ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Τι Κρύβεται Κάτω από Την Παναγία της Τήνου… [photos]

Ένα από τα μεγαλύτερα σημερινά κέντρα της Ορθοδοξίας θεωρείται η Παναγία της Τήνου…
Η θαυματουργή εικόνα της, η φήμη των θαυμάτων της έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας
και τον Αύγουστο το νησί κατακλύζεται από πιστούς οι οποίοι μάλιστα ανεβαίνουν με τα γόνατα από το λιμάνι προς την εκκλησία.

Ένα από τα μειονεκτήματα των σημερινών Ελλήνων είναι να πιστεύουν ότι βλέπουν και να μην το ψάχνουν παραπέρα.

Κανένας δεν αμφισβητεί ότι το συγκεκριμένο σημείο έχει μία πολύ «θαυματουργή» θα λέγαμε γεωδαισία. Λίγοι είναι εκείνοι όμως που έψαξαν τι προϋπήρχε πριν το κτίσμα της εκκλησίας της Τήνου.

Ο Ναός της Παναγίας, η οποία συμβολίζει την θηλυκή δημιουργική αρχή στην Γη, είναι κτισμένος επάνω σε αρχαίο θέατρο του Μεγάλου Θεού Διονύσου. Αυτός ο Θεός που τρεις φορές γεννήθηκε, δέσποζε στην αρχαιότητα ακριβώς στο συγκεκριμένο σημείο όπου πολλοί άνθρωποι παρακολουθούσαν τις παραστάσεις στο θέατρο του.

Στα προ Χριστού χρόνια, πριν ακόμα βρεθεί η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, η Τήνος είχε ακριβώς την ίδια φήμη που έχει σήμερα. Και μάλιστα όχι μόνο σε όλο το Αιγαίο αλλά και από όλα τα μέρη της Μεσογείου έφταναν άνθρωποι για να επισκεφτούν όχι μόνο το θέατρο του Διονύσου αλλά και τον Ναό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης στην θέση Κιόνια, περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από την σημερινή Παναγία της Τήνου. Για τον Ναό αυτό θα αναφερθώ σε διαφορετική ανάρτηση.

Οι αρχαίοι προσκυνητές που έφταναν από μακρινούς και κοντινούς τρόπους, πρώτα έκαναν μία στάση στο θέατρο του Διονύσου. Εκεί βρισκόταν εκτός από το θέατρο και ένας μικρός βωμός του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης. Λίγο παραδίπλα υπήρχε η «Ιερή Κρήνη της Αμφιτρίτης», όπου όποιος έπινε νερό από αυτήν και έπασχε από μία ασθένεια γινόταν καλά. Η Πηγή αυτή υπάρχει ακόμα και σήμερα, και μάλιστα θεωρείται η θαυματουργή Πηγή της Παναγίας.

Τι Κρύβεται Κάτω από Την Παναγία της Τήνου…

Ο Ποσειδώνας και η Αμφιτρίτη ήταν οι θεραπευτές θεοί της Τήνου και όπως θα δούμε σε άλλη ανάρτηση σχετική με τον Ναό του Ποσειδώνα στην Τήνο υπήρχε και Ασκληπιείο εγκοίμησης.

Τόσο οι ναυτικοί όσο και οι απλοί επισκέπτες έφταναν πρώτα στην Τήνο, έπιναν από το θεραπευτικό νερό, πλενόντουσαν με αυτό, επισκέπτοντο μετά τον Ναό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης, ειδικότερα οι ναυτικοί ευχαριστούσαν τον Ποσειδώνα και του ζητούσαν να διαφυλάττει τα ταξίδια τους στην θάλασσα. Κατόπιν αναχωρούσαν για την γειτονική Δήλο για να αποδώσουν τιμές στον Θεό του Ήλιου Απόλλωνα και συμβολικά έφταναν στο νησί αφού πρώτα είχαν καθαρθεί από τον Ποσειδώνα στην Τήνο.

Στους περισσότερους σημερινούς Ναούς υπάρχει έντονο το αρχαιοελληνικό στοιχείο. Σχεδόν όλοι είναι κτισμένοι επάνω από αρχαιοελληνικούς Ναούς και μάλιστα από τα ίδια υλικά. Θα έλεγε κανείς ότι ήθελαν να «δανειστούν» τις ίδιες ενέργειες εκείνης την αρχαία εποχή. Σήμερα όμως εκείνο το σκεπτικό που κυριαρχεί είναι ότι όλοι οι αρχαίοι Θεοί ήταν «δαίμονες» και για αυτό έπρεπε να εξορκιστεί το κακό. Αυτό πλασάρετε στο «ποίμνιο» και αυτό πιστεύουν και οι σημερινοί πιστοί.

Εκείνο όμως που «ξέχασαν» να τους αναφέρουν είναι ότι η λέξη «Δαίμων» στην αρχαία Ελλάδα είχε ένα διαφορετικό νόημα. Ήταν μία χθόνια θεότητα και κατά συνέπεια στον αρχαίο ελληνικό εσωτερισμό αποτελούσε την υλοψυχή του Πλάτωνα. Δηλαδή την προβολή της αρχέτυπης Ψυχής η οποία είχε ενσαρκωθεί σε ένα χοϊκό (υλικό, φθαρτό σώμα). Ο Δαίμων του ανθρώπου, σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες ήταν η ενσαρκωμένη Ψυχή, το δε «δαιμόνιον» (π.χ. δαιμόνιον του Σωκράτη) δεν ήταν τίποτα άλλο παρά αυτό που θεωρούμε εμείς σήμερα «Ανώτερο Εαυτό».

Έτσι λοιπόν η νέα εισαγόμενη θρησκεία στον Ελλαδικό χώρο αντικατέστησε την «παλαιά». Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, η «παλαιά» δεν ήταν θρησκεία. Ήταν ένα φιλοσοφικό σύστημα που οδηγούσε τον ήρωα – άνθρωπο στα μονοπάτια της αναζήτησης και του «γνώθι σε αυτόν». Αυτή η αναζήτηση τον έφερνε σε επαφή με τον πραγματικό του εαυτό που στην αρχαία Ελλάδα ονομαζόταν Δαίμων ή Δαιμόνιο.

Η νέα εισαγόμενη θρησκεία και τα παρακλάδια της είχε ακριβώς αυτό τον σκοπό. Να καταστείλει αυτήν την αναζήτηση, να ποιμενοποιήσει περαιτέρω τους ανθρώπους ώστε να μπορέσει να τους καταστήσει μία ελεγχόμενη μάζα. Τα δε παρακλάδια είναι ακόμα πιο παραπλανητικά διότι εξωτερικά εντάσσονται απέναντι στην νέα θρησκεία εντούτοις ο πυρήνας τους είναι πιο δογματικός από αυτήν.

Κατά την δική μου άποψη αυτή η καταστολή δεν ξεκίνησε από την μετά Χριστόν εποχή. Ξεκίνησε τους τελευταίους αιώνες προ Χριστού, όταν ξένα στοιχεία εισήλθαν στον Ελλαδικό χώρο και αλλοίωσαν τα Ολύμπια αρχέτυπα. Ο κόσμος από τότε προτιμούσε τις «εύκολες λύσεις» και σιγά – σιγά το έδαφος προετοιμάστηκε για να δεχθούν οι άνθρωποι τους «μεγάλους σωτήρες».

Το «παιχνίδι» αυτό είναι πανάρχαιο και δοκιμασμένο. Έχει παιχτεί πολλές φορές και έχει αποδώσει καρπούς. Η προετοιμασία του εδάφους για τους «επερχόμενους σωτήρες» δεν είναι φαινόμενο των καιρών μας. Είναι παμπάλαιο. Απλώς κάθε εποχή που εμφανίζεται προσαρμόζεται τα καινούργια δεδομένα.

Έτσι η δημιουργική θεραπευτική αρχή της αρχαίας Τήνου που την εποχή εκείνη εκπροσωπείται από τον Ποσειδώνα και την Αμφιτρίτη αλλά και από τις θεραπευτικές παραστάσεις του Διονύσου αντικαθίσταται από την θαυματουργή Παναγία.

Εκείνο που δεν μπορεί να σκεφτεί ή να Δια-νοηθεί ο σημερινός άνθρωπος είναι ότι υπάρχουν πολλά γεωδαιτικά σημεία στον πλανήτη και κατ’ επέκταση στην Ελλάδα, στα οποία συγκλίνουν διάφορες κοσμικές συντεταγμένες. Αυτές οι συντεταγμένες επαναφέρουν τον άνθρωπο στην αρχετυπική του κατάσταση, διότι ο πρωταρχικός ρόλος του ανθρώπου δεν ήταν να ζει μέσα στην ασθένεια, στην μεμψιμοιρία ή ακόμα και στην μιζέρια. Ο πρωταρχικός του κοσμικός ρόλος είναι, «φορώντας το όχημα» του φθαρτού σώματος, να βιώσει την εμπειρία της ύλης.

Ωστόσο η γεωδαισία δεν αρκεί. Χρειάζεται η καθαρή πρόθεση και η ειλικρινής, ουσιαστική αποδοχή του αρχέτυπου. Ο Λόγος δεν αρκεί όταν δεν συνοδεύεται από πράξη.

Τι Κρύβεται Κάτω από Την Παναγία της Τήνου…

Στην αρχαία Ελλάδα γνώριζαν ότι μερικά σημεία του εδάφους μπορούσαν να «φιλοξενήσουν» αυτές τις συντεταγμένες. Τις μυστικές κλείδες αυτών των συντεταγμένων κρατούσαν όλοι οι Ολύμπιοι και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να τις φανερώσουν τότε στους ανθρώπους. Όταν αργότερα το «εισαγόμενο στοιχείο» άρχισε να αλλοιώνει, να αντικαθιστά και να κλωνοποιεί τα αρχέτυπα, τότε η Ολύμπια Γνώση αυτή «κρύφτηκε» αλλά δεν εξαφανίστηκε.

Η συνεργασία του μεγάλου Ολύμπιου Θεραπευτή Απόλλωνα μαζί με τον μεγάλο Άρχοντα των Υδάτων Ποσειδώνα εμφανίζεται σε πολλά αρχαία κείμενα της Ελληνικής Γραμματείας. Ο ένας φωτοσυνθέτει διαμέσου των ηλιακών ακτίνων και ο άλλος θεραπεύει στην Γη διαμέσου των «ρανίδων του ύδατος» στην Γη.

Ο Απόλλων εξαγνίζει το θεϊκό Πνεύμα και ο Ποσειδών εξαγνίζει το υλικό Πνεύμα (την προβολή του Πνεύματος που έχει ενσαρκωθεί στην ύλη). Ας κάνουμε τώρα έναν παραλληλισμό. Ο Ιησούς είναι εκείνος που εξαγνίζει το θεϊκό Πνεύμα και ο Ιωάννης ο Πρόδρομος κάνει ακριβώς την ίδια εργασία με τον Ποσειδώνα στην Γη διαμέσου του ύδατος με το μυστήριο του βαπτίσματος.

Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι το θεϊκό Πνεύμα γειώνεται στα πεδία της Χθόνας διαμέσου του Ύδατος. Αυτό, οι αρχαίοι ιερείς των ελληνικών Μυστηρίων το ονόμαζαν «Υδάτινον Πυρ» και τοποθετούσαν τον Ποσειδώνα ως υπεύθυνο για την αγκυροβόληση του στα πεδία της ύλης.

Η Παναγία, όχι μόνο της Τήνου, αλλά και όλες οι εικόνες της την εμφανίζουν να κρατάει τον Ιησού αγκαλιά. Η Παναγία ονομάζεται και «κουροτρόφος». Το προσωνύμιο «κουροτρόφος» αποδίδεται αρχικά στην Εκάτη, μία θεά του Φεγγαριού, και αργότερα αποδόθηκε και στην Ολύμπια Άρτεμη. Το μεγαλύτερο αρχαιοελληνικό σύμβολο όμως της «κουροτρόφου» και μάλιστα της μητρικής κουροτρόφου είναι η Μεγάλη Θεά Δήμητρα.

Τα πάντα αντικαταστάθηκαν αφενός και αφετέρου τα ιερατεία φρόντισαν να εντρυφήσουν το μίσος των «νέων ανθρώπων» προς ένα αρχαίο φιλοσοφικό σύστημα το οποίο με Πυθαγόρεια ακρίβεια μπορεί να εξυψώσει, να απελευθερώσει το Πνεύμα οδηγώντας την Ψυχή στην Ουράνια Πατρίδα της.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα την προσοχή σας. Η ανάρτηση αυτή δεν έχει σκοπό να αναπτύξει κανενός είδους κατώτερο υλικό συναίσθημα, όπως το μίσος, ο θυμός κ.τ.λ. Η μεγάλη επιτυχία της ανύψωσης της ανθρώπινης υπόστασης είναι η γνώση του «τι έχει αντικαταστήσει ποιο». Με απλά λόγια, τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια.

Όταν πλησιάζουμε κάτι νέο με γνώση του παλιού τότε μπορούμε να σπάσουμε τα έντεχνα σημερινά κελύφη που σκεπάζουν το αρχέτυπο. Για παράδειγμα όταν πλησιάζουμε την εικόνα της Παναγίας σήμερα και γνωρίζουμε ότι συμβολίζει την θηλυκή δημιουργική αρχετυπική δόνηση, τότε δεν θα βλέπουμε ούτε το ξύλο, ούτε την φωτογραφία. Θα βλέπουμε με τα μάτια της Ψυχής μας την θηλυκή δημιουργική δόνηση που ενυπάρχει εν δυνάμει στους νόμους της φύσης.

Το αρχαίο ελληνικό μυστηριακό φιλοσοφικό σύστημα δεν προδιαθέτει τον άνθρωπο σε χαμηλής δόνησης συναισθήματα. Αν ο άνθρωπος κατανοήσει τι επιμελώς κρύβεται πίσω από ένα σημερινό στοιχείο της ύλης, τότε δεν θα τον ενοχλεί το υλικό πλαίσιο. Επικοινωνεί με τον εσωτερικό πυρήνα, με την αρχέτυπη ποιότητα, και όχι με την ποσότητα που έχει δρομολογηθεί να του παρουσιάζουν στην ύλη ως το υπέρτατο αγαθό.

Με αυτήν την δόνηση ακριβώς προσεγγίζουμε και εμείς κάθε τι νέο που αντικατέστησε το παλαιό. Και είναι ακριβώς αυτή η δόνηση που αφυπνίζει το αρχέτυπο μέσα από το νέο ή το εισαγόμενο. Αν το καλοσκεφτεί κανείς δεν έχουμε άλλη επιλογή, διότι και τα περισσότερα αρχαία κείμενα έχουν αλλοιωθεί και η έκφραση του αρχαιοελληνικού συστήματος σήμερα «δαιμονοποιείται» (με την νέα έννοια της λέξης) και πολλές φορές αφορίζεται.

Κλείνοντας, ας δούμε λίγο την ετυμολογία του ονόματος «Παναγία». Έχουμε λοιπόν δύο συνθετικά. Παν + αγία. Το «αγία» προέρχεται από την λέξη «άγω» που σημαίνει «οδηγώ» αλλά και «μεταφέρω» . Η λέξη «αγωγός» σημαίνει ότι επιτρέπω ή δεν επιτρέπω το πέρασμα της θερμότητας, στο φυσικό πεδίο.
Έχουμε λοιπόν το πρώτο συνθετικό «Παν», το οποίο σημαίνει αφενός το «Όλον» αλλά και τον Θεό Πάνα, ο οποίος με τον αυλό του πλέκει και διά-σκορπίζει επάνω στο φυσικό πεδίο την κοσμική ροή. Αυτό λοιπόν το Παν, άγεται (οδηγείται, μεταφέρεται). Έτσι λοιπόν έχουμε μία θηλυκή αρχή η οποία άγει (οδηγεί, μεταφέρει) στα φυσικά πεδία την κοσμική ροή του Παντός – Πανός. Η θηλυκή αυτή αρχή είναι από μόνη της μία ροή – Ρέα.

Μην θεωρείτε ότι η Γνώση είναι κάτι έξω από εμάς. Ενοικεί εντός μας και κάθε γνώση που λαμβάνουμε από έναν εξωγενή παράγοντα (π.χ. ένα βιβλίο, μία διάλεξη) είναι απλώς το μέσον, το ερέθισμα για να αφυπνίσουμε την μνημοσύνη μας.

Θυμηθείτε και κάτι άλλο. Οι Έλληνες Ολύμπιοι Θεοί δεν χρειάζονται γονυκλισίες. Ο Κολοκοτρώνης είπε : «Εμείς και στους Θεούς ορθοί μιλούμε».

Τα Ολύμπια αρχέτυπα δεν είναι κάτι έξω από εμάς. Ενοικούν στο dna μας και αναμένουν την αφύπνιση τους.

loading...

29 thoughts on “ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Τι Κρύβεται Κάτω από Την Παναγία της Τήνου… [photos]

  1. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"…

    ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ…

    ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ "…..ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "…ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" …

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ…

  2. ΠΑΤΕΡΑΚΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.Η ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΒΩΝ ,ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΕΙΣΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΘΕΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΠΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΝΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ.ΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ.ΕΣΥ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ…

  3. ΕΧΕΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΣΥ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ;
    ΕΣΥ ΠΡΙΝ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΙΣΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΕΧΤΙΖΕΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ 12ΘΕΪΣΤΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΕΡΜΑΡΙΣΜΑ.
    ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΜΩΝΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΗΓΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ..

  4. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ !! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ !!

  5. ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΧΕΣ ΚΡΕΜΑΤΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΗ…

    ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΝΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Η ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ…

    ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΥΘΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ,ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΥΣΗ…!!!!

    ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΩ,ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΔΟΞΑΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ….

    ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ,ΠΑΡΑΤΑ ΜΕ ΗΣΥΧΟ…

    ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΩ ΑΝ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ??

  6. Βρε μπάς και τον παίρνεις ;;;πατριωτάρα απο τα LIDL ,,ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΓΙΝΕς ΚΑΙ έΛΛΗΝΑΣ,,ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΖΩ,,,,,

  7. ΕΘνική θρησκεία να ξεβρομίσει ο τόπος !!

  8. ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΒΡΑΙΕ…

    ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ,Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑΙ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 12ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ 16ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΒΕΛΟΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…

    ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΩΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΧΛΕΙΣ….

    ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΙΛΑΣ??
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ…

    ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  9. ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΑΤΑ ΜΩΡΗ ΣΟΥΡΤΟΥΚΟ;

    ΟΥΤΕ ΟΙ 12ΘΕΪΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

    ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο"ΑΓΙΟΣ"ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΜΑ
    17 Ιαν 2017

    Αρτέμης Σώρρας: Αγόρασε τα ομόλογά του των 2 τρισ. δολαρίων για 2 ευρώ στο Μοναστηράκι….
    Χριστιανοπληκτος και με τάμα ο Σωρρας!!!Το γελοίο της υπόθεσης είναι που πήγαν να μας τον φορτώσουν με την δικαιολογία της παπαρολογίας του με τους Θεούς των Ελλήνων!!
    ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ

    http://apollonios.pblogs.gr/2017/01/orthodoxos-hristianos-o-swrras-ektise-thn-ekklhsia-o-agios-artem.html

  10. ΑΑΑ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ…
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΕ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ Η ΜΑΜΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΤΣΑ
    ΟΥ !!! ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΛΕΧΡΙΤΗ

  11. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ Ο ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΚΛΕΒΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΧΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ…!!!

    ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΜΩΣ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΡΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΣΕΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ….

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ,ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΗ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ???

    ΕΝΤΑΞΕΙ,ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο "ΘΕΟΣ",ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ‘ΘΕΟ" ΚΡΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ,Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..

    ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΑΚΗ ΑΠΟΞΕΧΑΣΤΗΚΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΑΓΡΙΟΦΩΝΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΜΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ "ΘΕΟ",ΕΓΙΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ,ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΓΙΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΑΚΗ..!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=tOBugICklXg

    ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ…

    https://www.youtube.com/watch?v=xZAlKEdmjCY

    ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΧΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ,ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ,ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…

    ΑΥΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…ΔΕΙΤΕ..!!!

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

    ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ??
    ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…

  12. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ …ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΕ ΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ…
    ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Θ' ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΟΒΙΤΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

  13. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ???

    ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ..!!!
    200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΚΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΟΠΛΑ,ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ,ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ…

    200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ..

    200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΙ,ΣΥΜΦΟΡΕΣ Η ΕΛ-ΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΟΡΑ..

    200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ…

    ΤΟ 2% ΕΙΝΑΙ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 55% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΤΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

    ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε,ΣΥ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ…

  14. ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΑΟΥΤΕ?

  15. ΝΑΙ… ΝΑΙ… ΝΑΙ…ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ
    ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΕΧΡΙΤΗ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ

    ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΗΝ ΤΑ ΤΕΖΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 20ΧΙΛΙΑΡΑ…

  16. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΕΕΠ ΕΛΑ….ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΟΓΟΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΗΝ ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΝΤΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΞΕΓΕΛΑΓΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ Ε ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΣΑΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΩΤΑ ΧΛΑΑΤΣΣ ΠΟΥ ΕΧΩΝΕ ΤΑ 150αρικα Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΑΜΠΕΛΟ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΝΑ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 500 ΕΥΡΩ Ε ΔΩΣΕ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΙΑΖΕ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟΒΥΖΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕ ΒΖΖΖΙΙΝΝΝ ΒΖΖΖΖΙΙΝΝ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΝΤΙΖΕΣ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΑ ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΝΟ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΗΣ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΡΑΑΑΤΣΣΣ ΕΣΚΑΓΕ ΤΟ 150αρι ΟΠΟΥ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΧΛΟΥΥΥΤΣΣ ΤΟΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΣΤΟΙ ΜΝΙ'ΤΣ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ 3 – 4 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ…..ΜΑΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ…ΕΕ ΠΑΝΕ ΒΡΕΣΤΟΝ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΣ ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΑΑΚ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΥΧΩΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΣΙΚΑΡΕΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΣΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ….ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΣ ΓΕΛΩΤΑ ΕΕΜ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΑ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΤΙΜΟΣ ΑΝΔΡΑΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ''!!! ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΣΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ…ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ….ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ 40ραντα ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΔΙΤΑΣΚΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΣΑΠΛΕΟΦΑΓΟ….ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΟΠΡΙΤΗ ΘΑΝΑΤΟΣ.!!!!

  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  18. ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…

    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ,ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ 20χιλιαρα…

    ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ…!!!

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ….

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ,ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ??
    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

  19. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ,ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΧΟΡΤΕΝΟΥΜΕ,ΑΣ ΠΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΙ Μ'ΑΥΤΟ??
    ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

    ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΜΕ ΕΔΩ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ…

    https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

    ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ,ΛΙΓΟ ΨΩΜΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΧΑΖΑΚΗΣ,ΑΣ ΛΕΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ,ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΣΗ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ,ΔΟΥΛΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ,ΔΟΥΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ,ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ?

    ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ,ΒΛΑΚΑ…

    ΥΓ
    ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Σ’ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑ ΑΜΟΛΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΛΟΤΩΦ,ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ Η ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ??

  20. ΟΥ ΟΥΟΥΟΥ ΟΥ !!!
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 98% ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ 30.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ
    ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ 115 ΤΡΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΕΡΝΑ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΣΩΡΡΑ

    Ιερά Οδός 343, ΤΚ 12461,Χαϊδάρι

  21. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ ,ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ,12ΘΕΙΣΤΕΣ,ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ,ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΔΑΓΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ=ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.ΘΕΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ-ΝΑΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ-ΘΕΟΙ ΚΕΡΑΣΦΟΡΟΙ-ΤΡΑΓΟΙ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΙ ΑΛΛΟ ΒΑΖΕΙ ΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΧΟΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Η ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΟΦΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΟΡΓΑΝΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ(ΑΜΩΝ ΡΑ,ΑΣΤΑΡΤΗ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ,ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΙΑΠΟ ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΑ ΟΡΝΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  22. Πολλοί που μας μιλούν ρομαντικά για τον "αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό", έτσι αόριστα, σαν να πρόκειται για μια τέλεια κοινωνία, μπερδεύουν την υψηλή (για την εποχή εκείνη) φιλοσοφία και τέχνη με την βάρβαρη πολυθεϊστική θρησκεία τών αρχαίων ειδωλολατρών. Ποτέ δεν μας μίλησαν όλοι αυτοί για τον ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ και τις ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ τών αρχαίων μας ειδωλολατρών προγόνων!

    Οι Νεοειδωλολάτρες, προσπαθούν να επιβάλλουν στη χώρα μας την αρχαιοελληνική βάρβαρη θρησκεία, που στο όνομα των δαιμονικών θεών τους, θυσίαζε, ακόμα και έτρωγε ανθρώπους! Μια ιδέα για τη βαρβαρότητα από την οποία μας ελευθέρωσε ο Ιησούς Χριστός, μπορείτε να πάρετε από τα παρακάτω μικρά παραδείγματα του ήθους και της θρησκείας των Νεοειδωλολατρών:

    Στην Αχαϊα, οι τρεις οικισμοί: Αρόη, Μεσάτις και Άνθεια, κατοικήθηκαν από Ίωνες. Οι τρεις πόλεις συνδέθηκαν έχοντας κοινή λατρεία της Άρτεμης της Τρικλαρίας, που τιμούσαν κάθε χρόνο με γιορτές στο ιερό της κοντά στο ποτάμι Μείλιχο (στα μετέπειτα Συχαινά) όπου το είδε στον καιρό του ο Παυσανίας. Όπως και αλλού, πρόσφεραν στη θεά ανθρώπινα θύματα. Και επίσης όπως κι αλλού, οι ανθρωποθυσίες αντικαταστάθηκαν με θυσίες ζώων εκέι γύρω στα χρόνια του Τρωικού πολέμου (ελάφι αντί για την Ιφιγένεια στην Αυλίδα).

    Στην Αχαϊα τα πράγματα έγιναν κάπως αλλιώς: Η Κομαιθώ, ιέρεια στον ναό της παρθένας θεάς, ερωτεύτηκε τον ήρωα Μελάνιππο. Οι δύο τους μετέτρεψαν τον ναό σε ερωτική φωλιά. Φυσικά και εξοργίστηκε η Άρτεμη. Οι άνθρωποι της περιοχής άρχισαν να πεθαίνουν ανεξήγητα, η γη έπαψε να καρποφορεί. Το μαντείο των Δελφών που ρωτήθηκε, απάντησε ότι το κακό θα σταματούσε μόνο αν ο Μελάνιππος και η Κομαιθώ θυσιάζονταν στην Άρτεμη και στο εξής κάθε χρόνο ένας νέος και μια παρθένα από τις ωραιότερες.

    Οι ανθρωποθυσίες εκεί, σταμάτησαν μετά από καιρό, μετά από την πτώση της Τροίας, όταν ο Ευρύπυλος κατέθεσε εκεί τη λάρνακα με το άγαλμα του Διονύσου, κατά τη στιγμή που θυσιαζόταν ένα αγόρι και ένα κορίτσι στην αχαϊκή παραλία. Από τότε, ο Ευρύπυλος τιμάτο μαζί με τον Διόνυσο ως λυτρωτής τους. (Πατριδογνωσία τεύχος 87 σελ. 3144).

    Έχουμε φυσικά και το πασίγνωστο παράδειγμα ανθρωποθυσίας, που οι Σαλαμινομάχοι τού Χρυσού (;;;) Αιώνα τής αρχαίας Αθήνας, θυσίασαν πριν από τη Ναυμαχία τής Σαλαμίνας στον ανθρωποκτόνο δαίμονα Διόνυσο, τρία παλικάρια!

    «Ενώ ο Θεμιστοκλής προσέφερε κοντά στη ναυαρχίδα θυσία, του έφεραν τρεις αιχμαλώτους, οι οποίοι ήταν ωραιότατοι και στολισμένοι μεγαλοπρεπώς (…) Όταν τους είδε ο μάντης Ευφραντίδης, επειδή εκείνη την ώρα υψώθηκε από τα ιερά μεγάλη και λαμπρή φλόγα, ταυτόχρονα δε κάποιο φτέρνισμα από τα δεξιά έδωσε το σημάδι, τον συμβούλευσε να αρχίσει από τους νέους αιχμαλώτους και αφού προσευχηθεί, να τους θυσιάσει όλους στον Ωμηστή Διόνυσο. Έτσι, είπε, θα εξασφαλιστεί στους Έλληνες η νίκη συγχρόνως και η σωτηρία. (…) Και ο Θεμιστοκλής εξεπλάγη, (….) αλλά το πλήθος άρχισε με ομαδικές φωνές να επικαλείται τη βοήθεια του θεού, ωδήγησε βιαίως τους αιχμαλώτους στο βωμό και επέβαλε να εκτελεστεί η θυσία, όπως συμβούλευσε ο μάντης.

    Αυτά τα διηγείται εκ των ιστορικών ο Φανίας ο Λέσβιος, ο οποίος ήταν φιλόσοφος και όχι άπειρος στα ιστορικά ζητήματα» (ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, 13).

    Παρατηρητέο, ότι, όπως οι ανώτεροι εκ των Ελλήνων, οι φιλόσοφοι ειρωνευόντουσαν τον παγανισμό σε αντίθεση με τον όχλο των Παγανιστών που τους εδίωκε γι' αυτό, έτσι κι εδώ, ο ανώτερος Θεμιστοκλής εκπλήσσεται με την διαταγή του μάντη, ενώ ο συνηθισμένος στην αρχαία παγανιστική φρίκη όχλος των Παγανιστών, άρον-άρον εκτελεί τη θυσία. Η δαιμονική φρίκη και δεισιδαιμονία τού αρχαιοελληνικού παγανισμού σε όλο της το μεγαλείο!

    ………………………………….

    http://www.oodegr.com/neopaganismos/arxaio_xali/Thisies1.htm

  23. "Πατερακη" ειστε πολυ μαζοχες,γουσταρετε καθε μερα να τον πινετε χτυπητο στον ουρανισκο.
    Ρε τελειωμενοι γυφτοι τσιρακια του ΚΙΣ το παραμυθι σας ελαβε τελος.Σκατογυφτοι ειδωλολατρες καντε προβες για τα κελια.

  24. Ακου εσύ πουσταριο η πουστάρα ,,{δεν ξέρω την ηλικία σου Ρωμηέ},,,,μην ΜΠΕΡΔΕΎΕΙς ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΎΣ ΣΩΡΡΑ,

  25. ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 'ΚΟΝΟΜΑΣ..!

  26. ΔΑΓΚΩΜΑΤΑΚΙΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

    ΜΕ ΣΤΥΛΑΚΙ ΟΜΩΣ ΧΑΡΗ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ,ΤΥΠΟΥ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΚΗ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ,ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΕΕΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΕΘΑΨΕΣ,ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΓΛΥΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ…

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΗ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΣΑΣ..

  27. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΤΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΨΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ…

    ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΓΚΟΪΜ (ΚΟΙΝΩΣ ΚΤΗΝΗ), Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΑΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.

    ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΥΘΟ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ.

    ΕΚΕΙΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΘΕΟΥΣ, ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΝΕΣΚΗΨΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΡΗΜΩΣΑΝ!! ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΘΕΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ!!!

    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΗ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 49 ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΣΕ "ΔΙΑΝΑ" Σ' ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ Ή ΠΟΝΗΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΥΝ.

    ΛΙΣΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ, ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΜΗΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΝΑΩΝ, ΙΕΡΩΝ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ. ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ κλπ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ (ΟΙ ΑΝΝΑ Η ΚΟΜΝΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑΔΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ ΜΥΡΙΖΕ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΜΕΝΗ ΣΑΡΚΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ).

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΠΡΙΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ, ΣΕΜΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ.

  28. ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΡΩ ΣΤΟ ΚΙΣ Η ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ..

    Ελληνισμός σημαίνει ένα πνεύμα ελεύθερο που ερευνά διαρκώς και αμφισβητεί τα πάντα μέχρι την τελική κατάκτηση της αλήθειας και όχι το σκοταδιστικό “πίστευε και μη ερεύνα”.

    Ελληνισμός σημαίνει την καλλιέργεια της λογικής, της σύνεσης, του μέτρου, του κάλλους και της σοφία και όχι της ευπιστίας, της δεισιδαιμονίας, της ανοησίας, της ασχήμιας και της άγνοιας.

    Ελληνισμός σημαίνει έναν ύμνο για τη ζωή και τον έρωτα και όχι τον αναχωρητισμό, τον ευνουχισμό, την σκυθρωπότητα, τον πόνο και την κακομοιριά.
    Έλληνας σημαίνει χαρά και χαμόγελο και όχι “ιερή” θλίψη, δυστυχία και συμφορά. Ο Ελληνισμός είναι ανθρωποκεντρικός και όχι θεομανής.

    Ελληνικός πολιτισμός πάλι σημαίνει την άθληση, εξάσκηση κι ενδυνάμωση του σώματος και όχι την εξασθένισή του με παραταταμένες γονυκλισίες, νηστείες ή αγρυπνίες.

    Η Ελληνική φιλοσοφική σκέψη δε γνωρίζει τις λέξεις “πίστη”, “δόγμα”, “αίρεση”, “σχίσμα” και “Σατανάς” που είναι καθαρά χριστιανικά επινοήματα και παράγωγα της μισαλλόδοξης, ζηλόφθονης και εκδικητικής φύσης του αιμοβόρου φυλετικού θεού της Παλαιάς Διαθήκης.

    Πώς λοιπόν προσπαθούν κάποιοι να συνταιριάξουν δόλια το φως με το σκοτάδι, τη γνώση με την αμάθεια ή την εγρήγορση με το αφιόνι; Ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός ήταν ένα λαμπρό φως και ο χριστιανισμός ήταν και είναι ένα απύθμενο σκοτάδι μιας άφρονης δεισιδαιμονίας και προκατάληψης τελείως ασυμβίβαστος με αυτόν, διαμετρικά αντίθετος και εσαεί χωρισμένος, ανταγωνιστικός και πολέμιος, όπως ακριβώς το Ελληνικό με το Εβραϊκό πνεύμα.

  29. Νίκος Αργυρού

    ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΉΛ. . ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΗΣ ΎΒΡΗΣ. . ΠΡΏΤΟ ΕΜΦΑΝΊΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΆΣ . ΩΣ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ . .ΈΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΆΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΊΑ ΤΟΥ ΚΡΌΝΟΥ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΊΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΕΊΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ ΕΊΤΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕ'Ι'ΣΤΕΣ. ΕΊΝΑΙ ΤΙΣ ΊΔΙΑΣ ΡΊΖΑΣ. ΈΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΆΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ.

    ΔΙΑ-ΣΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΤΟΥ ΓΈΝΟΥΣ ΜΑΣ. . ΚΑΝΈΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. .ΚΑΝΈΝΑΣ ΠΑΠΆΣ ..ΚΑΝΈΝΑΣ ΓΕΝΙΚΆ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ .ΌΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΊΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΊ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΣΤΟΕΣ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΣΤΌΧΟΣ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΈΝΟΥΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΡΥΘΜΟΎΣ ΖΩΉΣ . ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ . ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΑΠΌ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΈΘΙΜΑ ΤΟΥ ΓΈΝΟΥΣ .

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΏΡΙΖΑΝ ΩΣ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΆΤΕΣ .. ΑΥΤΑ ΈΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΔΙΔΆΞΟΥΝ .. ΑΥΤΑ ΈΛΛΗΝΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΖΕΙΣ … ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΕΙΣ. .

    ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΊΣΙΜΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ. . ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΈΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΕΙ. . ΤΟ ΓΈΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΤΗΣ ΓΑΊΑΣ ΔΉΜΗΤΡΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΊΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΊ !. ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΌΦΑΣΤΕ ΑΠΌ ΕΡΓΑΣΊΑ ΚΑΡΙΕΡΕΣ. ΜΌΔΑ. ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΥΛΙΚΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ . ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΣΗ .. ΠΑΝΤΟΎ

Comments are closed.