Θα φάτε γενετικά τροποποιημένα έντομα και συνθετικό κρέας για να «σώσετε τον πλανήτη»; Αυτό προωθούν ως «βιώσιμη» διατροφική λύση…για να σε ελέγχουν διατροφικά! Θα αφυπνισθείς;

Οι οικονομικοί τύραννοι πιέζουν τώρα την ατζέντα της δηλητηρίασης της βιομηχανίας τροφίμων ακόμη περισσότερο, αναγκάζοντας την ανθρωπότητα να φάει τα γενετικά τροποποιημένα, εργαστηριακά, τεχνητά προϊόντα διατροφής της.

Ο στόχος της επίτευξης του «Zero Hunger» είναι στην πραγματικότητα να εξαρτηθεί η ανθρωπότητα από μια νέα τεχνητή προμήθεια τροφής, πλήρως ελεγχόμενη από το WEF. Για να πετύχουν, έχουν καταστρέψει εκατοντάδες εγκαταστάσεις παραγωγής ή διανομής τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, πάνω από εκατό (!) από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις τροφίμων καταστράφηκαν, τα τελευταία χρόνια…


Πηγή: Stop World Control

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Στη σειρά World Domination μπορείτε να διαβάσετε πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει μια επίσημη ατζέντα για την επίτευξη συνολικής παγκόσμιας κυριαρχίας. Σύμφωνα με τις δημόσιες και επίσημες δηλώσεις τους, το WEF σχεδιάζει να κατέχει κυριολεκτικά τα πάντα στη γη, ενώ η υπόλοιπη ανθρωπότητα δεν θα κατέχει τίποτα,

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ κυριαρχεί στα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τους περισσότερους άλλους παγκόσμιους – παγκοσμιοποιητικούς οργανισμούς. Ισχυρίζονται ότι «βελτιώνουν την κατάσταση του κόσμου» με μια σειρά «Παγκόσμιων Στόχων για την Αειφόρο Ανάπτυξη». Ένας από αυτούς τους στόχους είναι το «Zero Hunger», το οποίο είναι η ατζέντα για να ταΐσει όλους τους ανθρώπους του κόσμου, με νέες «βιώσιμες» λύσεις τροφίμων.

Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει την καταστροφή της φυσικής, υγιούς βιομηχανίας βοείου κρέατος που τρέφεται με χόρτο και την αντικατάσταση του υγιεινού κρέατος με γενετικά Τροποποιημένη και βαριά ψεκασμένη φυτική πρωτεΐνη, τεχνητό, εργαστηριακό “πλαστικό” κρέας και γενετικά τροποποιημένα έντομα που εκτρέφονται σε τεράστια εργοστάσια ζωύφιων. Κάνοντας αυτό, θα “σώσουμε τον πλανήτη”, λένε…

Ο Μπιλ Γκέιτς – ο οποίος συνεργάζεται στενά με το WEF – αγοράζει πολλές γεωργικές εκτάσεις στην Αμερική ( πηγή ), ενώ κατασκευάζει εργοστάσια όπου θα καλλιεργείται συνθετικό κρέας ( πηγή ). Ναι, καλά διαβάσατε… συνθετικό κρέας, που καλλιεργείται σε εργαστήρια.

Νομίζετε ότι ο καρκίνος είναι ήδη μια σοβαρή μάστιγα στη γη, που σκοτώνει εκατομμύρια κάθε χρόνο; Περιμένετε μέχρι οι πληθυσμοί να αρχίσουν να καταναλώνουν μαζικά συνθετικό κρέας. Το βόειο κρέας από παρτίδες βιομηχανικών τροφίμων έχει ήδη αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά καρκινογόνο, σε σύγκριση με το βόειο κρέας που τρέφεται με φυσικό χόρτο. Τα ποσοστά καρκίνου έχουν ξεπεράσει την οροφή, από την άνοδο της ποινικοποιημένης και εξαιρετικά τοξικής βιομηχανίας κρέατος.

«Ήξερα ότι πουλούσα καρκίνο στους ανθρώπους»

Μια μέρα ρώτησα ένα κρεοπωλείο βιολογικών κρεάτων στην Ευρώπη γιατί το βιολογικό κρέας είναι τόσο ακριβό. Εξήγησε ότι ήταν διευθυντής της μεγαλύτερης βιομηχανίας κρέατος στο Βέλγιο. Είδε με τι είδους απόλυτα σκουπίδια ταΐζονταν τα ζώα και πώς είναι όλα πολύ άρρωστα, ως αποτέλεσμα υπερβολικού στρες, ανεπαρκούς κίνησης, έλλειψης ηλιακού φωτός και δηλητηρίασης καθ ‘όλη τη σύντομη ύπαρξή τους.

“Ο μόνος λόγος που αυτά τα ζώα δεν πεθαίνουν, είναι επειδή τους κάνουν ένεση με φάρμακα όλη την ώρα. Ήξερα ότι πουλούσα καρκίνο στους ανθρώπους, καθώς τους έδινα αυτό το κρέας. Τελικά δεν μπορούσα πια να σιωπήσω τη συνείδησή μου… “

«Τώρα πουλάω υγιεινό κρέας από ζώα που έχουν άφθονο χώρο για να περιπλανηθούν, περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε εξωτερικούς χώρους, τρώνε μόνο φυσική, υγιεινή τροφή και δεν χρειάζονται ποτέ ούτε μια σταγόνα φαρμακευτική αγωγή. Αυτά είναι χαρούμενα, υγιή, δυνατά, στρες ελεύθερα ζώα, των οποίων το κρέας είναι ευλογία για τους ανθρώπους».

Αφού μου άνοιξε έτσι αυτό το κρεοπωλείο, δεν αγόρασα ποτέ ξανά κρέας από σούπερ μάρκετ. Είναι ένα από τα πιο δηλητηριώδη «φαγητά» που έχει καταναλώσει ποτέ η ανθρωπότητα.

Οι οικονομικοί τύραννοι πιέζουν τώρα την ατζέντα της δηλητηρίασης της βιομηχανίας τροφίμων ακόμη περισσότερο, αναγκάζοντας την ανθρωπότητα να φάει τα γενετικά τροποποιημένα, εργαστηριακά, τεχνητά προϊόντα διατροφής της.

Για να πετύχουν, έχουν καταστρέψει εκατοντάδες εγκαταστάσεις παραγωγής ή διανομής τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, πάνω από εκατό (!) από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις τροφίμων καταστράφηκαν, τα τελευταία χρόνια ( πηγή ). Μόλις πρόσφατα, η μεγαλύτερη αγορά προϊόντων στον κόσμο, που βρίσκεται στο Παρίσι, πήρε φωτιά ( πηγή ).

Αφήστε αυτό να βυθιστεί σε… πολλά μεγάλα εργοστάσια τροφίμων στις ΗΠΑ, και το αρ. 1 αγορά προϊόντων στον κόσμο, καίγονται ακριβώς όταν το WEF μιλά για τον τερματισμό της τρέχουσας προσφοράς τροφίμων και την εξάρτηση ολόκληρης της ανθρωπότητας από τα νέα συνθετικά τρόφιμα.

Στην Ολλανδία η κυβέρνηση – η οποία ελέγχεται από το WEF – απαιτεί από όλους τους αγρότες να σκοτώσουν πολλά από τα ζώα τους ( πηγή ). Η κυβέρνηση απειλεί να αρπάξει τη γη των αγροτών που αρνούνται να καταστρέψουν τα ζώα τους.

Η γελοία δικαιολογία είναι ότι τα βοοειδή παράγουν πάρα πολύ διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο είναι “κακό για το κλίμα”. Αλλά την ίδια στιγμή η κυβέρνηση θέλει να αντικαταστήσει τις γεωργικές εκτάσεις με βιομηχανικά πάρκα και νέες αστικές περιοχές. Σκοπεύουν να συνδέσουν όλες τις μεγάλες πόλεις σε μια τερατώδη Mega Smart City που ονομάζεται TriState City Network, που θα καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της Ολλανδίας και του Βελγίου. Πράγματι, αυτό θα είναι πολύ καλύτερο για το κλίμα από όλες τις αγελάδες που βόσκουν σε καταπράσινα λιβάδια!

Η ίδια ατζέντα προωθείται σε όλο τον κόσμο. Στην Αυστραλία η καλλιέργεια της δικής σας τροφής δαιμονοποιείται ως «πολύ επικίνδυνη» για λόγους «βιοασφάλειας» ( πηγή ), και στο Ηνωμένο Βασίλειο η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι η κηπουρική αυξάνει τις καρδιακές παθήσεις ( πηγή ). Οι άνθρωποι λένε ότι πρέπει να φορούν μάσκα προσώπου ενώ εργάζονται στον κήπο τους!

Εν τω μεταξύ, κατασκευάζονται εργοστάσια εντόμων σε όλο τον κόσμο, για να εκτρέφουν τρισεκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα ζωύφια, για να αντικαταστήσουν τη φυσική προσφορά τροφίμων.

Αυτή η φωτογραφία δείχνει το μεγαλύτερο εργοστάσιο εντόμων στον κόσμο, όπου εκτρέφονται γενετικά τροποποιημένα ζωύφια, για μαζική κατανάλωση από τις μάζες, που λένε ότι αυτό είναι “καλό” για αυτούς και θα “σώσει τη γη”, επειδή οι αγελάδες είναι “επικίνδυνες” .

Φυσικά, αυτά τα έντομα θα τρέφονται με τα φθηνότερα σκουπίδια που μπορεί κανείς να φανταστεί, για να ελαχιστοποιηθεί το κόστος και να μεγιστοποιηθεί η απόδοση, παρόμοια με τα εξαιρετικά τοξικά ιχθυοτροφεία, όπου τα ψάρια τρέφονται με τη χειρότερη από τις χειρότερες γενετικά τροποποιημένες «τροφές» ( πηγή ). Όλοι για έναν «καλύτερο και πιο βιώσιμο κόσμο» επευφημούν τους τρελούς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ο στόχος της επίτευξης του «Zero Hunger» είναι στην πραγματικότητα να εξαρτηθεί η ανθρωπότητα από μια νέα τεχνητή προμήθεια τροφής, πλήρως ελεγχόμενη από το WEF.

Η πλήρης παραφροσύνη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Η ανάρτησή του είναι το μέρος 4 της σειράς 7 μερών που ονομάζεται ΣΕΙΡΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ . Αυτή η κριτική έκθεση αποκαλύπτει την επίσημη ατζέντα για την ανθρωπότητα, όπως την οραματίζονται και την προετοιμάζουν εγκληματίες παγκοσμιοποιητές. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι επικεφαλής αυτού του παγκόσμιου δικτύου ψυχοπαθών, οι οποίοι αναπτύσσουν μια ατζέντα για πλήρη παγκόσμια κυριαρχία, σε κάθε πτυχή της ζωής: επιχειρήσεις, υγειονομική περίθαλψη, πολιτική, γεωργία, εκπαίδευση, ψυχαγωγία κ.λπ.

Στόχος μας είναι να προειδοποιήσουμε τον κόσμο και να δώσουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να υπερασπιστούν τη ζωή τους, τους αγαπημένους τους, το μέλλον τους και τον κόσμο τους ενάντια στα άρρωστα μυαλά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που ετοιμάζουν τις πιο τρελές ιδέες για τον κόσμο.

Μερικές από τις ιδέες τους είναι:

✔︎ Αποκλεισμός του ήλιου με μια πλωτή σχεδία στο μέγεθος της Βραζιλίας, για να σταματήσει η «κλιματική αλλαγή»

✔︎ Σκοτώνοντας όλους τους ηλικιωμένους στον κόσμο, επειδή αποτελούν «βάρος για την παγκόσμια οικονομία»

✔︎ Αντικατάσταση της συντριπτικής πλειοψηφίας των θέσεων εργασίας από τεχνητή νοημοσύνη

✔︎ Υποβολή όλης της ανθρωπότητας στον πλήρη ολοκληρωτικό έλεγχο της τεχνητής νοημοσύνης που θα ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής μας, ακόμη και λέγοντάς σας ποιον να παντρευτείτε

✔︎ Κλείδωμα ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού σε Έξυπνες Πόλεις, που θα είναι υπαίθριες φυλακές παρακολούθησης 24/7

✔︎ Καταγραφή όλων όσων κάνουν, σκέφτονται, λένε, αγοράζουν, αισθάνονται και ακόμη και ονειρεύονται οι άνθρωποι

✔︎ Κάνοντας τη ζωή στη γη δυνατή μόνο για ανθρώπους που γίνονται συνεχώς ενέσεις από τον πολλοστό εμβολιασμό

Και ούτω καθεξής…

loading...