Και πάλι ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ στην φυλακή του Facebook … για το καλό του

Το facebook, τα αφεντικά του, καθώς και οι συνεργάτες του στην Ελλάδα ποτέ δεν φημίζονταν για την δημοκρατικότητά τους. Ως τώρα ξέραμε ότι έβαζαν μπροστά τα λυκόσκυλα (factcheckers) και ότι ήταν αντίθετο με την ιδεολογία των αφεντικών ή κατά των οικονομικών τους συμφερόντων πχ η προώθηση αμφιβόλου ποιότητας δήθεν εμβολίων, μπλοκάριζαν την δυνατότητα αναρτήσεων, έριχναν τα like και την αναγνωσιμότητα ή σε περιόριζαν μόνο να βλέπεις χωρίς κανένα δικαίωμα αντίδρασης.

Τώρα τον φασισμό τον πήγαν ένα βήμα meta, τώρα σε φυλακίζουν ψηφιακά χωρίς κανένα λόγο, ακριβώς όπως έκαναν με τα lockdown του covid, τα εμβόλια και τις μάσκες…. για το καλό μας ….

Στις 07 Δεκεμβρίου λοιόν και μετά από ακόμη μια σοβαρή βλάβη (χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς τί) στο κινητό του Βάκη Τσιομπανίδη, προέδρου του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας, ΑΚΚΕΛ, εκεί η βλάβη έχει να κάνει με το καλό της χώρας και τις παρακολουθήσεις Μητσοτάκη, το κατάστημα από όπου έχει αγοραστεί το κινητό παραλαμβάνει το χαλασμένο τηλέφωνο και χορηγεί στον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ κάποια συσκευή μέχρις ότου επισκευαστεί η δικιά του. Για να μπορέσει να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο κάνει ολες τις απαραίτητες διαδικασίες, μέσω προφίλ στην google και επαναφέρει όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσε με την δική του συσκευή. Δομιμάζει λοιπόν να συνδεθεί στο facebook (στα υπόλοιπα social media δεν υπήρξε πρόβλημα) και εκεί αρχίζει η περιπέτεια …. το facebook αυτόματα χωρίς καμία ειδοποίηση στο email, sms κλπ μπλοκάρει τα προφίλ του Βάκη Τσιομπανίδη με την αιτιολογία ότι παρατήρησε ασυνήθιστη δραστηριότητα !!! Και για να τα ξεμπλοκάρει θα χρειαστεί να γίνει επιβεβαίωση ταυτότητας και σε 48 ώρες (δήθεν) τα προφίλ θα ξεκλειδώσουν. Απο τις 7 Δεκεμβρίου ο Βάκης Τσιομπανίδης έχει στείλει φωτογραφία του διαβατηρίου του και μάλιστα ίχι μια αλλά πολλές φορές, στις 14 Δεκεμβρίου λαμβάνει email απο την facebook πως έχουν παραλάβει την φωτογραφία του διαβατηρίου στις 12 Δκεμβρίου και πως θα το εξετάσουν εντός 48 ωρών και θα ειδοποιήσουν με email για τα επόμενα βήματα. Μέχρι σήμερα 16 Δεκεμβρίου η facebook τού στέλνει κάθε μέρα email ότι κάποιος μπήκε στο ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ προφίλ από διάφορα μέρη της Ελλάδας, σε ένα προφίλ μπλοκαρισμένο που ούτε καν εμφανίζεται στην αναζήτηση στο facebook , αλλά ούτε κουβέντα για την ψηφιακή αποφυλάκιση.

Όλα αυτά εκτός από ύποπτα είναι επικίνδυνα για την Δημοκρατία. Το ότι ένα πολιτικό κόμμα και ο πρόεδρος του μπορεί και πρέπει να έχει πολιτική άποψη είναι αυτονόητο. Το ότι η όποια πολιτική άποψη δεν είναι προσαρμοσμένη με αυτήν που προωθούν αυτοί που θέλουν να γίνουν παγκόσμιοι δικτάτορες, δεν σημαίνει πως είναι fakenews, το ότι δεν το ασπάζονται κάποιοι πληρωμένοι από το σύστημα fact chekers δεν σημαίνει ότι δεν είναι αλήθεια.

Εδώ όμως δεν έχουμε να κάνουμε με ποινές για κάποιο παράπτωμα στους νόμους και τους κανόνες που επιβάλλει ένα πλουσιόπαιδο με τα τσιράκια του θέλοντας να ελέγξει τον πλανήτη, δεν έχει να κάνει με fakenews, με προώθηση τρομοκρατίας, με γυμνό, με πορνό ή με άσεμνες αναρτήσεις, δεν έχει να κάνει με ρουφιάνικες αναφορές πληρωμένων τρολ του Μητσοτάκη . Εδώ έχουμε να κάνουμε με την πιο χυδαία μορφή φίμωσης, με τον απόλυτο φασισμό, με το «αποφασίζω και διατάζω, σου κλείνω κάθε επαφή με το διαδικτυακό σου κοινό για το καλό σου, για μην σε παρακολουθούν», ξεχνώντας ότι τα προφιλ του προέδρου του ΑΚΚΕΛ ήταν δημόσια όχι μόνο στους 40.000 φίλους και ακόλουθους, αλλά σε όλο τον κόσμο, ξεχνώντας ότι οι “δικοί” τους του βρώμικου συστήματος παρακολουθούνται με τα predator και pegasus.

Αυτοί είναι αυτοί που θέλουν να επιβάλουν τη νέα τάξη πραγμάτων φυτεύοντας Μητσοτάκηδες σε κάθε προτεκτοράτο στον πλανήτη. Και αυτό είναι η πρόγευση για το ποια θα είναι η ελευθερία τους και η δημοκρατία τους αν υλοποιηθούν τα σχέδια μερικών ψυχοπαθών δισεκατομμυριούχων, το ζήσαμε με τον covid, τώρα αισθάνονται ότι ελέγχουν τα πάντα και έχουν αποθρασυνθεί.

Για αυτό πρέπει να αναλογιστούμε ποια είναι η σωστή πλευρά της Ιστορίας, πριν να είναι πολύ αργά για δάκρυα.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6996840866, 6984581480

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6996840866, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.tiktok.com/@vakis_tsiompanidis

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

16/12/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...