ΑΣΤΑΝΑ-Η ΠΟΛΗ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Στην Αστάνα του Καζακστάν οργανώθηκαν οι διεθνείς διασκέψεις για την επίλυση του συριακού με εγγυήτριες τις χώρες Ρωσία, Τουρκιά, Ιράν. Με την ευκαιρία αυτή αποκαλύφτηκαν κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για την πόλη αυτή και για τον απόκρυφο συμβολικό ρόλο τις στις παγκόσμιες εξελίξεις και στην επιβολή της Νέας Τάξης.

Η διάσκεψη αυτή έχει ένα σημαντικό παρασκήνιο. Η πόλη αυτή της Αστάνα είναι μόλις 15 ετών καινούργια και έχει μια ξεχωριστή συμβολική σημασία, που εκφράζει την παγκόσμια ελίτ.


Παίρνουμε καταρχήν το όνομα Αστάνα και αν κάνουμε την εναλλαγή των δυο πρώτων γραμμάτων του ονόματος , τότε το Αστάνα γίνεται σατανά. Αυτό ή είναι διαβολική σύμπτωση ή έχει κάποια σημασία.
Ίσως αυτές οι απόψεις να ήταν απλώς φαντασιοπληξία αν δεν υπήρχε το στοιχείο ότι όλα τα δημόσια κτίρια της πόλεως αυτής έχουν κτιστεί με ένα ιδιαίτερο αποκρυφιστικό σχέδιο.
Ξεκινώντας από το πρώτο κτίριο αυτός που το έκτισε ο λόρδος Νόρμαν Φόρστερ (Lord Norman Forster), έχει δηλώσει ότι κτίστηκε βάσει ενός απόκρυφου συμβολισμού, που αποδίδεται στην εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας θρησκείας που θα είναι υποτίθεται ενάντια στην βία.


Συγκεκριμένα είπε ο Λόρδος Νόρμαν Φόρστερ ότι αυτό το κτίριο είναι ένας ναός της ειρήνης για όλη την ανθρωπότητα και ένα μυστικιστικό τέμπλο προσευχής προς το μέγα θεό Ήλιο.
Η πυραμοειδής μορφή του κτιρίου είναι γεμάτη από εσωτερικά και εξωτερικά μασονικά σύμβολα βασισμένα στην διδασκαλία του μεγάλου μασόνου Μάνλυ Χολ (Manly P. Hall).
Η ειρήνη όμως που θέλουν να συμβολίσουν με αυτό το μασονικό κατασκεύασμα είναι η ειρήνη της κυριαρχίας της παγκοσμίας ελίτ στους σκλαβωμένους λαούς που τους θεωρούν υπηκόους στα άνομα συμφέροντα της.


Η επιβολή αυτής της ειρήνης επιβάλλεται με το σύστημα του μεγάλου αδελφού δηλαδή με τις αμέτρητες κάμερες που θα είναι στημένες σε κάθε γωνιά του πλανήτη και θα παρακολουθούν και θα ελέγχουν όλες τις κινήσεις των σκλαβωμένων υπηκόων.
Όλα αυτά είναι σημάδια ενός σχεδίου που είχε οργανώσει το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ και τώρα ετοιμάζουν νέα παρόμοια χτυπήματα που θα τρομοκρατήσουν τον κόσμο και θα τσακίσουν κάθε δυνατότητα αντίστασης στην παγκοσμία δικτατορία τους.
Ένα άλλο στοιχείο αυτού του σχεδίου είναι η παρουσίαση της Πυραμίδας της Ειρήνης όπου την προβάλουν με ωραία λογία, όπως αδελφότητα, ισότητα και αλλά υποκριτικά τα οποία καλύπτουν τους πραγματικούς σατανικούς τους σκοπούς. Το κεντρικό στοιχείο αυτής της προβολής είναι η νεοεποχιτική νεοταξική διδασκαλία ότι ο κόσμος θα είναι ενωμένος και αδερφωμένος κάτω από την παγκόσμια κυριαρχία μας με την παγκοσμία πανθρησκεία μας.
Αυτά τα κτίρια της Αστάνα ιδωμένα από ψιλά σχηματίζουν τα ίδια σύμβολα που σχηματίζει το κτιριακό συγκρότημα του Λευκού Οίκου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πολύ σημαντικό στοιχείο επίσης για την Αστάνα είναι ότι γεωγραφικά βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Ευρασίας δηλαδή της περιοχής όπου παίζει ξεχωριστό γεωστρατηγικό ρόλο στο 21ο αιώνα.


Η πόλη αυτή ουσιαστικά ξεφύτρωσε από το πουθενά στο κέντρο μιας έρημης στέπας σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Η πόλις αυτή φιλοξένησε το 2003 μια πρώτη πολύ σημαντική διαθρησκευτική συνάντηση πέραν από τους καθιερωμένους διαθρησκειακούς διαλόγους με ξεχωριστή και ιδιαίτερη σημασία.
Η ίδια πόλις φιλοξένησε το 2009 μια μεγάλη παγκόσμια διάσκεψη με την συμμετοχή πολλών μουσουλμανικών χωρών για την παγκόσμια ειρήνη με το σλόγκαν „Peace and harmony as the choice of mankind“ (ειρήνη και αρμονία ως η επιλογή της ανθρωπότητας) και το ενδιαφέρον ήταν σε αυτήν την διάσκεψη ότι ο οικοδεσπότης ήταν ο τότε πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες.


Σημαντικό περιεχόμενο αυτής της συνάντησης ήταν αυτό που οργανώθηκε και έγινε μετά από λίγα χρόνια δηλαδή η προώθηση χιλιάδων εκατοντάδων μουσουλμάνων στις χριστιανικές χώρες της Ευρώπης με στόχευση την διαίρεση και την νόθευση των χριστιανικών κοινωνιών. Δηλαδή το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Σε όλες αυτές τις σημαντικές διασκέψεις που έγιναν σε αυτήν την πόλη ενδεικτικό στοιχείο ήτανε ότι η λέξη «Χριστός» ήτανε μια απαγορευμένη έννοια ενώ επικαλούνταν το μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος , την ανώτατη υπερδύναμη αυτή την οποία λατρεύουν οι απανταχού μασόνοι.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]