ΑΥΡΙΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΥΡΑ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ-ΠΕΤΣΕΡΣΚ!! ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΙΕΡΕΑ

ΈΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΑΡΑΣ/ULTRA-ORTHODOXE ΖΕΛΕΝΣΚΙ!!ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ!!!


ΒΙΝΤΕΟ

Αύριο η τελευταία λειτουργία στην περίφημη Λαύρα Σπηλαίων Κιέβου-Πετσέρσκ!! Έτσι αποφάσισε ο Ορθοδοξάρας/Ultra-orthodoxe Ζελένσκι!!! Yπερορθόδοξος σίγουρα αλλά ποιας θρησκείας γιατί

υπάρχουν κι άλλες θρησκείες που έχουν Ultra-orthodoxes.

Αύριο η τελευταία λειτουργία στη Λαύρα Σπηλαίων του Κιέβου/Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ στον τρίτο ιερότερο τόπο της Θεοτόκου ανά τη γη. Εκεί όπου είναι αποθησαυρισμένα 118 άφθορα σκηνώματα. 

Από 1/1/ 2023, οι αρχές του Κιέβου θα σταματήσουν να αφήνουν ιερείς και πιστούς να εισέρχονται στις δύο κύριες εκκλησίες της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ.

Η UOC προσφεύγει στο δικαστήριο για την άρνηση ενοικίασης των ναών της Άνω Λαύρας

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Εθνικού Αποθεματικού “Λάβρα Κιέβου-Πετσέρσκ” Αλεξάντερ Ρούντνικ έστειλε επίσημη επιστολή στον Μητροπολίτη Πάβελ (Λέμπεντ) σχετικά με τη μη ανανέωση της σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών στον Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως και στην Εκκλησία της Τραπεζαρίας με την Τραπεζαρία της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ.

Η επιστολή αναφέρει ότι η σύμβαση δεν παρατείνεται με βάση τις συστάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Πολιτικής Πληροφόρησης της Ουκρανίας και όπως προβλέπει επίσης από το Διάταγμα …


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...