Το δόγμα της σύγχρονης ιατρικής ειναι: “Καθε ασθενής που θεραπεύεται, ειναι ενας πελάτης που χάνεται”. – ΒΙΝΤΕΟ

 

Γερμανία: 17χρονη αθλήτρια έπαθε αυτοάνοσο νόσημα μυασθένειας μετά τον εμβολιασμό της με την 2η δόση

Μια 17χρονη αθλήτρια από την Γερμανία, η Selin Islami, υπέστη σοβαρές παρενέργειες μετά την 2η δόση του εμβολιασμού της κατά της Covid-19 και έκτοτε δεν συνήλθε ποτέ.

Στην αθλήτρια εκδηλώθηκε το αυτοάνοσο νόσημα της μυασθένεισς Gravis και έκτοτε η επικοινωνία μεταξύ των νεύρων και των μυών δεν λειτουργεί.

Στην Γερμανία έχουν ξεκινήσει έρευνες για τις παρενέργειες των εμβολίων και την εκρηκτική αύξηση των θανάτων στις περιόδους των μαζικών εμβολιασμών.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του γερμανικού WDR:

«Η κόρη μου ήταν μια κορυφαία αθλήτρια. Δεν αρρώστησε ποτέ. Έτσι είναι δραματικό όταν ξαφνικά έχεις ένα παιδί που βρισκόταν σε κορυφαία φόρμα πριν και μετέπειτα δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο.

Η Selin Islami είναι 17 ετών και έχει ανάγκη από νοσηλευτική φροντίδα 4ου βαθμού. Επί σχεδόν 1 χρόνο, η ζωή της Selin Islami λαμβάνει χώρα μεταξύ του κέντρου αποκατάστασης και του νοσοκομείου.

Εκείνη και η μητέρα της θέλουν να πουν την ιστορία τους, ακόμη κι αν την βρίσκουν έντονη, επειδή και οι δύο φοβούνται πως τα εμβόλια του covid-19 αρρώστησαν την Selin.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντιπρόεδρος της Bundestag, δηλαδή της γερμανικής ομοσπονδιακής Βουλής, Βόλφγκανγκ Κουμπίτσκι, ζητά την διενέργεια αυτοψίας για όσους πέθαναν λίγο μετά την λήψη του εμβολίου κατά του Covid!

Πρώτη φορά ένα υψηλόβαθμος θεσμικά πολιτικός όπως ο Κουμπίτσκι, ζητάει να γίνει μία τέτοια έρευνα καθώς πιστεύει ότι είναι απαραίτητο κάθε ανεξήγητος θάνατος που συμβαίνει εντός 14 ημερών μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid να καταχωρείται αυτόματα ως ύποπτο κρούσμα στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI).

Υπερ-εμβόλιο «τρία σε ένα» ετοιμάζει η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Moderna,για κορονοϊό, γρίπη και συγκυτιακό ιό – Καταλαβατε τι φερνουν Οποιος δεν θα το κανει θα ειναι λεπρος ..Στο βουνο !

Θυμάσται την απαγόρευση μετάβασης για ψάρεμα έστω καί μεμονωμένων ατόμων λόγω κινδύνου μετάδοσης -μόλυνσης covid 19 ( το θυμάστε ) βασιζόταν στον κίνδυνο που προήρχετο απο την θάλασσα ,τα ψάρια ή τα δέντρα -βότσαλα στην ακρογυαλιά ; Διασαφηνίστηκε απο τον σύγχρονο αρχιτσαρλατάνο ιεροψάλτη της Ελλάδος .. Για οσο θα υπαρχουν ΘΥΜΑΤΑ που εμπιστευονται τον καθε λογης αρχιτσαρλατανο “ιεροψαλτη” παντα θα υπαρχουν ΚΑΙ αυτοι. ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, στην ζωη ΠΑΝΤΑ βρισκεις αυτο που ψαχνεις.

Ειναι ομως ενα πραγμα να εχει δοθει εγκριση σε ενα εμβολιο και να υπαρχει μια συσταση απλη να το κανουμε και ενα εντελως διαφορετικο να μας υποχρεωνετε να το κανουμε πατε μεσα για φονους κατα συρροη κυριοι!!!!!!

loading...