Το άσχημο τέλος του χονδρού και του λιγνού..

Ο Xοντρός και Ο Λιγνός είναι παγκοσμίως γνωστοί ως ένα από τα ποιο κωμικά κινηματογραφικά δίδυμα στην Ιστορία. Η καριέρα τους απογειώθηκε από το 1920 ως τα μέσα του 1940.

Τα ονόματά τους ήταν Stan Laurel (Λιγνός) και Oliver Hardy (Χοντρός).
Το 1955 ο Χοντρός και ο Λιγνός εμφανίστηκαν για τελευταία φορά μαζί στην τηλεόραση του BBC. O Χοντρός (Hardy) εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε ορισμένα προβληματάκια υγείας και οι γιατροί του συνέστησαν να χάσει βάρος. Κάνοντας δίαιτα, λοιπόν, ο Χοντρός έχασε περισσότερο από 45 κιλά. Η απότομη μείωση του βάρους όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα είχε ως αποτέλεσμα ο Χοντρός να υποστεί αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια και τελικά να πεθάνει στις 7 Αυγούστου του 1957.
Όταν πέθανε ζύγιζε μόλις 65 κιλά!!!! Ο Λιγνός (Laurel) μετά το θάνατο του Χοντρού έπαθε κατάθλιψη και δεν πήγε ούτε στην κηδεία του. Αργότερα είπε στους συγγενείς, που τον ρώτησαν γιατί δεν πήγε, πως “Ο Χοντρός θα καταλάβει“. Μετά από το θάνατο του φίλου του, ο Λιγνός αρνήθηκε να ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο και αποσύρθηκε. Πέθανε το 1965 από φυσικά αίτια.

loading...