ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΛΑΣΠΗ (ΟΥΤΕ) ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Συνεχίζει το σύστημα Σαμαρά – Γεωργιάδη με «αμήχανο» παρατηρητή (ή και συνοδοιπόρο) τον Μητσοτάκη να στήνει δράκους.
Μιλήσαμε για τη λάσπη στον Κώστα Καραμανλή προκειμένου να απλωθούν οι ευθύνες της δικογραφίας για τη Novartis. Η λάσπη της αρχηγικής τριάδας της μεταλλαγμένης ΝΔ στοχοποιεί ομοίως ή και επαυξημένα τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με τα Σαμαρικά blogs και ως «ειδικός» συνομιλητής του Πρωθυπουργού και του αναπληρωτή υπουργού δικαιοσύνης μανουβράρει τις έρευνες κατά του «υπερπατριώτη» Αντώνη Σαμαρά και του ψυχοπαιδιού του Άδωνι Γεωργιάδη.Η συνωμοσιολογία, προκειμένου να βγει λάδι ο Αντώνης Σαμαράς πάει τρένο. Μία βόλτα στο Σαμαρικό antinews αλλά και στα άλλα διαδικτυακά φυλλάδια liberal και όμοια, που «επιχειρούν» τη λάσπη, θα πείσει. Ενίοτε στην μάχη μπαίνουν και τα μεγάλα συγκροτήματα, αυτά που κάποτε (κατ ομολογία τους) έδιναν επιταγές στον Κάπο της αγίας οικογένειας.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα θυμίσουμε το πάγιο αίτημα της αντιπολίτευσης να παραιτηθεί ο Παυλόπουλος για να πέσει ο Τσίπρας. Δηλαδή να προξενηθεί στην Ελλάδα πολιτική αστάθεια.

Και να που το πλήρωμα του χρόνου βρίσκει αυτούς που ζητούσαν με κραυγές στα κανάλια την παραίτηση του Παυλόπουλου, τους ίδιους που λοιδορούσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την στάση του απέναντι στον Ερντογάν,  τους ίδιους να φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε μία δικογραφία διαφθοράς. Δεν υιοθετούμε, ούτε καταδικάζουμε, όμως το αναφέρουμε. Θλιβερή σύμπτωση.

Βέβαια ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν είναι μία «βολική» φυσιογνωμία για το σύστημα διαπλοκής:

Έχει βάλει βέτο για τους όρους ένταξης των Σκοπίων σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, την ώρα που Μητσοτάκης και Σαμαράς υπηρετούσαν τη σύνθετη ονομασία (πριν τα συλλαλητήρια…)
Έχει αποκαλέσει το Eurogroup άτυπο και ουσιαστικά παράνομο όργανο
Έχει καταδικάσει το Μνημόνιο ως αντισυνταγματικό όταν ο Σαμαράς το υπηρετούσε για να αποκτήσει εξουσία
Έχει πολεμήσει τον νεοφιλελευθερισμό
Απαιτεί σε κάθε ευκαιρία και παρουσία των Γερμανών ηγετών, τις αποζημιώσεις από τις ναζιστικές θηριωδίες και δάνεια.
Υπερασπίζεται με σθένος τα Εθνικά θέματα, χωρίς αστερίσκους.
Δεν δίστασε να απαρνηθεί τη θέση του αρχηγού του κράτους αν ο Τσίπρας υπηρετούσε την έξοδο από την Ε.Ε.
και πολλά άλλα.
Ο Αντώνης Σαμαράς, θέλει να διχάσει. Ψάχνει φανταστικούς εχθρούς. Αυτό ξέρει να κάνει. Από το 1993 που διαλύει τη ΝΔ και της αφαιρεί το δικαίωμα στην εξουσία (πριμοδοτώντας το ΠΑΣΟΚ) για τα δήθεν πατριωτικά του πιστεύω. Ακόμη όμως και αυτά τα δήθεν πατριωτικά του τερτίπια, τα είχε καταρρίψει ο πατέρας του σημερινού Προέδρου της ΝΔ, όταν έλεγε πως ο Αντώνης Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα τότε τηλεπικοινωνιακά συμφέροντα.

Αυτοί που σήμερα επιχειρούν αστάθεια για να διασωθούν, θα χάσουν. Και αν η σημερινή ΝΔ σέρνεται και δεν υπηρετεί πλέον τις αρχές και αξίες της ιδρυτικής της διακήρυξης, υπάρχουν πολιτικοί που μεμονωμένα τις υπηρετούν. Αν δεν υπήρχαν και αυτοί, σήμερα η πατρίδα θα είχε ξεφύγει, είτε προς τα δεξιά, είτε προς τα αριστερά. Και πρόθυμοι για την αστάθεια υπάρχουν πολλοί. Εντός και εκτός συνόρων.

Υ.Γ.
Δεν πιάνουν οι απειλές. Συνεχίζουμε… ΦΩΣ!

«Ο Κεντροδεξιός»

loading...

2 thoughts on “ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΛΑΣΠΗ (ΟΥΤΕ) ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

  1. ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ?ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΑΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΟΝ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝΜ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ . Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑΣ .ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!! ΜΟΝΟ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΜΦΙΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ (ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ) ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  2. Εχει τιμη ο σαμαρας????
    Ποσο παει????? Οταν εβαζε τον παναθηναικακια με τους ψευτομαρτυρες κουκουλοφορους για να κλεισει φυλακη το τριτο κομμα στην ελλαδα που ηταν η τιμη του και η υποληψη του????

Comments are closed.