Η Κιμ Καρντάσιαν «πανηγυρίζει» για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων με μια εντυπωσιακή φωτογραφία

Χαρακτηρίζει το ψήφισμα μια «τεράστια νίκη για τον αρμενικό λαό»
Τη χαρά της για το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων, με το οποίο αναγνωρίστηκε επισήμως την περασμένη Τρίτη η γενοκτονία των Αρμενίων από τις ΗΠΑ, εξέφρασε η Κιμ Καρντάσιαν με μια ανάρτηση στο Instagram.

H 39χρονη τηλεπερσόνα πόσταρε μια εκπληκτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, η οποία τραβήχτηκε κατά το πρόσφατο ταξίδι της στην Αρμενία. Φορώντας ένα εφαρμοστό σκουρόχρωμο φόρεμα και παραδοσιακά κοσμήματα, η Κιμ ποζάρει μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, επίσης ντυμένα στα μαύρα.

«Εχθές σημειώθηκε μια τεράστια νίκη για τον αρμενικό λαό, με την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Αυτή η φωτογραφία με εμένα και τα παιδιά μου τραβήχτηκε αυτόν τον μήνα στην Αρμενία από την Τζάκι Νίκερσον», ανέφερε στην ανάρτησή της η 39χρονη.

Οι δεσμοί της Κιμ Καρντάσιαν με την Αρμενία έχουν γίνει αρκετά πιο εμφανείς το τελευταίο διάστημα, όπως παρατηρούν ορισμένα διεθνή ΜΜΕ. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η τηλεπερσόνα ταξίδεψε στην Αρμενία, όπου τρία από τα παιδιά της, ο μόλις 5 μηνών Psalm, η Chicago (20 μηνών) και ο Saint (3,5 ετών) βαφτίστηκαν στον Καθεδρικό Ναό του Ετσμιατζίν. Μαζί τους βαφτίστηκε και η ίδια η Κιμ.

Και σε αυτήν την περίπτωση, η 39χρονη δεν είχε παραλείψει να ενημερώσει τους εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Istagram, ευχαριστώντας την Αρμενία για το αξέχαστο ταξίδι και την φιλοξενία που έδειξαν στην οικογένειά της.

loading...