Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

«ΟΤΑΝ Ο “ΑΝΤΙΕΘΝΙΣΜΟΣ”  ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ.»






Γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Όπως ο διάβολος, έτσι και ο φασισμός έχει πολλά ποδάρια.

Ανάλογα την ιστορική συγκυρία, διαλέγει κάθε φορά με ποιο θα περπατήσει καλύτερα ανάμεσα στους πολιτικά αποπροσανατολισμένους και κοινωνιοοικονομικά εξαθλιωμένους μικροαστούς, έτσι ώστε να φαίνεται κοινωνικά δίκαιος, ιστορικά αναγκαίος, πολιτικά αναμενόμενος και λογικά ορθός.

Το σημερινό “αυγό του φιδιού” έχει σπάσει προ πολλού και πολλά “φιδάκια” έχουν ήδη εκκολαφθεί. Κυκλοφορούν παντού γύρω μας, χωρίς καν να έχουν πάντα σαφή συνείδηση του ιστορικού και πολιτικού τους ρόλου.

Σέρνονται κάτω από τα μάτια του δημοκρατικού πληθυσμού της χώρας και ασταμάτητα τον προκαλούν. Ίσως όμως σφάλλουν, υποτιμώντας, λόγω της μεγάλης σιγουριάς τους, την εσωτερική δομή του αντιστασιακού και αντικαθεστωτικού φρονήματος ενός πραγματικά αντικομφορμιστικού τμήματος του ελληνικού λαού.

Είναι οι πολίτες, το νευρικό σύστημα των οποίων δεν έχει ακόμα παραλύσει από τις δηλητηριώδεις, νεοφασίζουσες, σοσιαλκοσμοπολίτικες επιθέσεις της τελευταίας εικοσαετίας.

Μαζί με τα παιδιά των πρώην αριστερών και των απογοητευμένων οπαδών του πράσινου ήλιου που σαν “λαός στην εξουσία” έγιναν κάποια στιγμή καθεστώς, κόλλησαν “αριστεροφροσύνη” και τα εγγόνια ή τα δισέγγονα των υπερπατριωτών αμερικανόφιλων της δεκαετίας του ’50.

Εκείνων που μετά τον εμφύλιο απαιτούσαν τον έλεγχο των πολιτικών φρονημάτων του προδομένου και ηττημένου ελληνικού δημοκρατικού λαού.

Κάποιοι απόγονοι των στρατολογημένων σε διάφορες παρακρατικές οργανώσεις ακροδεξιών Γκοτζαμάνηδων, που αναλάμβαναν τρομοκρατικές ενέργειες σε βάρος της δημοκρατικής και πατριωτικής Aριστεράς, τώρα πια δηλώνουν αριστεροί και ιδίως αντιπατριώτες, ή υποπατριώτες, Ευρωπαίοι, πολίτες του κόσμου και οπωσδήποτε αντιεθνικιστές.

Πάντα, όμως, πολιτισμικά αμερικανόπνευστοι και ενίοτε αμερικανόφιλοι.

Οι υβριστές των πατριωτικών αντανακλαστικών

Κι αυτό είναι φυσικό, γιατί τα ιδεολογικοπολιτικά πρόσημα έχουν από τότε αντιστραφεί ακόμα και στις ίδιες τις ΗΠΑ, ακολουθώντας κατά βήμα τις εξελίξεις και την καπιταλιστική διεθνοποίηση.

Ως αφελείς ανεθνιστές νομίζουν ότι γίνονται διεθνιστές όταν αερολογούν ανιστόρητα υπέρ της «κατάργησης όλων των συνόρων», υιοθετώντας έτσι σχήματα γεωπολιτικής σκέψης της αποικιοκρατίας, του ιμπεριαλισμού, του σωβινισμού και των Μεγάλων Δυνάμεων.

Ως ριζοσπαστικοποιημένοι μικροαστοί βαυκαλίζονται με την ιδέα ότι επαναλαμβάνοντας την εντελώς ακατανόητη γι’ αυτούς μαρξιστική ρήση «των προλεταρίων που δεν έχουν πατρίδα», αποκτούν αυτομάτως κάτι σαν «προλεταριακή ταξική συνείδηση».

Όλοι μαζί καθυβρίζουν τα δημοκρατικά πατριωτικά αντανακλαστικά των Ελλήνων πολιτών. Όπως ακριβώς έκαναν οι πολιτικοί πρόγονοί τους ως σιωπηλή κοινωνική βάση όλων των καθεστώτων, ιδίως μετά τον εμφύλιο: της «επάρατης Δεξιάς», της Χούντας, αργότερα του «πράσινου σοσιαλιστικού ήλιου», τελικά, της σημερινής φιλοευρωπαϊκής και γερμανόδουλης Αριστεράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

  1. Εχει προκριθει φαινεται απο τις ΕΛΙΤ ως ακρως αποτελεσματικο ιδεολογικο οπλο το συνεχες, μονοτονο και εμμονικο παραληρημα με την Ακροδεξια με τον Ρατσισμο με τον Αντισημιτισμο, με την Ομοφοβια και ολα τα εις – φοβια και τα τοιαυτα!!! Και με την ρητορικη μισους που μαλιστα διωκεται και ποινικα!!!Κοιταξτε τι σκαρφιστηκαν!! Την απαγορευση κριτικης τους την ονοματισαν ρητορικη μισους!!Αλα ΟΡΓΟΥΕΛ!!! 'Βλεπουν' παντου φασιστες!!!! Παντου και εδω και κει και παραεξω!!!Κοιμομαστε πατριωτες ξυπναμε φασιστες!!!!ειδα προχθες σενα μπογιατισμενο τοιχο!! Και, και, και, και!!!! Οταν ομως εγκαταλειπεται ο διαλογος και η ελευθερια του λογου γινεται προσχηματικη και νεκρο σωμα αυτα συμβαινουν……. Ενταξει αρκετοι απο εμας τους πολυπληθεστερους πιστευω δημοκρατες και πατριωτες εχουμε μπολικη κατανοηση για τα νεοταξικα και κομμουνιστικα μας αδελφια αλλα ειναι κουραστικο καθε λιγο και λιγακι επειδη συνεχεια ακουν φωνες και ψιθυρους να την πληρωνουμε. Εμεις η απεχθης πλεμπα των ακροδεξιων, φασιστων, των αντισημιτων και δεν συμμαζευεται!!! Κατ αυτους βεβαια!! Οσο και αν καταλαβαινουμε το παιχνιδι που παιζεται δεν μπορουμε να αντιδρασουμε με τον δικο τους τροπο ουτε να μπουμε στο τρυπακι τους γιατι απλα δεν χωραμε!!!!! Θα μπορουσαμε να τους πουμε και εμεις Κομμουνιστοσυμμοριτες, Ανθελληνες, Λαθρολαγνους, Κρατικοδιαιτους, Αργομισθους,Τσιρακια του Σορος, κλπ. Θα μπορουσαμε να το κανουμε συνεχεια οπως το κανουν αυτοι, αλλα ξερουμε οτι ο Βλαξ σε φερνει στο επιπεδο του οπου σε κατασπαραζει με την ησυχια του επειδη παιζει στην εδρα του!!!

Comments are closed.