Αρνταβάν: ο τέταρτος Μάγος και το μυστικό των άστρων

Να μια ιστορία για τον Αρταβάν, τον τέταρτο μάγο, τον φίλο του Μελχιώρ, του Γάσπαρ και του Βαλτάσαρ, που προσκύνησαν τον Χριστό στη Βηθλεέμ.

Οι Τρεις γνωστοί Μάγοι κατοικούσαν στη Βορσίππη της Βαβυλώνας και αποφάσισαν ομόφωνα ότι το ασυνήθιστα φωτεινό ουράνιο σώμα που έβλεπαν από τα παρατηρητήριά τους ήταν το σημάδι της γέννησης ενός βασιλιά.
Είπαν λοιπόν να τον επισκεφθούν.


Ο Αρταβάν, που κατέγραφε από το παρατηρητήριό του στα Εκβάτανα τις θέσεις του Δία και της Αφροδίτης, παρατήρησε μια ασυνήθιστη προσέγγιση μεταξύ τους. Πριν οι δυο πλανήτες πλησιάσουν ακόμα περισσότερο, αποφάσισε να επισκεφτεί τους σοφούς της Βορσίππης για να επωφεληθεί από την πείρα τους.

Ήταν βέβαιο ότι όταν οι δύο πλανήτες θα πλησίαζαν περαιτέρω, θα έμοιαζαν σαν να εκπέμπουν, λόγω της εγγύτητος, μια ασυνήθιστη λάμψη. Ένιωθε ότι δεν ήταν σε θέση να βλέπει στα ουράνια φαινόμενα σημάδια και να τα ερμηνεύει.

Άλλοι επιφανείς αστρονόμοι της Χώρας του μπορούσαν να υπερβαίνουν την ατέλεια της ανθρώπινης υπόστασης, εντάσσοντάς την σε ένα κοσμικό σχέδιο με το οποίο βρισκόταν σε ισορροπία, και που οι αντιστοιχίες, οι θέσεις και οι γωνίες των πλανητών στη ζώνη του ζωδιακού, δημιουργούσαν μια τέλεια απεικόνιση, καθαρή και σαφή, του ανθρωπίνου σύμπαντος και της κοσμικής του μοίρας.

Ο Αρταβάν δεν αδυνατούσε να διακρίνει τα σχήματα και τις μορφές τους στον ουράνιο θόλο. Υπέκυπτε όμως στην σχολαστική υπερβολή της καταγραφής των μετρήσεων, που, από το πάθος να συγκρατήσει στη μνήμη του τις σχετικές θέσεις των αστέρων από νύχτα σε νύχτα, παρασυρόταν σε μια ματαιόδοξη ικανοποίηση για τις καταγραφές του, αδυνατώντας μετά να δει το σύνολο και τις επιρροές και αλληλεξαρτήσεις τους με τον γήινο και φθαρτό κόσμο των ανθρώπων. Είχε ανάγκη λοιπόν να συμβουλεύεται έναν μεγαλύτερο αστρονόμο και συνήθως ρωτούσε τον Μελχιώρ.

Προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τις διαφορές στις θέσεις των άστρων από τη διαφορετική θέση παρατήρησης, ταξίδευε με το βλέμμα στραμμένο στον Ουρανό. Φτάνοντας όμως στη Βορσίπη ο υπηρέτης του Μελχιώρ που είχε μείνει για να τον ενημερώσει, του είπε ότι οι σοφοί, που έβλεπαν δίνοντας άλλα νοήματα τον ίδιο ουρανό, είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους για να προσκυνήσουν τον νέο βασιλέα.

Νέος βασιλέας λοιπόν! Αυτό ήταν το μήνυμα που ο Αρταβάν αναγκαζόταν να αποδεχτεί, χωρίς να μπορεί να το καταλάβει και να το δεχτει με όλη του την καρδιά.

Γνωρίζοντας όμως ότι ο ίδιος δεν θα είχε ποτέ το χάρισμα της ερμηνείας, χάρηκε που θα είχε και αυτός την ευκαιρία να προσκυνήσει το νέο βασιλέα μια και οι τρεις Μάγοι δεν ήταν παρά τρεις μέρες που είχαν φύγει. Να παρατηρεί τον ουρανό το γνώριζε καλά. Άλλες οδηγίες δεν είχε ανάγκη και ξεκίνησε όλο προσμονή για το ταξίδι. Ταξίδευε μέρα και νύχτα για να καλύψει την απόσταση που τους χώριζε.

Εν τω μέσω της ερήμου συνάντησε έναν άνθρωπο, πεσμένο καταγής με τα χείλη άσπρα από τη δίψα, που καιγόταν από τον πυρετό. Ο Αρταβάν τον μετέφερε με την καμήλα του σε μια όαση που είχε συναντήσει και έμεινε μαζί του μέχρι να συνέλθει όσο τον φρόντιζαν οι νομάδες που είχαν κατασκηνώσει στην όαση.


Ο Μελχισεδέκ, γιατί αυτό ήταν το όνομα του ανθρώπου, συνήλθε μετά από δυο μέρες και συμφώνησε να τον συνοδεύσει στο υπόλοιπο του ταξιδιού γιατί ήταν φανερό από την πορεία που είχε πάρει ότι κατευθυνόταν προς τη χώρα των Ιουδαίων.

Δυστυχώς ο Αρταβάν δεν πρόλαβε να προσκυνήσει το Θειο Βρέφος όπως οι άλλοι τρεις μάγοι γιατί η Αγία Οικογένεια είχε ήδη διαφύγει στην Αίγυπτο. Στη Βηθλεέμ, όπως και σε όλη τη χώρα, είχε ξεκινήσει η σφαγή των νηπίων, που ο Αρταβάν συγκλονισμένος παρακολουθούσε χωρίς να μπορεί να αποτρέψει.

Προσπάθησε όμως μοιράζοντας ρουμπίνια που κρατούσε ως δώρο για τον νέο βασιλέα να δωροδοκήσει Ρωμαίους στρατιώτες και να σώσει κάποια παιδιά από βέβαιη σφαγή. Λέγεται ότι μεταξύ αυτών που εσώθησαν ήταν και ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος.

Ενώ οι τρεις Μάγοι επέστρεψαν στην Περσία, ο Αρταβάν θεώρησε ότι έπρεπε να ακολουθήσει το Θειο Βρέφος στην Αίγυπτο και έτσι πήγε εκεί προσπαθώντας να τους εντοπίσει. Αυτό δε στάθηκε δυνατόν γιατί η Αγία Οικογένεια κρυβόταν φοβούμενη τους κατασκόπους του Ηρώδη. Θεράπευε όμως ασθενείς με τις γνώσεις που είχε για τις παθήσεις του ανθρωπίνου σώματος και τις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών, εξαγόραζε φυλακισμένους και ανακούφιζε τους φτωχούς με το θησαυρό που είχε φέρει μαζί του.

Έτσι πέρασαν περίπου 33 χρόνια. Είχε πια γεράσει. Είχε αποκτήσει μια άσπρη γενειάδα που τον έκανε φαίνεται ακόμα πιο σεβάσμιος και μονολογούσε «αν θεραπεύσετε αυτούς εμένα θεραπεύσατε, αν ελεήσατε αυτούς εμένα ελεήσατε». Προσπαθούσε έτσι να βρει ανακούφιση στο ότι είχε καθυστερήσει και δεν είχε προλάβει να δει τον Βασιλέα, μετατρέποντας έτσι την απουσία της συνάντησης σε σκοπό της ζωής του.

Οι φτωχοί τον θεωρούσαν Άγιο και μια ομάδα πιστών του φίλων αποφάσισαν να τον ακολουθήσει στην επιστροφή στην Ιερουσαλήμ γιατί είχε φτάσει η φήμη ακόμα και στην Αίγυπτο για ένα βασιλιά των Ιουδαίων.


Όταν έφτασε μετά από ένα εξαντλητικό ταξίδι στα Ιεροσόλυμα γιατί δεν ήταν πια νέος, ήταν η μέρα της σταυρώσεως. Ο Αρταβάν αποφάσισε να ανεβεί στο βουνό για να ρωτήσει για τον βασιλιά των Ιουδαίων. Είχε ακόμα ρουμπίνια από το δώρο και ήταν βέβαιος ότι θα μπορούσε, για άλλη μια φορά, να εξαγοράσει τους Ρωμαίους.

Δυστυχώς η καρδιά του τον πρόδωσε και λιποθύμησε κάτω από το σταυρό. Έχοντας χάσει τις αισθήσεις του είδε εν τούτοις ένα εκτυφλωτικό φως και μια φωνή, που θεώρησε ότι ήταν η φωνή του Θεού του Πυρός που λατρεύουν στην πατρίδα του, να λέει:

«Είσαι ο Αρνταβάν και σε αγαπώ»

Αρνταβ στη Μανιχαϊστικη Μέση Περσία, είναι το ουράνιο πρόσωπο που είναι το πιο φωτεινό, ο δίκαιος και ο εκλεκτός. Αρνταβάν είναι αυτός που μένει πάντα αθάνατος σύμφωνα με την Περσική παράδοση.

Όταν αργότερα οι μαθητές του τέλεσαν την ταφή του, είπαν μεταξύ τους ότι ο ίδιος ο εσταυρωμένος του είχε πει:

« ότι εποίησας εις ένα των αδελφών μου των ελαχίστων, εις εμέ εποίησας».

Ο Αρνταβάν, περνώντας στην αιωνιότητα, μπόρεσε επιτέλους να διαβάσει στο όνομά του το μυστικό που του έλεγαν τα άστρα.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

 1. ΔΩΣΤΟΥ ΛΟΓΑΚΙΑ,ΔΩΣΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ,ΔΩΣΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΣΕΣ,ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ,ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΣΩΣΤΕ ΜΕ...😀😀😀

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΩΣΤΟΥ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΑ 670 ΔΙΣ ΔΩΣΤΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΔΩΣΤΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΩΣΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΩΣΤΟΥ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΚΟΡΕΦΤΗ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟΓΑΜΗ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
   ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ.
   ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ; ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ;
   ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ ΛΕΠΙΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ.

   Διαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗ Η ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚ ΤΖΩΡΖ ΣΟΡΟ..

   ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΒΡΩΜΟΝΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ...

   ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΤΣΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΟΣ!
   ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ!

   ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΟΥΤΕ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ. ΡΕΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

   ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ. ΑΝ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΤΟΤΕ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ (ΠΑΤΕΡΕΣ) ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΜΑΣ ΡΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΟΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ.

   ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΒΡΩΜΟΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΟΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΑΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΥΔΩΡ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΥΔΩΡ (ΝΕΡΟ) ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΣΕ. Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 75% ΝΕΡΟ. ΑΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.

   ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ.

   ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ! Ο ΜΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

   ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΗ. Ε.ΣΥ. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ; Ε.ΣΥ. ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ; Ε.ΣΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ. Ε.ΣΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!

   Διαγραφή
  3. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ "ΚΑΤΙ" ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ..

   ΔΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ,ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ,ΔΕΙΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΞΑΦΝΙΚΑ...ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΑΝ..
   ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ..!!

   https://www.youtube.com/watch?v=tOBugICklXg

   ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΤΠ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΠ/Π ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΑΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...

   ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ..

   Διαγραφή
  4. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ...
   ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΥΦΤΟΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
   O Stephen Louis Wozny ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ.
   Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ.
   ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ @@ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
   ΠΡΩΤΑ ΣΑΠΙΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΠΙΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΗΜΑΞΑΝ.

   Διαγραφή
  5. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΟΜΩΣ??..ΠΑΡΤΟ ΚΙ'ΕΔΩ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ...
   =============================

   ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.3,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ…??

   ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΝ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ....

   ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΔΝΤ ΚΛΠ...

   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ Η ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η «ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ» ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...

   ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...!!!!
   ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ 6.30 ??

   ΥΓ
   ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ...

   Διαγραφή
  6. ΣΟΥΓΑΜΟΤΟΝ ΠΑΤΟ ΛΕΓΟΜΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ
   ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΕ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
   ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ;
   ΨΟΦΑ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

   Διαγραφή
  7. ΚΙ'ΕΓΩ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ" ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΡΥΜΜΕΜΟΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ 10.51..

   ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ Η ΦΟΥΣΤΑΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΦΕΥΓΕΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ 10.51 ΤΟΝΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ??

   ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΑΝ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩΣΕ...😀😀😀

   Διαγραφή
  8. ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ’ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ…
   ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ Η ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ...

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ...

   ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

   ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΙΝΑ 5 ΕΥΡΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ"...

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΕΥΡΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ...

   ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ....

   ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??
   ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...!!!

   Διαγραφή
  9. ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ...

   ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ??

   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ...

   https://www.youtube.com/watch?v=QHcbq7VnspY

   Διαγραφή
  10. ΨΟΦΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΖΩΪΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
   ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΟΙ ΑΠΥΘΜΕΝΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΟ;
   ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ.
   ΑΚΟΥ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 45.000 Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ...!!!

   Διαγραφή
  11. ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ;
   ΔΕΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
   ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ
   ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

   Διαγραφή
 2. ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;
  ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΚΟΜΑ;
  ΠΙΣΤΕΥΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ;
  ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ;
  ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.
  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΧΕΙΣ Η ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΦΙΑΛΤΗ??

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΚΑΛΑ!!!
   --------------------------------

   ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2.3,ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ…??

   ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΝ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ....

   ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΥΡΩΠΗΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΔΝΤ ΚΛΠ...

   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ Η ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η «ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ» ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...

   ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...!!!!
   ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ 6.30 ??

   ΥΓ
   ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6 Αυγούστου 2017 - 12:19 π.μ.
   ΨΟΦΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΖΩΪΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
   ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΟΙ ΑΠΥΘΜΕΝΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΟ;
   ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ.
   ΑΚΟΥ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 45.000 Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ...!!!

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]