας κα της πνευματικης-ηθικης εξαθλιώσεως. 

Το ιδιο ακριβως γινεται στην σημερινη εποχη οπου οι ραγιαδες προσευχονται στον Χριστο να τους δωσει χρηματα, αξιωματα, ακριβα, σπιτια,αυτοκίνητα και γυναικες για να κανουν πασης φυσεως σεξουαλικες ανωμαλίες. 


Μονον που τετοιου είδους προσευχες δεν τις κανει ποτε αποδεκτες ο ιησους Χρστος , παρα μονον ο εωσφορος, με τις γνωστες  συνεπειες.

Ό θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.
Μονον αυτοι οι οποιοι ζουνε ηθικα και αγωνιζονται θα εχουν την υποστηριξη από τον θεο.
 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
Ο Θεος δημιουργος των παντων (ο Ιησούς Χριστός), είναι γεματος αγαπη, καλοσυνη, ταπεινοτητα. Αυτό διοτι είναι αγαθος και στον αγαθο, δεν υπαρχει καμια κακια, κανενα μισος, όπως μας διδαξε ο Πλατων, στο εργο για την δημιουργια του κοσμου, στο εργο του με την επωνυμια Τιμαιος. 
Ο Χριστος είναι γεματος αγαπη ειναι αιτια μονον για κάθε τι καλο που συμβαινει, καθως είναι ο θεος της απολυτης αγαπης, της δικαιοσυνης, της ομορφιας, της ταξης. Αντίθετα ο εωσφορος ειναι ο απολυτος “θεος” του μισους, της αδικιας, του ψευδους, της καταστροφης των παντων.
 Ο Εωσφορος είναι η αιτια για κάθε τι κακο που συμβαινει. 
Ο Εωσφορος είναι αυτος που μισει κάθε τι καλο, ωραιο, δικαιο, που εφτιαξε ο Θεος.
 Για αυτό ο Εωσφορος ανα τους αιωνες μεσα από τους λαους που πιστευουν σε αυτόν, προκαλει διαφορα τρομερα δεινα στην Ελλαδα, αλλα και σε ολους τους χριστιανους ανα τον κοσμο.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιεμνουν οι ραγιαδες σημερα.
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΑΛΛΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
 

Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι-ηρωες  χριστιανοι,
 της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. 


Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
Η προμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον τριαδικο θεο είναι ένα  από τα μεγαλύτερα δειγματα αμαθειας και παρακμης των νεοραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.
Η σωστη προσευχη χρειαζεται καθαρη καρδια-ηθικη και παιδεια διαφορετικα δεν μπορεις να επιτυχεις τιποτα., παρα μονον την καυαστροφη σου.
Όμως το πιο βασικο το οποιο τονιζει ο υπατος των φιλοσοφων στο εργο του Αλκιβιάδης, είναι ότι ολοι οσοι είναι αμαθεις και διακατέχονται από εωσφορικη αλαζονεια, τοτε τις προσευχες τους τις κανουν αποδεκτες οι εβραιοι δαιμονες του εβραικου δωδεκαθεου με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην καταστροφή.
 
Στο εργο του Αλικιβιαδης μεταξυ αλλων ο μεγας Αριστοκλής κανει αναφορα και για την μεγαλη ελειψη ικανοτητων ολων οσων επιζητουν αξιωματα τα οποια δεν τα αξιζουν.
Φυσικα ο υπατος των φιλοσοφων δεν ξεχνα να αναφερει στο εργο του και την αιωνια Ελληνικη μαστιγα τους εβραιους εωσφοριστες του δωδεκαθεου οι οποιοι ολους οσους πολεμουσαν για την Ελλαδα τους έστελναν στην εξορια στις φυλακες, και στον θανατο μεσω της θανατικης ποινης για το “αδίκημα” της προδοσίας,

Ο  ΙΕΡΟΣ ΠΛΑΤΩΝ


Οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες , δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες , ουτε Αιγυπτοι. 
Για αυτό το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα.
 Ο Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών.

Ο ΜΕΓΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ;

Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69).


Η ΑΙΩΝΙΑ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΝΑ
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΟΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ.


Οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του ρωμαικου κρατους, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο, πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, πανεπιστήμονες. 



Ο συνδιασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.


Τα χρηστα ηθη ζωης των Ελλήνων ,είναι το παναρχαιο διαχρονικο “μυστικο”, για την επιβιωση του εθνους στο περασμα των αιωνων. Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδι ολων των μεγαλων Ελληνικων στρατιωτικών ,πολιτικων , κοινωνικων ,επιτημονικων επιτυχιων από καταβολης του Ελληνικου εθνους.

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο.

Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 



Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες.

Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.

Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.

 Ακομη και ο Αλεξανδρος , με παρα πολύ εμπειρους στρατιώτες, με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.


 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.

Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. 


Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 


Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν .

Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.

Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι , διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια..


Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιοι αυτοκρατορες , στρατηγοι , αξιωματούχοι, είναι αρχικα διοικητικοι τιτλοι για τους Ελληνες του μεσαιωνα. 

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.


loading...

2 thoughts on “THE PERFECT WAVE

  1. PALI GRAFI TIS EVREOPUTANAS MASONAS MULOSPARMA DIAVOLANGELOS GIANOPULOS

  2. ΝΑ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ
    ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΣ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ.

Comments are closed.