Ραχήλ Μακρή: «Η κατασκευή τεμένους στην Αθήνα είναι αντισυνταγματική. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε το Ισλάμ, ως επικρατούσα θρησκεία στην χώρα»

Οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θέσπισαν το Ισλάμ ως επικρατούσα θρησκεία για να χτίσουν τέμενος στην Αθήνα την ώρα που εξαπολύουν σφοδρή επίθεση σε ό,τι σχετίζεται με την ορθοδοξία και τον χριστιανισμό.

Στις 4 Αυγουστού 2016 επικυρώθηκε από την Βουλή των Ελλήνων η κατασκευή τεμένους στην Αθήνα. Τι και αν σύμφωνα με μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής είναι αντισυνταγματική, καθώς παραβιάζει το άρθρο 24 και 13 του Συντάγματος καθώς και το 3 με το οποίο επικαλείται ότι το Ισλάμ αποτελεί επικρατούσα θρησκεία, οι αριστεροί δεξιοί και λοιποί εθνοσωτήρες, το ψήφισαν όλοι μαζί για τους ψήφους και μόνον, καθώς δεν διαθέτουν καμία πραγματική αγάπη για τον πλησίον παρά για τους υπουργικούς και βουλευτικούς θώκους.

Άλλο σεβασμός στην ανεξιθρησκεία και διασφάλιση της ανεμπόδιστης, υπό την προστασία των νόμων λατρείας και άλλο να βάζουν τα κορόιδα φορολογούμενοι το οικόπεδο, τα λεφτά για την κατασκευή τεμένους που θα ανήκει σε συγκεκριμένη θρησκευτική ομάδα, την ώρα που δεν έχουν φάρμακα, περίθαλψη, σχολεία της προκοπής, χώρους να γυμνάζονται, ειδικά σχολεία, σχολεία για άτομα με ειδικές ανάγκες, για τυφλούς, σχολεία πολυπολιτισμικά και χώρους για ερευνητικό έργο, το οποίο με εντολή Υπουργού για πρώτη φορά στα 20 χρόνια σταμάτησε καθώς τα πανεπιστήμια δεν έλαβαν τα χρήματα για ερευνητικό έργο.

Άλλο σεβασμός στο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει σε όποιον Θεό επιθυμεί και άλλο επιβολή μειοψηφιών και πρακτικές «ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ - Τζιχάντ».Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου ΝίκηςΜέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. Ευριπίδης Μπίλλης
  Σε πολλά είναι σωστή.
  Αν όμως δεν κάνω λάθος (την άκουσα σε εκπομπή του Κώστα Ουίλς) και καλείται να απαντήσει, τυγχάνει "φιλάνθρωπος" για εισαγωγή κάθε μετανάστη (κυρίως είναι οικονομικοί) στην Ελλάδα.
  Όπως και σχεδόν όλα τα νεοταξικά ή διεθνιστικά εθνομηδενιστικά κόμματα.

  Αν είναι έτσι τότε το άρθρο της είναι φαρισαϊκό. Γιατί, αφού σε λίγο οι μουσουλμάνοι μετανάστες θα βγάζουν κυβέρνηση, θα χρειάζονται όχι ένα αλλά πολλά τεμένη.
  Και ίσως με τον νεοταξικό αρχιεπίσκοπο που έχουμε και η Μητρόπολη Αθηνών μετατραπεί σε λίγα χρόνια σε τέμενος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]