Ο Γαβρόγλου είχε ταχθεί υπέρ των Σκοπίων και «έβλεπε» Τούρκους στη Θράκη

Το 2008 αποκαλούσε τα Σκόπια, «Μακεδονία», μιλούσε για Τούρκους στη Δυτική Θράκη και δήλωνε «αλλεργικός» σε φωτογραφίες που εικονίζουν την Αγία Σοφία χωρίς … μιναρέδες


Ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου ανήκει σε εκείνη τη μερίδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στις ιδεολογικές τους εμμονές, θεωρώντας  -μεταξύ άλλων- πως στόχος της παιδείας δεν θα πρέπει να είναι η δημιουργία εθνικής ταυτότητας, παραβλέποντας επιδεκτικά  πως σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα (άρθρο 16.2) το κράτος πρέπει να παρέχει παιδεία με σκοπό –μεταξύ άλλων- «την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης».

«Μακεδονία» τα Σκόπια

Τον Απρίλιο του 2008, και λίγο πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι όπου η Ελλάδα αρνήθηκε να συναινέσει στην ένταξη των Σκοπίων στη Συμμαχία ακόμη και με την προσωρινή ονομασία ΠΓΔΜ, διακόσια και πλέον στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκαν προκλητικά κατά της εθνικής γραμμής, ζητώντας ευθέως από την Αθήνα να αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα με τη συνταγματική της ονομασία, δηλαδή ως «Μακεδονία».
Επιχειρώντας να ικανοποιήσει τις εθνομηδενιστικές τους εμμονές, κόντρα στο κοινό αίσθημα και τις ευαισθησίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, η εφημερίδα «Αυγή» δημοσίευσε στις 13/3/2008 άρθρο-διακήρυξη με τίτλο «Όχι στον εθνικισμό και στις συναινέσεις που τον συντηρούν», την οποία υπέγραφαν γνωστά στελέχη του κόμματος, αλλά και της λεγόμενης εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Ανάμεσά τους και του σημερινού υπουργού Παιδείας κ. Γαβρόγλου. «Οι υπογράφουσες και υπογράφοντες υπενθυμίζουμε τα αυτονόητα: δεν υπάρχει κανένα «εθνικό συμφέρον» που να διακυβεύεται αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία», ανέφερε μεταξύ άλλων το προκλητικό άρθρο-διακήρυξη στο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου κατηγορούνταν για «εθνικισμό» όσοι υπερασπίζονταν στην Ελλάδα τις πάγιες θέσεις για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, παραβλέποντας προκλητικά την ίδια ώρα τον εντεινόμενο εθνικισμό και τις αλυτρωτικές ενέργειες της κυβέρνησης Γκρουέφσκι.

Για την ιστορία εκτός του κ.Γαβρόγλου, το ίδιο κείμενο υπέγραφαν και οι σημερινοί υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, καθώς και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου,   Χριστόφορος Παπαδόπουλος και Ελένη Σταματάκη.

Τον Νοέμβριο του 2008, στο πλαίσιο ομιλίας του κατά τον εορτασμό της συμπλήρωσης 80 ετών από την ίδρυση του «Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών» της Αθήνας, ο κ.Γαβρόγλου επιχείρησε να δώσει «άλλοθι» στο εθνικιστικό πογκρόμ της Άγκυρας, κατά του Ελληνισμού της Πόλης, ζητώντας από τους απογόνους των διωγμένων του 1923, του 1955 και του 1963 να σταματήσουν να κάνουν … μνημόσυνα για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και να είναι περήφανοι για την «τεράστια προσφορά» των Ρωμιών στην … Οθωμανική Αυτοκρατορία και την Τουρκική Δημοκρατία. Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

«Ξεχάστε Παλαιολόγο και Αγιά Σοφιά»

«Γύρω από τους Ρωµιούς και την Πόλη έχουν υφανθεί ακραίες απόψεις, έχουν οικοδοµηθεί µύθοι, έχουν κρυφτεί πολλές αλήθειες (…)  Μέσα σε αυτό το πλαίσιο το µνηµόσυνο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου που γίνεται κάθε χρόνο, στις 29 Μαΐου, δεν βοηθάει, νοµίζω, σε αυτή την πιο σύνθετη προσέγγιση. Γιατί το µνηµόσυνο δεν γίνεται για την σωτηρία της ψυχής του Παλαιολόγου, δεν γίνεται καν για να διαφυλαχτούν µνήµες. Μήπως λοιπόν πρέπει να αναρωτηθούµε τι εξυπηρετεί άραγε µία τέτοια χρήση της Ιστορίας; Ή σε τι ακριβώς παραπέµπουν όλες οι εικόνες που έχουν την Αγία Σοφία χωρίς µιναρέδες;»

«Τούρκοι» στην Θράκη

Στην ίδια ομιλία, ο κ.Γαβρόγλου «βαφτίζει» αυθαίρετα, τους μουσουλμάνους της Θράκης … «Τούρκους», ζητώντας από τη νέα γενιά των Κωνσταντινουπολιτών να αγωνιστεί για τα … δικαιώματά τους.

«Πόσο σπουδαίο θα ήταν στην ιστορία της Ρωµιοσύνης, αν τα άτοµα της νέας γενιάς που οι πρόγονοι τους τόσο υπέφεραν από τον εθνικισµό, γίνουν οι προπαγανδιστές του αντιεθνικισµού (…) Ας σκεφτούµε, όµως, λιγάκι, πόσο σπουδαίο στην ιστορία της Ρωµιοσύνης θα είναι, όταν όσοι συνεχίζουν να αισθάνονται Ρωµιοί θα δίνουν αγώνα υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωµάτων, που συνεχίζουν να παραβιάζονται. Όχι µόνο στην Τουρκία, αλλά ακόµα και εδώ στη ίδια τη χώρα µας στους Τούρκους της ∆υτικής Θράκης, στους λογής µετανάστες».

Παράλληλα αβαντάρει έμμεσα το πάγιο αίτημα της Άγκυρας για τη λειτουργία τουρκόφωνων νηπιαγωγείων στην Θράκη, επιχειρώντας να συνδέσει το θέμα με αντίστοιχο… αίτημα των Ρωμιών της Πόλης, που όμως δεν εκδηλώνεται δημόσια λόγω παρέμβασης της Αθήνας. «Η Ελληνική Κυβέρνηση αρνείται στους Ρωµιούς να θέσουν το θέµα δηµόσια, ενώ η ίδια αρνείται να το συζητήσει µε τις τουρκικές αρχές. Η επίσηµη δικαιολογία της είναι ότι θα θελήσουν να κάνουν το ίδιο και οι Τούρκοι στα νηπιαγωγεία στη ∆υτική Θράκη. Θεωρώ το επιχείρηµα γελοίο. Αν θελήσουν να το κάνουν οι Τούρκοι στην ∆υτική Θράκη ας το κάνουν. Έτσι κι’ αλλιώς µαθαίνουν τα παιδιά στην ∆υτική Θράκη τα τούρκικα από το σπίτι τους».

«Ποια γενοκτονία»;

Το Νοέμβριο του 2015 ο κ. Γαβρόγλου ήταν από τους θερμότερους υποστηρικτές  του τότε υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, για τα όσα προκλητικά είχε δηλώσει για τη  Γενοκτονία των Ποντίων. Σε άρθρο του ο ίδιος στην ΑΥΓΗ, επιτέθηκε και κατά… «συντρόφων» του, που εξέφρασαν δημόσια τις διαφωνίες τους με τις δηλώσεις Φίλη. «Το θέμα που δημιουργήθηκε με τους Ποντίους αντιμετωπίστηκε από κάποιους αριστερούς χλιαρά, με έναν τρόπο ξινό και απολογητικό σε ιδιωτικές συζητήσεις. Η δικαιολογία συνήθως είναι ότι "δεν είναι η ώρα να τίθενται τέτοια θέματα". Εγώ, τουλάχιστον, δεν θυμάμαι ποτέ να ήταν η σωστή ώρα να τα θέτουμε» έγραψε,  χαρακτηρίζοντας «εθνικιστή» ουσιαστικά, οποιονδήποτε μιλάει για Ποντιακή γενοκτονία κλπ: «Καθήκον των αριστερών δεν είναι να ψάχνουν αυτή την πολυπόθητη σωστή ώρα, που μπορεί και να μην υπάρχει, αλλά να πηγαίνουν κόντρα σε κάθε εθνικιστική τάση απ' όπου κι αν εκδηλώνεται».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

 1. ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΩΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.
  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΘΝΟΣ=ΜΑΜΑ,ΜΠΑΜΠΑΣ,ΠΑΠΟΥΣ,ΓΙΑΓΙΑ......ΕΘΝΟΣ=ΙΘΥΣ=ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΣ.......ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΕ ΠΙΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΗΚΕΙ???....ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ........ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ......ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΓΑΛΑΤΑ,ΣΥΚΙΕΣ ΜΗΠΩΣ......ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ,ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

  ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ "ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ", Ο ΕΛΕΥΘ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ", ΣΕΛ. 398,399:

  << Οι κομμουνισταί βουλευταί εισέρχονται κατ' αρχήν εις τα αστικά Κοινοβούλια δια να κάμουν "επαναστατική δουλειά" και τέτοια δουλειά είναι το να χαλάσουν, να παρεμποδίσουν, άν δυνηθούν, το να γίνη από τους άλλους τίποτε το δημιουργικόν.
  Το εντός αυτής έργον των είναι κατ' αρχήν α ρ ν η τ ι κ ό ν και δ ι α λ υ τ ι κ ό ν! Αυτό είναι το πρωτεύον έργον των.

  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ Η ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΑΝΙΣΧΥΡΩΝ, υπερθεματίζουν εις τα αιτήματα τών μαζών, ζητούν περισσότερα από όσα ζητούν αι ίδιαι αι μάζαι, αφ' ενός μέν διά να εξωθήσουν και αυτάς να ζητούν τα περισσότερα, γινόμενοι και αυτοί αρεστοί εις αυτάς δημοκοπούντες, αφ' ετέρου δέ διά να στενοχωρήσουν περισσότερον τας Κυβερνήσεις πού πρόκειται να τα δώσουν, και εκ τρίτου ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗ ΔΥΣΧΕΡΕΣΤΕΡΟΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑΙ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΠΕΙΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ!!

  Αυτό το έργον λοιπόν εισήλθομεν και ημείς τότε να κάμωμεν εις την Δ΄ Συντακτικήν Συνέλευσιν τών Ελλήνων! ΄Αν και ήτο Συνέλευσις 372 πληρεξουσίων, εξ' ών 362 ΄Ελληνες ΚΑΙ 10 ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΄Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΡΩΣΟΙ, ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!>>

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑΑΔΙΑΦΟΡΟΙ,ΤΑΛΕΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΥΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ.

  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ…

  Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ,ΤΙ ΟΠΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΤΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠ’ΟΛΑ..

  ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΕΧΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ,Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ,ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ…

  ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΦΑΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΠΛΑ ΘΑ ΔΙΕΘΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕ…

  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΠΩΣ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ??
  ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ,ΒΟΥΡΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ…

  ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΤΑΝ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ…

  ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ «ΦΘΟΝΟ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ,ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ,ΤΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ…
  ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ??

  ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΙΣΟΤΗΤΕΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ,ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ…

  ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!

  ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ «ΕΒΡΑΙΟΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΤ..
  «ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ» ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ,ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ......

   ΘΑ .....ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ....ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡ. ΜΕΤΡΑ? ΠΟΙΟΥΣ "ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ" ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΩΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ?

   ΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ......
   ΧΜΜΜΜΜΜΜ......

   ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ 1000 ΕΥΡΩ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ(ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ).....ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ? Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ? ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ?

   Η ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ?
   ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.....ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΣ?

   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!!

   ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ-ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ...ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!!!

   ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ...

   ΝΙΚΟΛΑΟΣ

   Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

   ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

   Διαγραφή
 5. ΤΑ 10αρικα ΝΑ ΦΕΡΕΙς ΠΙΣΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]