Δίωξη κατά των υπεύθυνων της εταιρίας CCC μετά την μήνυση του Χ.Καλογρίτσα – Συνέδεε μάλιστα ευθέως την επίμαχη συμφωνία με το Νίκο Παππά

 Αντιμέτωπη με ποινική δίωξη βρίσκονται οι υπεύθυνοι του κατασκευαστικού κολοσσού CCC, μετά τη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας.

Ο εργολάβος είχε υποβάλει την αναφορά πριν από περίπου ένα χρόνο, υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία που είχε συναφθεί μεταξύ της εταιρείας CCC και της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ, συμφερόντων Καλογρίτσα ήταν εικονική, προκειμένου -όπως υποστηρίζει- να εξασφαλιστούν τα χρήματα για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών το 2016.

Συνέδεε μάλιστα ευθέως την επίμαχη συμφωνία με το Νίκο Παππά, αποδίδοντάς του κεντρικό ρόλο στη συμφωνία.

Η μηνυτήρια αναφορά ως προς το σκέλος του ρόλου του Νίκου Παππά διαβιβάστηκε στη Βουλή και ήδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ για παράβαση καθήκοντος.

Ως προς το σκέλος των μη πολιτικών προσώπων η έρευνα διενεργήθηκε μέσω πταισματοδίκη και η εισαγγελία πρωτοδικών προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των υπευθύνων της λιβανέζικης εταιρείας.

loading...