Μανιός: Για την αλλαγή των βιβλίων των θρησκευτικών θυσιάστηκε ένας υπουργός

“Λάβρος” κατά της απόφασης του ΣτΕ για το μάθημα των Θρησκευτικών εμφανίστηκε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός
, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Το Σύνταγμα είναι ένα νομικό πλαίσιο που δεν πρέπει να παραβιάζεται. Δεν περιγράφει το πως θα καλλιεργηθεί η χριστιανική συνείδηση” τόνισε. “Εάν ένας ιερωμένος είναι ταγμένος κατ΄επιλογήν του να δηλώνει τη χριστιανική συνείδηση και να βγαίνει να κάνει κηρύγματα μίσους, αυτός διαμορφώνει κοινωνική συνείδηση”; διερωτήθηκε. Ακόμη είπε ότι υπάρχουν ιερωμένοι οι οποίοι βοηθούν έμπρακτα την κοινωνία μέσω δράσεων αλληλεγγύης. “Ποιος από αυτούς διαμορφώνει και αυξάνει την καλή χριστιανική συνείδηση;” είπε, ενώ με αφορμή τη συγκεκριμένη απόφαση έκανε λόγο για εχθρικές δυνάμεις προς την κοινωνία.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπίστηκε τον πρώην υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “για την αλλαγή των βιβλίων των θρησκευτικών θυσιάστηκε ένας υπουργός”.

Τέλος, αναφερόμενος στις σχέσεις Τσίπρα-Καμμένου υπογράμμισε ότι οι σχέσεις των δύο εταίρων δεν έχουν διαταραχθεί, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα ψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό εφόσον αυτή έρθει προς ψήφιση στη Βουλή.

loading...

13 thoughts on “Μανιός: Για την αλλαγή των βιβλίων των θρησκευτικών θυσιάστηκε ένας υπουργός

  1. Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΣΙΝΟ ΓΥΛΑΙΚΟ! ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΙΚΟΛΕΣ…ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΡΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ… ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΠΙΟΙ….

  2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;

    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ…

    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ…

    ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ…

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ..ΟΜΩΣ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΡΟΠΙΚΟ ΔΑΣΟΣ…

  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΧΙ;
    Του Χρήστου Ζέρβα από την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» – 06/12/2008.

    Τις αθέμιτες υπόγειες σχέσεις που συνδέουν πολλούς Έλληνες δικαστές με την Εκκλησία, τα μοναστήρια και τα συμφέροντά τους αποκάλυψε και καυτηρίασε ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Στ. Ματθίας.

    Μιλώντας σε εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, περιέγραψε ένα «τοπίο αφύσικου εναγκαλισμού» δικαστών, κληρικών και πολιτικής εξουσίας, που ευνοεί τις υποθέσεις που ενδιαφέρουν την Εκκλησία και προωθεί στην ιεραρχία «θεοσεβούμενα πρόσωπα», θίγοντας κατάφωρα με τον τρόπο αυτό την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης στη χώρα

  4. Τι καταγωγης ήταν ο Ματθιας που πολεμούσε την ορθοδοξία και αφαίρεσε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες?ΨΑΞΤΕ ΤΟ…

  5. Και τι αξια εχει ενασ υπουργος που θυσιαστηκε για τα θρησκευτικα οπως λεει ο σκοταδιστης αυτος συριζαιος μπροστα στο ΦΩΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ?

  6. ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΡΙΓΚ … ΚΑΙ ΠΑΑΑΕΙ ///

  7. ΜΟΥΣΙ = Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΣΤΗ

  8. ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΘΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑΒΕΡΝΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΖΩΗ ΦΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ .ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΘΕ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΑΘΕΟΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ,ΙΟΥΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ

  9. χαχαχα

    απο αυτον προεκυψε το προσωνυμιο "απλυτοσυριζαιος"

  10. MA ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΣΑΝ ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΥΤΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΥΤΤΑ!!!

Comments are closed.