ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ, ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΤΣΕΣΜΕ ΤΩΡΑ;

 




Της Λέττας Καλαμαρά – 

Σαν να μην πέρασε μια μέρα οι Ανατολίτες ήρθαν, έφυγαν και ξαναήρθαν. Ήρθαν και έφυγαν στην Αρχαιότητα, ήρθαν και έφυγαν στη Μεταπολίτευση. Έλληνες τότε Έλληνες και σήμερα. Έλληνες το ’87, ‘Ελληνες και τώρα το ’21. Τι άλλαξε άραγε και το σήμερα έγινε ντροπή, έγινε παράδοση άνευ όρων στο “Τσεσμέ”, στο “Ocus Reis”, μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει;

Ο Στρατός δεν πρόδωσε ιερά και όσια, μόνο πιο μαλθακός έγινε γιατί έφυγαν οι ανδρείοι με το πιστοποιητικό της μάχης στο κορμί τους. Τη θέση τους πήραν άνδρες μαζί και αρρενωποί από μικροί εξουσιολάγνοι. Κανείς φυσικά δεν γνώριζε, δεν είδε, δεν άκουσε και εδώ.

Η Άμυνα έγινε και μπίζνες. Στην αρχή λάδωναν οι Γερμανοί, μετά ήρθαν οι Ρώσοι και έδιναν διπλά, στο τέλος πλάκωσαν και τα funds του Μητσοτάκη με τους ισολογισμούς της πλάκας να ζητούν τις μπίζνες δισεκατομμυρίων με ένα Νόμο, με μία Ανάθεση.

Επτά μέρες καραντίνα για τον ΥΕΘΑ κ.Παναγιωτόπουλο που έσυρε το χορό και πήρε συρτάκι και τα σύμβολα στα χλιδάτα ξενοδοχεία του Ντουμπάι για τριήμερο και αφήνει την Άμυνα ακέφαλη για μία εβδομάδα επιπλέον να κρίνει και να κριθεί. Το “Τσεσμέ” να αρμενίζει χωρίς φόβο στα διεθνή ύδατα που δεν γίνονται ελληνικά από δειλούς. Εκτός και αν ο Υπουργός είναι υπεράνω του λαού και των υπουργικών αποφάσεων.

Και εσύ δεν γνώριζες, έρημε λαέ, δεν άκουσες, δεν είδες, τουε τροφίμους των κολεγίων, που τιθάσευαν αθώα παιδιά στα καταγώγια, που ο ιδρώτας έρεε στις ακαθαρσίες, που τα στρατευμένα νιάτα της επαρχίας πίστευαν πως έπρατταν το καθήκον τους, για την Ελλάδα, ρε γ…!

Ανοίξτε τις πύλες της κολάσεως, φρουροί του παρακράτους. Αφήστε ελεύθερο το λαό να ανασάνει πριν η οργή έρθει πάνω σας και σας γδάρει. Αφήστε τα παιδιά να βγουν έξω, στους δρόμους, στα γήπεδα, να τρέξουν, να ανασάνουν, να ονειρευτούν.

Ο χρυσός της Μακεδονίας, ο αγωγός East-Μed, η Ακρόπολη των Αθηνών και το φως θα ορίσει τη Νέα Ελλάδα και ο Τσεσμές θα γίνει πάλι ελληνικός γεμάτος φως. 

Ανάξιοι που αφήνουν ζωντανό τον ήρωα ολονυχτίς έρποντας πάνω σε κορμιά, πιόνια εντολών, να χαθούν πριν να είναι αργά. Κάθε παιδεραστής να χαθεί από τον πυρήνα της Ελλάδας, κάθε ταγμένο βαμπίρ της εξουσίας που παραδίδει και το Αιγαίο για να διασωθεί να χαθεί επίσης.

Ήρθε η ώρα να αναδείξουμε ό,τι πιο όμορφο υπάρχει. Την Ελλάδα χωρίς τη στρατευμένη εγκάθετη κάστα εξουσίας της Μεταπολίτευσης που πούλησε ιερά και όσια με προστάτη το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα διακίνησης ουσιών, ανθρώπων και παιδιών με τρένα, βαπόρια και φουσκωτά από τον Τσεσμέ.

Χρειαζόμαστε ειδικό πόλεμο με τα σκουλήκια και όχι σκουλήκια για ειδικό πόλεμο για να μη χάσουμε τελικά και το νησί μας απέναντι στο Τσεσμέ.

Αρκετά, για να μην πάμε παρακάτω, πιο βαθιά…

loading...