ΤΟ ISIS ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ: ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΙΓΡΗ ΚΑΙ ΕΥΦΡΑΤΗ

ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
»Ρουκέτα » από σύμβουλο του Ερντογάν που ζητά να ξανασκεφτεί ή Τουρκία την συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ…βάζει » φωτιά» στην Α.Μεσόγειο το επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για δήλωση που προκαλεί ανησυχία σε πολλούς και την οποία έκανε ανώτατος σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν. 
«Είναι η στιγμή να επανεξετάσουμε την συμμετοχή της χώρας μας στο ΝΑΤΟ».Η φράση αυτή, βγήκε από τα χείλη του ανώτατου συμβούλου του Ταγίπ Ερντογάν, Γιαλτσίν Τοπσού.
Την ίδια στιγμή ο τουρκικός τύπος προκαταλαμβάνει την κοινή γνώμη για το τι μέλει γενέσθαι. 
Σχέδιο δημιουργίας κουρδικού κράτους για τον έλεγχο των πετρελαιοπηγών της περιοχής του Κιρκούκ και κυρίως των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη, υλοποιούν ΗΠΑ και ΝΑΤΟ , σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο με αφορμή της κρίση στις σχέσεις Άγκυρας και Ουάσιγκτον .
Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ κατέλαβαν τα βόρεια σύνορα της Συρίας με το πρόσχημα του πολέμου κατά του Daesh, αλλά η ουσία είναι ότι θέλουν να αλλάξουν τα σύνορα και να σχηματίσουν έναν νέο χάρτη της Μέσης Ανατολής, τονίζει το τουρκικό άρθρο.
Οι ίδιες χώρες με επικεφαλής τις ΗΠΑ, υποστήριξαν τρομοκρατικές οργανώσεις εντός και εκτός της Τουρκίας για τον ίδιο λόγο.
Η συμμαχία ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, ξεκίνησε την αλλαγή του χάρτη της Μέσης Ανατολής μετά την εισβολή στο Ιράκ το 1991, και μετά με την υποστήριξη τρομοκρατικών ομάδων όπως η οργάνωση Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (ΡΚΚ).
Μαζί με οργανώσεις όπως το αριστερό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα (DHKP-C) , οι ΗΠΑ χορηγούσαν όπλα και πυρομαχικά, καθώς και στρατιωτική υλικοτεχνική υποστήριξη για την πρόκληση εσωτερικής αναταραχής στην Τουρκία.
Ένας σημαντικός αριθμός δυτικών τρομοκρατών που πολέμησαν υπό το πρόσχημα του «εθελοντισμού» στο Ιράκ και τη Συρία αποτελούνταν από εκείνους που εκπαίδευσαν νατοϊκοί αξιωματικοί στο Αφγανιστάν και το Ιράκ.
Υπάρχουν ακόμη 5.000 ξένοι μαχητές από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη στις τάξεις του PKK / PYD. Το PKK διοργάνωσε ακόμη και ένα « Διεθνές Τάγμα» για τους μαχητές από τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ. Τα κεντρικά γραφεία των Κούρδων στο Kobani είναι γεμάτα με μέλη του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Λιβύη.
Η κεντρική επιτροπή του Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) ξεκίνησε τις προετοιμασίες κατά της Τουρκίας στο έδαφος του Αφγανιστάν. Αναφορές λένε ότι χιλιάδες Κούρδοι εστάλησαν από το όρος Καντίλ στην Afrin, όπου 8.000 αναμένουν να υπερασπιστούν την πόλη που είναι στρατηγικής σημασίας για την ασφάλεια εις το διηνεκές για την Τουρκία, αναφέρει η εφημερίδα της Άγκυρας .







loading...

1 thought on “ΤΟ ISIS ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ: ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΙΓΡΗ ΚΑΙ ΕΥΦΡΑΤΗ

  1. Υπάρχουν πολλοί αξιωματικοί και αξιωματούχοι από Τουρκία Ηπα Γαλλια και Αγγλία, Γερμανία και από Ελλάδα, τη χώρα διόδου, που έχουν χωθεί βαθιά στην προδοσία. Δεν παραγράφεται ούτε ξεχνιέται τίποτα.

Comments are closed.