Ρώσοι για Ουκρανία: «Θα σταματήσουμε στο Stonehenge της Αγγλίας» – ΒΙΝΤΕΟ

 Νέες δηλώσεις «φωτιά» την ώρα που αναρωτιούνται τι θα κάνουν οι Ρώσοι μετά το Ντονμπάς

Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιτίθενται σε ουκρανικές θέσεις στο Σεβεροντονιέτσκ, με πηγές και από τις δύο πλευρές να επιβεβαιώνουν ότι οι Ρώσοι ελέγχουν όλους τους οικιστικούς τομείς της πόλης και οι μάχες δίνονται για την βιομηχανική ζώνη Azot.

Έχοντας συμπληρωθεί 106 μέρες πολέμου, η Μόσχα έχει επικεντρωθεί στην κατάληψη του Σεβεροντονιέτσκ, ρίχνοντας στη συγκεκριμένη επιχείρηση όλο το βάρος της. Τι θα γίνει μετά

Επί του παρόντος, οι ρωσικές δυνάμεις που πολεμούν στο Σεβεροντονιέτσκ έχουν περιορίσει τις ουκρανικές δυνάμεις σε έναν θύλακα, με τις ρωσικές δυνάμεις να προελαύνουν επίσης από την Ποπάσνα, από τα νότια, και από το Λίμαν, από τα βόρεια.

Ο προφανής ρωσικός επιχειρησιακός στόχος είναι η κατάληψη του εναπομείναντος ουκρανικού εδάφους στην επαρχία Λουγκάνσκ, έτσι ώστε να απελευθερώσουν όλο το Ντονμπάς!

Που θα σταματήσουν όμως οι Ρώσοι;;;

Σε σχετικά πρόσφατο βίντεο της ρωσικής κρατικής τηλεόραση, τα πράγματα για τους Ουκρανούς δεν είναι και τόσο ευχάριστα!

Αφού ο δημοσιογράφος,  Vladimir Solovyev, αποκάλεσε το Κίεβο «μητέρα όλων των ρωσικών πόλεων», ανέφερε το Λβιβ, είπε πως θα εξαρτηθεί απ΄την συμπεριφορά Ουκρανών και ΝΑΤΟ το που θα σταματήσει η Ρωσία.

Όταν τον πίεσε μάλιστα ο συνομιλητής του δήλωσε: «Θα σταματήσουμε ίσως στο Stonehedge (Αγγλία)»

Δείτε το βίντεο:

loading...