ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ «ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ» ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ! Το παρασκήνιο πίσω από την ιστορική απόφαση του

Για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά, δύο κόμματα ενώνονται για να εκλέξουν αρχηγό.


Το Ποτάμι γίνεται συνοδοιπόρος στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, και ο Σταύρος Θεοδωράκης, έλαβε τελικά την απόφαση να διεκδικήσει την ηγεσία του κόντρα στην Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΤΟC η απόφαση ελήφθη σε συνεδρίαση της Κ.Ο του Ποταμιού που ξεκίνησε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης και ήταν πολύωρη. Τις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις.

Στην απόφαση του επικεφαλής του Ποταμιού συνέτεινε αποφασιστικά ο ανοικτός χαρακτήρας που θα λάβει η εκλογή όπως προκρίνει η επιτροπή υπό τον Νίκο Αλιβιζάτο.

Ο Στ. Θεοδωράκης εκτιμά ότι μπορεί με μια τέτοια ανοικτή διαδικασία να βρεθεί στο δεύτερο γύρο να διεκδικεί την ηγεσία κόντρα στην Φώφη Γεννηματά.

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση του Ποταμιού να προσέλθει στο κοινό εγχείρημα δημιουργεί και ένα ιστορικό προηγούμενο στη μεταπολίτευση καθώς είναι η πρώτη φορά που δυο κόμματα της Βουλής συνενώνονται για να εκλέξουν αρχηγό.

arouraios.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ???? ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ
  Η δικαιοσύνη μαζί με την αποκατάσταση των εισοδημάτων, τη Σεισάχθεια των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία, και τη διαγραφή των χρεών προς τις τράπεζες των πολιτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η αποφασιστική υποβοήθηση της ανάκαμψης της εσωτερικής παραγωγής, η εγγύηση των καταθέσεων, η άμεση ενίσχυση των θεσμών δημόσιας υγείας και κοινωνικής πρόνοιας κτλ., ο ανασχεδιασμός σε προοδευτική βάση της Παιδείας, θα δημιουργήσουν πολύ ευνοϊκό κλίμα και θα οδηγήσουν ολοένα και περισσότερους πολίτες στην υπεράσπιση συνολικά του εγχειρήματος, εμπεδώνοντας τη βεβαιότητα για την επιτυχία του.

  Όλα αυτά μαζί τα μέτρα - όπως εκτέθηκαν παραπάνω - και η άμεση εφαρμογή τους θα οδηγήσουν επίσης, στη δημιουργία του αρραγούς εκείνου εσωτερικού μετώπου, που είναι αναγκαίο για την κατακόρυφη ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας καθιστώντας κάθε εγχείρημα εξωτερικής επέμβασης με χρήση των εθνικών μας θεμάτων και την απειλή της Τουρκίας, δύσκολη και πολύ ακριβή υπόθεση για τους διοργανωτές μιας τέτοιας μεθόδευσης σε βάρος της πατρίδας μας.

  Ε.ΠΑ.Μ. : Τα 15 άμεσα βήματα για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της χώρας
  https://www.youtube.com/watch?v=hxoEvF1jxUM

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]