ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΜΙΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη 

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Θέλουμε εδώ να εξηγήσουμε τον λόγο που αναδημοσιεύουμε το ακόλουθο άρθρο, ενώ διαφωνούμε ριζικά με το περιεχόμενό του, εκτός από την κοινή διαπίστωση ότι οι ευρωπαίοι...
ηγέτες είναι εγκληματίες. Έχουμε αναδημοσιεύσει αρκετά άρθρα της κας Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη αλλά χρειάστηκε να σημειώσουμε κάποιες διευκρινίσεις.

Εδώ διαφωνούμε με την ουσία του άρθρου αλλά το αναδημοσιεύουμε γιατί παρά την ξεκάθαρη συμπάθεια της συγγραφέως προς τον Βαρουφάκη, περιέχει την απόλυτη εξήγηση του σκοπού του βιβλίου του Βαρουφάκη: "...το ανά χείρας βιβλίο απαλλάσσει τον Πρωθυπουργό από τη χειρότερη δυνατή, για αυτόν, κατηγορία, που ωστόσο πλανιέται ευρέως στην Ελλάδα: του να ανήκε, δηλαδή, από την αρχή στους “εσωτερικούς”, και να είχε προδώσει, έτσι, την Ελλάδα". 

 Την περίπτωση Βαρουφάκη έχουμε αναδείξει με άρθρα δικά μας και άλλων αλλά και με την απάντηση του Γ. Βολουδάκη στην Κατερίνα Ακριβοπούλου . Από όλα αυτά φαίνεται ότι ο Βαρουφάκης είναι μέρος και εργαλείο του συστήματος και αντιτίθεται με άσφαιρα πυρά, που σκοπό έχουν να ξεφουσκώσουν όποιο αληθινό αντικατοχικό, αντιμνημονιακό κίνημα αναπτύσεται εντός και εκτός Ελλάδος.

Οι ενδιασμοί που έχει και τα αρνητικά που βρίσκει στο άρθρο της η κ. Δελιβάνη, για την όλη πολιτική στάση του Βαρουφάκη, τίθενται με ερωτήματα που είναι αναπάντητα από την καλή πίστη της ίδιας πρός την πολιτική  Βαρουφάκη, εξηγούνται όμως άριστα από την δική μας άποψη. 

Στο άλλο άρθρο επίσης που δημοσιεύμε σήμερα, ο Δημήτρης Γιαννόπουλος μιλάει για " Ήττα εκ προμελέτης" και συντάσσεται αν και ηπίως, με την άποψή μας περί Βαρουφάκη...

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη 

Το νέο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, των 540 σελίδων και προς το παρόν μόνο στα αγγλικά, αποτελεί συγκλονιστική ανάλυση των λεπτομερειών της εν ψυχρώ δολοφονίας της Ελλάδας από τους Ευρωπαίους εταίρους της. 

Αναμφισβήτητα, πολλά από τα αδιανόητα μαρτύρια, που επιβλήθηκαν στη μικρή ευρωπαϊκή χώρα των 10 εκατομμυρίων κατοίκων, καθώς και η κεντρική ερμηνεία της επιλογής της, ως Ιφιγένειας, ήταν αρκούντως γνωστά, και μάλιστα από την αρχή του ελληνικού δράματος, σε όσους φυσικά ήθελαν να τα γνωρίζουν[1]. 

Ωστόσο, η πολύτιμη συμβολή του ανά χείρας δοκιμίου εδράζεται στα αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία, που συνοδεύουν το σύνολο των εφιαλτικών αποκαλύψεων, και που αυτόματα διακωμωδούν τις συνήθεις κατηγορίες των συνοδοιπόρων της τρόικας, περί δήθεν αφελών και αστήρικτων απόψεων. 

Με την υψηλών προδιαγραφών γραφή του Γιάνη Βαρουφάκη, που συνδυάζει στέρεες γνώσεις οικονομίας, βαθιά καλλιέργεια και πολύπλευρη μόρφωση, έχω την πεποίθηση ότι χάρη στο βιβλίο αυτό, που διαβάζεται εύκολα και ευχάριστα, θα γίνει επιτέλους γνωστή, στην Ευρώπη και στην υφήλιο, η φρικτή αλήθεια, γύρω από την καθολική καταστροφή της Ελλάδας[2].

Παράλογο, αλλά ίσως όχι και ανεξήγητο, το είδος του σάλου που προκλήθηκε από το περιεχόμενο του βιβλίου, όπως αυτό απεικονίζεται στα ΜΜΕ. Αντί, δηλαδή, να υπάρξει οργή, που θα ήταν απολύτως δικαιολογημένη, από το πλήθος των πολύπλευρων αποδείξεων, που εμπεριέχονται στο βιβλίο Βαρουφάκη:


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

27 σχόλια :

 1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΕΜΑ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ...

  ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ,ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΠΤΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ...

  ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ Η ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ..

  ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ??
  ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ?
  ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΗ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ Η ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ....

  ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΑΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30 Αυγούστου 2017 - 11:57 μ.μ.
   ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.
   ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

   ΑΚΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 50.000 ΕΥΡΩ !!!!
   ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΚΕΡΑΤΑ.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2017 - 12:29 π.μ.
   ΑΚΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑΝ Ή ΝΑ ΣΕ ΧΕΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ??????????????
   ΤΕ ΛΕΙ Ω ΣΑ ΤΕ, ΨΟ ΦΗ ΣΑ ΤΕ, ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  3. ΟΡΜΗΣΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ...!!!

   ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΕΛΕΓΑΝ,ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ...

   ΒΡΕ ΚΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΦΟΥΤΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ...!!!

   ΕΧΟΥΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΜΩΦΑΡΑ ΣΑΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ...!!!!

   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ??
   ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ..

   ΟΜΩΣ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ...

   ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ...

   Διαγραφή
  4. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!
   ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΛΟΣ

   Διαγραφή
  5. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΥΝΟΠΑΝΑ,ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ Ο ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΑΡΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΙΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥ...

   ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ....

   ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ,ΑΙΜΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ...

   Διαγραφή
 2. Δημήτρης Καζάκης : «Η Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας
  θέλει τεράστια προετοιμασία και όχι ανεύθυνη εξαγγελία...ημερομηνίας της» !!!

  Η Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας δεν είναι υπόθεση μιας ημερομηνίας.
  Πρόκειται για μια συλλογική πράξη ενός λαού που ισοδυναμεί με κοινωνική εξέγερση.
  Μετά την κήρυξη της απεργίας δεν υπάρχει επιστροφή.
  Ή θα νικήσει ο λαός και θα προχωρήσει μπροστά, ή θα νικήσει η μαύρη αντίδραση και θα λουφάξει μια για πάντα ο λαός.

  Γι' αυτό και οφείλουμε να την προετοιμάσουμε με την μέγιστη προσοχή και μαεστρία.
  Ο καθορισμός ημερομηνίας είναι εύκολος, αλλά αν δεν βρει την απαιτούμενη ανταπόκριση από την πλειοψηφία του λαού, τότε κάηκε η όλη ιδέα. Θα είναι πολύ δύσκολο να ξανατεθεί τέτοιο ζήτημα.
  Χρειάζεται πολύ δουλειά στις γειτονιές.

  Πρέπει οι πυρήνες του Ε.ΠΑ.Μ. να αναδειχθούν παντού - με την συνεπικουρία των φίλων και των συναγωνιστών από όλα τα άλλα κινήματα και τις πρωτοβουλίες πολιτών - σε φάρο σταθερότητας και βεβαιότητας μέσα σε μια θάλασσα αστάθειας, ανωμαλίας και αβεβαιότητας που συνθλίβει τον μέσο πολίτη και πλατιά λαϊκά στρώματα.

  Χωρίς αυτό και χωρίς κατάλληλη προετοιμασία για να αντιμετωπιστούν κράτος, παρακράτος και αναχώματα από τους επίσημους κομματικούς μηχανισμούς (μνημονιακών και αντιμνημονιακών δυνάμεων) δεν μπορεί να γίνει δυνατή μια αληθινή ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

  Ας μάθουμε πρώτα να δίνουμε με επιτυχία που θα ζηλεύουν οι πάντες τις «μικρές μάχες», για να πείσουμε τον κόσμο που σε μεγάλο βαθμό έχει στραμμένα τα βλέματά του πάνω μας, ότι είμαστε ικανοί να τα βγάλουμε πέρα και με τις μεγάλες καθοριστικές γι' αυτόν μάχες, όπως είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !!!
  https://epamhellas.gr/?p=29257

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΡΑΚΙ ΑΓΟΡΩΝ Η ΓΝΩΣΤΗ GOLDMAN SACHS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ,ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ….

   ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΛΟΓΑΚΙΑ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΣ ΚΛΟΙΟΣ ΣΤΟΝ «ΑΝΘΡΩΠΟ» ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ…

   ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ,ΟΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..

   ΚΑΖΑΚΗΣ-ΕΠΑΜ-ΜΑΣΟΝΙΑ

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

   https://www.youtube.com/watch?v=CcUEvIqblI8&feature=share

   Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΩΛΙΑΣΕ ΚΙ’ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ...

   Διαγραφή
 3. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ.....

  Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ. σχετικά με τις αποκαλύψεις του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Κέρκυρας.!!!!!!

  Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Κερκύρας (Σ.Σ.Ε.Κ.), με την από 28/8/2017 πολυσέλιδη ανακοίνωσή του, ξεμπροστιάζει όλο το διαπλεκόμενο παρασκήνιο μιας θλιβερής κυβέρνησης που προκειμένου να εφαρμόσει πιστά τις εντολές των δανειστών και του ευρωσυστήματος, δεν διστάζει να παραδώσει την ακίνητη περιουσία του ελληνικού λαού βορά στα χέρια των τοκογλύφων. Το αποκαλυπτικό παρασκήνιο αφορά τις μεθοδεύσεις που ακολούθησε η κυβέρνηση για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, μετά από τη συμφωνία της με τους αποκαλούμενους «θεσμούς» να δεχθεί τη διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
  Τί διαπιστώνει κανείς από τα αποκαλυπτικά στοιχεία της εν λόγω ανακοίνωσης;
  - Τη διαπλοκή κυβέρνησης & ιδιωτικού τομέα με συγκεκριμένη εταιρεία για τη δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, και την απόφασή της να ανατεθεί το έργο στον ανάδοχο χωρίς δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό.
  - Το «σπάσιμο» του έργου σε 9 υποέργα των 20.000€ το καθένα, έτσι ώστε να δικαιολογηθεί η απ’ ευθείας ανάθεση.
  - Τη μετάθεση του κόστους της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στους 9 συμβολαιογραφικούς συλλόγους της χώρας, με τη σύμφωνη γνώμη πολλών προέδρων τους να χρηματοδοτήσουν οι σύλλογοί τους κάθε «υποέργο» της επένδυσης, υπογράφοντας σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία.
  - Το τελείως παράνομο των ενεργειών της κυβέρνησης που για να τις επιβάλλει άσκησε πιέσεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων, φτάνοντας μέχρι την απόλυση του βοηθού νομικού συμβούλου της ΑΑΔΣ λόγω μη συμμορφώσεώς του στις ανομίες.
  ------------------------------------------

  Το Ε.ΠΑ.Μ., κάνοντας το καθήκον του απέναντι στο λαό και την πατρίδα, καταγγέλλει την παράνομη και αντισυνταγματική αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ακίνητης περιουσίας και υπενθυμίζει ξεκάθαρα και προς όλους την υπόσχεσή του πως όλες οι περιουσίες που πλειστηριάστηκαν στα χρόνια της μνημονιακής κατοχής, θα επιστρέψουν πίσω στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους αμέσως με την αποκατάσταση της νομιμότητας στην πατρίδα μας και την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.
  Αθήνα, 30 Αυγούστου 2017
  Πολιτική Γραμματεία Ε.ΠΑ.Μ.
  https://www.facebook.com/metopo/posts/1852091651474642

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ...

   Δημήτρης Καζάκης : «Είναι ο τρόπος για να αποδείξουμε ότι δεν θα κάνουμε πίσω από τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις.
   Ερευνούσαμε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα την καλύτερη, κατά το δυνατόν, νομική δέσμευση έναντι του ελληνικού λαού. Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν έχει κανένα πρόβλημα να υιοθετήσει μια σκληρή δέσμευση για να πεισθούν οι Έλληνες ότι οι πολιτικές και οικονομικές προτάσεις μας θα ισχύσουν σε κάθε περίπτωση.»
   https://epamhellas.gr/?page_id=66647
   «Η Νομική Δέσμευση» του Ε.ΠΑ.Μ. στον Ελληνικό λαό
   Τη νομική δέσμευση ενώπιον του ελληνικού λαού ψήφισαν οι σύνεδροι του 5ου Συνέδριου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο κλείσιμο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία.
   Στη ΔΕΣΜΕΥΣΗ τους αναφέρεται «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης».
   Παράλληλα η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ. και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους.
   https://www.youtube.com/watch?v=DoCM37o0VtE

   Διαγραφή
  2. Ε.ΠΑ.Μ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΣΙΝΑ ΔΙΣ...!!!
   ΛΥΣΗ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 24ΩΡΟ....

   Η απελευθέρωση της χώρας από χρέος και ευρώ σε 15 βήματα…
   Αυτά είναι:
   • 1. Η καταγγελία του χρέους και η οριστική παύση αποπληρωμής του.
   • 2. Ακύρωση όλου του μνημονιακού θεσμικού πλαισίου που άλλαξε το νομικοπολιτικό καθεστώς της χώρας και επέβαλε την κατοχή.
   • 3 Η αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη
   • 4. Η καθιέρωση εθνικού κρατικού νομίσματος.
   • 5. Η εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας.
   • 6. Η επιβολή ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων.
   • 7. Η εκκαθάριση σε καθεστώς λειτουργίας των «συστημικών» τραπεζών.
   • 8. Η εξασφάλιση της ομαλότητας των συναλλαγών στη μεταβατική περίοδο.
   • 9. Η εξασφάλιση της επάρκειας των αγαθών.
   • 10. Η προστασία και ο έλεγχος της αγοράς και των τιμών των προϊόντων.
   • 11. Η άμεση αποκατάσταση των εισοδημάτων.
   • 12. Η «σεισάχθεια» των εσωτερικών χρεών των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων.
   • 13. Η αποκατάσταση της Δικαιοσύνης.
   • 14. Ο έλεγχος των στρατηγικών τομέων της οικονομίας και των αντίστοιχων επιχειρήσεων.
   • 15. Η Συντακτική Εθνοσυνέλευση και το νέο Σύνταγμα
   Ε.ΠΑ.Μ. : Τα 15 άμεσα βήματα για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της χώρας
   https://www.youtube.com/watch?v=hxoEvF1jxUM

   Διαγραφή
  3. ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ,ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ...

   ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

   ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΠΑΛΑ,ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ...

   ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΣ-ΕΞ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ...

   ΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΓΕΙΤΟΝΑ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΣΟΡΟΣ..

   ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΤΙ ΛΕΕΙ??

   ΕΣΥ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ??

   ΕΙΠΑΜΕ,ΚΑΝΕ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ Η ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ...

   Διαγραφή
  4. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΚΙΕΣΥ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΨΩΡΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ.... https://www.youtube.com/watch?v=hxoEvF1jxUM
   ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ....ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΜΠΟΡΕΙΣ?????

   Διαγραφή
  5. ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΙΤΗ, ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ???? ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

   ΕΚΕΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΕΔΩ. ΜΠΟΡΕΙΣ???????????????? Ή ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΖΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ???????????

   Διαγραφή
  6. ΘΑ ΑΓΝΟΗΣΩ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΧΤΙΚΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,ΕΝΩΠΙΩΝ ΟΣΩΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ...

   ΤΡΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...!!!

   Διαγραφή
  7. ελα ρε μαναρι μμου να γραψεις στο βιντεο του ΕΠΑΜ τι προτινεις εσυ δλδ???????? ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ? ΠΕΣΤΗΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...
   ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ.!

   Διαγραφή
  8. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

   Διαγραφή
  9. καλα λεει ο 11/42
   μην απαντατε στα γυφτικα μουνοπανα γιατι εισπρατουν απο διαδημισεις και γελανε

   Διαγραφή
  10. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2017 - 10:45 π.μ.
   Ανώνυμος31 Αυγούστου 2017 - 12:29 π.μ.
   ΑΚΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑΝ Ή ΝΑ ΣΕ ΧΕΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ??????????????
   ΤΕ ΛΕΙ Ω ΣΑ ΤΕ, ΨΟ ΦΗ ΣΑ ΤΕ, ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  11. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2017 - 10:44 π.μ.
   Ανώνυμος30 Αυγούστου 2017 - 11:57 μ.μ.
   ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.
   ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

   ΑΚΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 50.000 ΕΥΡΩ !!!!
   ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΚΕΡΑΤΑ.

   Διαγραφή
  12. ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΔΩ,ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΥΤΑΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

   ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΣ??
   ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΕΥΚΟΛΟ…

   https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/20729500_2002541576699536_8063479850041712595_n.jpg?oh=1838463e0d3780fc002840c4094edafc&oe=5A372DBD

   Διαγραφή
  13. Ανώνυμος31 Αυγούστου 2017 - 10:44 π.μ.
   Ανώνυμος30 Αυγούστου 2017 - 11:57 μ.μ.
   ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΗ ΓΥΦΤΟΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ.
   ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.

   ΑΚΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 150.000 ΕΥΡΩ !!!!
   ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΚΕΡΑΤΑ.
   Ε ΡΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΟΓΙΟΥΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ
   ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΘΛΕΜΑ ΘΑ ΦΑΣ ΡΕ ΚΑΡΜΟΙΡΗ ΑΠΛΥΤΕ????????????

   Διαγραφή
  14. ΑΚΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 150.000 ΕΥΡΩ !!!!
   ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΚΕΡΑΤΑ.
   Ε ΡΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΟΓΙΟΥΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ
   ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ΘΑ ΦΑΣ ΡΕ ΚΑΡΜΟΙΡΗ ΑΠΛΥΤΕ????????????

   ΑΚΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 150.000 ΕΥΡΩ !!!!
   ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΟΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΚΕΡΑΤΑ.
   Ε ΡΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΟΓΙΟΥΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ
   ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ΘΑ ΦΑΣ ΡΕ ΚΑΡΜΟΙΡΗ ΑΠΛΥΤΕ????????????
   ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΨΩΡΙΑΡΗΗΗ ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ ΒΩΖΝΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  15. ΜΟΥΛΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΧΑΣΙΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ

   Διαγραφή
  16. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ😀😀😀

   ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΟΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΑΘΕ Η ΜΑΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΛΑΤΕΣ...😀😀😀

   ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΦΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΗΣ,ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ...

   https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/20729500_2002541576699536_8063479850041712595_n.jpg?oh=1838463e0d3780fc002840c4094edafc&oe=5A372DBD

   Διαγραφή
 4. ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕΙ. ΒΡΩΜΑΣ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙΣ ΡΕ ΒΡΩΜΟΚΩΛΕ.
  ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΡΕ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΕ 5.09 μ.μ., Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙ' ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ. ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ? ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ"...ΚΑΝΟΜΑΕΙ ΑΠ' ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ? ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]