Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ…

2 ΒΙΝΤΕΟ
Brandon Smith via Alt-Market
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Καθώς όλο και περισσότεροι συγγραφείς αποκαλούν την ατζέντα της Τεχνοκρατίας ως διεστραμμένη

και σατανική, ο κόσμος έχει την ευκαιρία να την απορρίψει συλλήβδην, όπως έκαναν οι Αμερικανοί κατά τη δεκαετία του 1940. 

Εκείνοι οι Αμερικανοί αναγνώρισαν ότι η Τεχνοκρατία θα κατέστρεφε τα οικονομικά και κοινωνικά μας συστήματα. Σήμερα, ωστόσο, η Τεχνοκρατία είναι παγκόσμια και δεν περιορίζεται μόνο στη Βόρεια Αμερική. ⁃ TN Editor

Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπω μια ενδιαφέρουσα αφηγηματική πλάνη να πωλείται στο ευρύ κοινό όταν πρόκειται για τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών. 

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και άλλοι προτείνουν πλέον ανοιχτά ότι είναι στην πραγματικότητα εντάξει να αντιτίθεται κανείς σε ορισμένες πτυχές ομάδων όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Σας δίνουν την άδεια να ανησυχείτε, απλά μην τολμήσετε να το αποκαλέσετε συνωμοσία.

Αυτή η προπαγάνδα είναι μια απόκλιση από τις άθλιες αρνήσεις που έχουμε συνηθίσει να ακούμε στο Κίνημα της Ελευθερίας την τελευταία δεκαετία ή και περισσότερο. Όλοι έχουμε έρθει αντιμέτωποι με τη συνήθη γνωστική ασυμφωνία – 

Οι ισχυρισμοί ότι οι παγκοσμιοποιητικές ομάδες “απλά κάθονται και μιλούν για βαρετά οικονομικά θέματα” και τίποτα από όσα κάνουν δεν έχει καμία σχέση με την παγκόσμια πολιτική ή την καθημερινή σας ζωή. Σε ορισμένες περιπτώσεις μας είπαν ακόμη και ότι αυτές οι ομάδες ελίτ “δεν υπάρχουν”.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...