Προετοιμαστείτε για μια γεωπολιτική καταιγίδα όπως δεν έχει ξαναζήσει ο κόσμος


GEWKWN: 
Το να είσαι μέλος του ΝΑΤΟ δεν σε προστατεύει από τίποτα, ούτε από εξωτερικές επιθέσεις ούτε από εσωτερικές.

Οι Πολωνοί έχουν αυταπάτες αν πιστεύουν ότι ένας Πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπορούσε να διατάξει μια επίθεση αντιποίνων στη Ρωσία εάν η Ρωσία χτυπήσει την Πολωνία, αυτό είναι ανοησία,  γιατί αυτό; Απλά επειδή μια αντεπίθεση των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ στις ρωσικές δυνάμεις θα είχε ως αποτέλεσμα μια άμεση ρωσική απάντηση. Και μετά τι;

Α) Οι ΗΠΑ/ΝΑΤΟ δεν διαθέτουν το ανθρώπινο δυναμικό ή τη δύναμη πυρός που απαιτείται για να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία σε έναν πόλεμο συμβατικών συνδυασμένων όπλων.

Β) Οποιαδήποτε χρήση πυρηνικών όπλων θα οδηγήσει σε άμεσα αντίποινα που πιθανότατα θα καταλήξουν σε έναν μη κερδισμένο πυρηνικό πόλεμο πλήρους κλίμακας.

Το ΝΑΤΟ, βασικά, δεν μπορεί να υπερασπιστεί ΚΑΝΕΝΑ από τα μέλη του ενάντια σε έναν πραγματικά σύγχρονο στρατό. Γιατί; Διότι το ΝΑΤΟ δεν είναι μια αμυντική συμμαχία –δεν ήταν ποτέ– αλλά είναι ένα εργαλείο της κυριαρχίας των ΗΠΑ. Θυμηθείτε τα λόγια που ειπώθηκαν στην δεκαετία του 1950, όταν ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο Βρετανός στρατηγός Χάστινγκ Ισμέι, παραδέχτηκε ωμά ότι ο πραγματικός σκοπός του ΝΑΤΟ ήταν να κρατήσει τους Ρώσους έξω, τους Αμερικανούς μέσα, τους Γερμανούς κάτω.

Αν οι Ρώσοι αποφάσιζαν να χτυπήσουν μια χώρα του ΝΑΤΟ, είναι πολύ απίθανο οποιοσδήποτε Πρόεδρος των ΗΠΑ να επέτρεπε οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνικό πόλεμο πλήρους κλίμακας! Θυμηθείτε, για τη Ρωσία, αυτός είναι ένας υπαρξιακός πόλεμος, ενώ κανένας Άγγλος ηγέτης δεν θα τολμούσε ποτέ να εξαπολύσει επίθεση αυτοκτονίας κατά των ρωσικών δυνάμεων που πιθανότατα θα είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη εξάλειψη των ΗΠΑ/ΗΒ και οποιασδήποτε άλλης χώρας που συμμετέχει ( για παράδειγμα φιλοξενώντας προς τα εμπρός αναπτυγμένα όπλα στάσης) σε μια τέτοια επίθεση.

ο Γερμανός Αρχηγός του Επιτελείου Άμυνας, Στρατηγός Έμπερχαρντ Ζορν δήλωσε ότι «ένας πόλεμος στην Ευρώπη είναι και πάλι πραγματικότητα» και ότι «η Γερμανία πρέπει να είναι προετοιμασμένη» για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΠΗΓΗ: tts – Douglas MacGregor – Ζορν

loading...