Ολύμπια ψυχραιμία- Οδηγός εισβάλλει σε βιτρίνα βενζινάδικου και στη συνέχεια φεύγει σαν κύριος – Βίντεο

Είναι μερικοί άνθρωποι οι οποίοι διατηρούν την ψυχραιμία τους ό,τι κι αν συμβεί.

Μόλις τα είχε κάνει λαμπόγυαλο, μπουκάροντας με το αυτοκίνητό του σε μαγαζί. Αλλά η αντίδραση αυτού του οδηγού ήταν όλα τα λεφτά.

Ο Γουίλι Εντμοντς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, σε βενζινάδικο στο Μίσιγκαν και εισέβαλε με το όχημα στο κατάστημα. Παρότι τα έκανε όλα λίμπα, ο ίδιος δεν έπαθε τίποτα. Μάλιστα, ο οδηγός επέδειξε ιδιαίτερη ψυχραιμία αφού βγήκε από το αυτοκίνητο, ξήλωσε την πινακίδα του οχήματος και αποχώρησε σαν… κύριος.

Για κακή τύχη του 24χρονου, ένας υπάλληλος τον αναγνώρισε καθώς ήταν τακτικός πελάτης του βενζινάδικου. Ετσι, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον οδηγό. Ο Εντμοντς παραδέχθηκε ότι είχε πιει μπύρα και πως ήθελε να δοκιμάσει τα νέα ελαστικά του αυτοκινήτου του, αλλά δεν είχε πρόθεση να εισβάλει στο κατάστημα. Οσο για την αντίδρασή του, είπε ότι αφαίρεσε την πινακίδα του οχήματος και έφυγε επειδή φοβήθηκε.

Τελικά, ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 5.000 δολαρίων, με την εντολή να μην επιστρέψει ποτέ στο συγκεκριμένο βενζινάδικο και να υποβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα σε τεστ για αλκοόλ και ναρκωτικά.

loading...