Εσθονία: Άγριος ξυλοδαρμός ευρωβουλευτή για το μεταναστευτικό

Οπαδοί κόμματος που αντιτίθεται στην υπερψήφιση νόμου για το μεταναστευτικό στην Εσθονία επιτέθηκαν σε ευρωβουλευτή των Πρασίνων, που
τάσσεται ανοιχτά υπέρ της μετανάστευσης
Οι συγκεντρωμένοι που διαμαρτύρονταν για το μεταναστευτικό άρπαξαν το μικρόφωνο από τον ευρωβουλευτή και τον έδειραν αλύπητα.

Οπαδοί κόμματος που αντιτίθεται στην υπερψήφιση νόμου για το μεταναστευτικό στην Εσθονία επιτέθηκαν σε ευρωβουλευτή των Πρασίνων, που τάσσεται ανοιχτά υπέρ της μετανάστευσης.

Η βίαιη επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Ταλίν της Εσθονίας, την ώρα που στη Βουλή γινόταν συζήτηση για την επικύρωση νόμου που υιοθετεί τις διακηρύξεις των Ηνωμένων Εθνών για το μεταναστευτικό. την διαδήλωση διοργάνωσε το αντιπολιτευόμενο Συντηρητικό Κόμμα.

Βουλευτές το Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος πήγαν στην διαδήλωση για να μεταπείσουν τους συγκεντρωμένους και να καθησυχάσουν τους φόβους τους για την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Ωστόσο πολλές εκατοντάδες διαδηλωτών δεν τους άφησαν να μιλήσουν και όπως μεταδίδει το RT τους κατέβασαν από την εξέδρα.

Τότε πήρε τον λόγο ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων Indrek Tarand, όμως οι θέσεις τους για το μεταναστευτικό εξαγρίωσαν το πλήθος, που τον περικύκλωσε, τον έριξε στο έδαφος και σύμφωνα με κάποιες καταγγελίες τον κλώτσησε και τον ποδοπάτησε.
Δείτε το βίντεο:

loading...