ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ, ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ;

Όταν στις αρχές του εικοστού αιώνα, οι άνθρωποι άρχισαν να καταλαβαίνουν την απίστευτη δυναμική της ραδιενεργού διάσπασης, άρχισαν επίσης να καταλαβαίνουν ότι ήταν κάτι ήδη πολύ γνωστό και, ίσως, διαδεδομένο στον αρχαίο και προϊστορικό κόσμο.

Υπήρχε κάποτε ένας αρχαίος αλλά εξαιρετικά προηγμένος πολιτισμός ικανός να αξιοποιεί την ενέργεια των πυρηνικών αντιδράσεων – κάτι που φαίνεται να έχει ήδη επιβεβαιωθεί, όταν ανακαλύφθηκε ένας πανάρχαιος πυρηνικός αντιδραστήρας.

Η θεωρία αυτή προτάθηκε από τον Frederick Soddy (2/9/1877 – 22/9/1956), έναν Άγγλο επιστήμονα ο οποίος στην πραγματικότητα, πρόβλεψε την ύπαρξη του ραδιενεργού ισοτόπου.

Τα «κλειδιά» ενός τέτοιου είδους αρχαίου όπλου, σίγουρα θα τα κρατούσαν οι «θεοί».

Στα αρχαία έπη Μαχαμπαράτα και Ραμαγιάνα μαθαίνουμε για εκπληκτικούς πολέμους που θυμίζουν επιστημονικής φαντασίας. Μαθαίνουμε για απίθανα ιπταμένα οχήματα, όπως τα Vimanas (τα οποία έφτιαξαν οι Σαβαρτζνανα Γιαβάνας -δηλαδή Έλληνες) και τα Valixi, αλλά και για απίθανα οπλικά συστήματα που θυμίζουν έντονα πυρηνικά όπλα.
Το Vajra είναι ένα από αυτά. Ανάμεσα στις πολλές ερμηνείες του και τις παρεμφερείς έννοιες που έχει στο Θιβέτ, την Ιαπωνία, την Κίνα και αλλού, κρύβει και μία πολύ σημαντική: Είναι φωτεινό, ανθεκτικό, μπορεί να κόψει, να κάψει και να καταστρέψει τα πάντα, ενώ ταυτόχρονα είναι άφθαρτο. Αυτός ο κεραυνός, μπορούσε να καταστρέψει τον εχθρό σαν ιπτάμενη μηχανή και, επίσης, είχε την δυνατότητα να προκαλεί βροχή.

Αυτό το όπλο χρησιμοποιούσε ο θεός Indra, ο Marduk και πολλοί άλλοι.


Το ίδιο κρατάει και ο Δίας:Δείτε και μία χαρακτηριστική φωτογραφία που έχει να κάνει με ακτινοβολία πλάσματος


Τελικά, ήταν το Vajra, ή ο κεραυνός του Δία και των άλλων θεών, ένα τρομακτικό όπλο; Κι αν οι Γιαβάνας έφτιαξαν τα vimanas, μήπως ήξεραν να φτιάχουν και τον «κεραυνό» του Ίντρα, του Μαρντούκ και των άλλων θεών; Οι ενδείξεις, λένε πως «ναι.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΠΝΕΥΣΘΗ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΑ ΗΔΟΝΗΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ ΕΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΚΑ ΔΙΣΚΟΙΛΙΩΤΗΤΑΣ Ε ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΤΕΣ ΤΗΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΡΟΙΔΑΝΙ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ε ΕΙΠΑΝ ΨΙΛΟΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΟΠΟΩΣ ΗΤΑΝ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΟ ΧΛΑΑΤΣΣ ΕΧΩΝΕ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΤΑ 150αρια ΑΝΤΕ ΛΕΕΙ ΔΩΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΑ 10αρικα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΟΒΥΖΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ 8 ΣΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΟΛΟ 9 ΧΡ0ΝΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ 4 ΧΡΟΝΑΛΑΚΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΗΡ ΑΗΡ ΖΕΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]