Ιδού η παγίδα που μας έστησαν τα Σκόπια με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Θα καταλάβετε από τα παρακάτω επιπλέον , γιατί «απαγορεύεται»  στην Ελλάδα η λειτουργία  Συνταγματικού Δικαστηρίου.

Όταν το  Συνταγματικό Δικαστήριο των Σκοπίων απέρριψε τις προσφυγές που αμφισβητούσαν τη νομιμότητα της απόφασης της Βουλής της χώρας σχετικά με την προκήρυξη του δημοψηφίσματος της 30ής Σεπτεμβρίου, έδειξε ότι είναι πανίσχυρο και εξυπηρετεί το βαθύ κράτος των Σκοπίων.

Το Συνταγματικό Δικαστήριο των Σκοπίων θα απορρίψει ( στον κατάλληλο χρόνο ) τις τροπολογίες που δεν αναγνωρίζουν ιστορικά τη Μακεδονική τους εθνότητα.

Η παγίδα που στήνουν τα Σκόπια έγκειται στο ότι, δε νοείται υπηκοότητα μακεδονική σε κράτος βόρειας Μακεδονίας. Αυτό σημαίνει ότι το μακεδονική σε βόρεια Μακεδονία κράτος υπονοεί ότι λείπει η νότια Μακεδονία … άρα , ΕΜΕΙΣ παραδεχόμαστε Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα .

Η «πλαστή» σλαβομακεδονική ιστοριογραφία, διατείνεται ότι το “νέο μακεδονικό έθνος” διαμορφώθηκε τον 7ο μ.Χ. αιώνα από την επιμιξία των ιθαγενών Μακεδόνων με τα σλαβικά φύλα που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή της Μακεδονίας

Η κρατικής τηλεόρασης των Σκοπίων ανέφερε τα εξής, που αναμεταδόθηκαν (16 Φεβρουαρίου 1986) και από την ομοσπονδιακή τηλεόραση του Βελιγραδίου: «Η αμφισβήτηση της ύπαρξης του μακεδονικού έθνους, η μη αναγνώριση των δικαιωμάτων των Μακεδόνων που ζουν στην Ελλάδα και η αμφισβήτηση της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας ως κράτους του μακεδονικού λαού και αναπόσπαστου τμήματος της Γιουγκοσλαβίας, συνεχίζουν να αποτελούν περιοριστικούς παράγοντες για την ανάπτυξη των σχέσεων Γιουγκοσλαβίας-Ελλάδας».

Πάντα οι «Σλαβομακεδόνες» κατηγορούσαν την Ελλάδα ότι αμφισβητεί την ύπαρξη της εθνότητας και της γλώσσας τους. Οι κατηγορίες αυτές που δεν είναι κάτι νέο αφού  διατυπώνονται από την εποχή της Γιουγκοσλαβίας , συνιστούν Ιστορικά στοιχεία πάνω στα οποία θα στηριχθεί ( στον κατάλληλο χρόνο ) το Συνταγματικό δικαστήριο των Σκοπίων και θα ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ τις τελευταίες τροπολογίες που στην προσυμφωνία των Πρεσπών προσπαθούν να πείσουν ότι οι Σκοπιανοί θέλουν τάχα να διαχωρίσουν την ιθαγένεια από την Εθνότητα .

Με απλά λόγια , η συμφωνία των Πρεσπών έχει γίνει τόσο πολύ αποδεκτή πλέον  – χωρίς να έχει επικυρωθεί – που θα προτάξουν ( ξέρετε ποιοι )  το κίνδυνο « άμεσης αποσταθεροποίησης των Βαλκάνιων» εάν δεν επικυρωθεί .

Με απλά λόγια , είτε έτσι , είτε αλλιώς  , μας έβαλαν ήδη σε Πόλεμο στο κοντινό μέλλον με το κρατίδιο των Σκοπίων

Προς το παρόν , αποπειράται μια συσκότιση  του θέματος μέσα από νομικές ορολογίες  άγνωστες στο ευρύ κοινό , με σκοπό να μην μπορεί η κοινή γνώμη στην Ελλάδα να κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Αυτό όμως που δεν υπολογίζουν είναι ότι η κοινή γνώμη που δεν κατανοεί  ,αρκείτε στο ότι  διαισθάνεται και μάλιστα πολύ έντονα ,την παγίδα

Άραγε στην Ελλάδα οι φέροντες την Ιστορική αυτή ευθύνη , δεν την βλέπουν ;

Κρατήστε αυτό το … μικρό άρθρο .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( τομ. Γεωπολ. Στρατηγ.)

loading...

1 thought on “Ιδού η παγίδα που μας έστησαν τα Σκόπια με την Συμφωνία των Πρεσπών.

  1. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΡΑΣΗ.Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Comments are closed.