ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Οι "μάρτυρες του Ιεχωβά" και η γιορτή των θυσιών.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Το ξεκίνημα των “μαρτύρων του Ιεχωβά” ή “χιλιαστών” έγινε πριν από 140 χρόνια στις ΗΠΑ
(που αλλού) και οι ίδιοι αξιώνουν ότι αποτελούν την αναβίωση της πρώτης Χριστιανικής Εκκλησίας!
Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας όμως, θεωρεί τους μάρτυρες του Ιεχωβά ως αίρεση και τη διδασκαλία τους ως αιρετική! Κάτι που έχει διατυπωθεί και από πολλούς έγκριτους επιστήμονες, ιερείς και θεολόγους!  
Από τα πλέον γνώριμα χαρακτηριστικά τους, που μεταφέρονται μέσω της δημόσιας διδασκαλίας τους από σπίτι σε σπίτι, είναι η άρνηση στράτευσης και η άρνηση μετάγγισης αίματος! Ιδεοληψίες που στρέφονται κατά του Έθνους – κράτους και κατά του ανθρώπου!
Η δυναμική τους έχει εξαπλωθεί σε 240 χώρες και απαριθμεί περί τα 8,3 εκατ. ανθρώπους! Μια από αυτές τις χώρες είναι και η Ελλάδα! Ιδιαίτερα για εκείνους, η Ορθόδοξη Ελλάδα!  

Οι “μάρτυρες του Ιεχωβά” συνεργάτες Μυστικών ξένων Υπηρεσιών!

Άριστος γνώστης αυτών των ζητημάτων ο φίλος μου, μας εξιστορεί και μας λέει πως οι χάβρες των Ιεχωβάδων στην Πατρίδα μας λειτουργούν ως υποσταθμοί πληροφοριών της εβραϊκής Mossad και της αμερικανό-σιωνιστικής NSA. Σ΄ αυτές, έχουν εγγραφεί πολλοί Αλβανο-κοσοβάροι που ζουν στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα στα Δωδεκάνησα συνεργάζονται και με την τουρκική ΜΙΤ. Τα ηγετικά τους στελέχη μάλιστα, έχουν παράστημα και παρουσιαστικό πλήρως εκπαιδευμένων πρακτόρων – κατασκόπων! Αυτοί, εκτός από τη συλλογή πληροφοριών για λογαριασμό και της ΜΙΤ, κάμπτουν με το κήρυγμά τους, το φρόνημα και την πίστη των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών διασπείροντας ψευδείς παραπλανητικές ειδήσεις για την Ορθοδοξία και ενισχύοντας την άρνηση της στράτευσης!    
Εκτός όμως της “κρυφής” προπαγάνδας για τη διάσπαση του φρονήματος και των αντιστάσεων άμυνας των Ελλήνων, υπάρχει και η δημόσια προπαγάνδα που εκφράζεται υποβοηθητικά από τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας! Ακούτε, επί παραδείγματι, ότι στην Κρήτη έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα “Σύμφωνα Συμβίωσης των ζευγαριών”, τα οποία δεν παντρεύονται πλέον με θρησκευτικό γάμο, αλλά ούτε με πολιτικό! Παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα “ελευθερίας” που έχουν αυτά τα “Σύμφωνα Συμβίωσης”, αφού δεν αναφέρουν ύποπτα, ότι έτσι καταρρακώνεται το άρρηκτο δέσιμο της οικογένειας!
Σε αυτές τις χάβρες προστίθενται, οι Μασόνοι και τα παρακλάδια τους των Rotary – Lions, άλλες παραθρησκευτικές οργανώσεις , σατανιστές κα!

Η πύλη εισόδου τζιχαντιστών είναι τα νησιά μας!

Ιδιαίτερη δράση παρατηρείται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και ειδικότερα στα νησιά μας, όπου αναπτύσσεται μια μισελληνική δράση. Αυτές τις δράσεις τις διαχειρίζονται μόνιμα κλιμάκια των ξένων Μυστικών Υπηρεσιών στα νησιά μας.
Γι΄ αυτό πιστεύουμε ακράδαντα, πως η πύλη των τζιχαντιστών είναι τα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας (κυρίως Κως, Πάτμος, Ρόδος) και όχι η Θράκη. Εκεί (στα νησιά μας) ελλοχεύει ο πραγματικός κίνδυνος που θα πρέπει η Ελλάδα να είναι έτοιμη για να τον αντιμετωπίσει!  

Ο πονοκέφαλος του Ερντογάν!

Σας έχω ενημερώσει και αναλύσει σε προηγούμενα άρθρα μου, πως ηγέτης των Τζιχαντιστών είναι ο Χαριτζής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο οποίος δεν έχει ως μεγαλύτερο εχθρό του την Ελλάδα ή όποια άλλη χώρα φαίνεται αυτή τη στιγμή απέναντι της Τουρκίας. Ο μεγαλύτερος εχθρός της διαχρονικά είναι το Ιράν. Το οποίο θα ήθελε να εξαφανίσει τελείως την Τουρκία, αφού τη μισεί θανάσιμα. Ένα απύθμενο μίσος που ξεκινάει από το 661 και 680 μ.Χ. όταν οι χαριτζήδες δολοφόνησαν τους ηγέτες των Σιϊτών στις πόλεις Κούφα και Καρμπάλα, αντίστοιχα!
Στο διάβα των χρόνων αυτό το μίσος δεν έχει σβήσει, αντίθετα έχει φουντώσει ακόμα περισσότερο, γιατί οι Ιρανοί θεωρούν πως φθάνει το πλήρωμα του χρόνου γι΄ αυτήν την εκδίκηση, όταν επιπλέον ο Χαριτζής – Τζιχαντιστής Ερντογάν κλείνει τις κάνουλες των πηγών του Τίγρεως και του Ευφράτη, αφυδατώνοντας κυριολεκτικά την εύφορη Μεσοποταμία!
Έτσι, στις ημέρες μας εν έτει 2017, θα συντρίψουν την Τουρκία, η σημερινή διοίκηση του Ιράκ που είναι Σιϊτική, οι ενωμένες στρατιωτικές δυνάμεις των Κούρδων και των Ιρανών Σιϊτών, αλλά και οι δυνάμεις των Αλαουϊτών και Αλεβήδων της Τουρκίας και της Συρίας! Αυτοί όλοι είναι ορκισμένοι να συντρίψουν το τυραννικό καθεστώς του Τζιχαντιστή Ερντογάν. Αυτές οι δυνάμεις που αυτοαποκαλούνται ως “οι δυνάμεις του φωτός και της φλόγας”!

Η αθωότητα των Συλλόγων τι μπορεί να υποκρύπτει;;

Οι αλβανικές και τουρκικές Υπηρεσίες Πληροφοριών έχουν διεισδύσει σε πάρα πολλούς Συλλόγους Αδελφικότητας των λαών τους με τον ελληνικό! Διά μέσω αυτών των Συλλόγων και βεβαίως εν αγνοία αυτών, εισχωρούν “αθώα” στα σωθικά τους,  παίζοντας τα παιχνίδια κατασκοπίας τους! Ή μήπως αυτή δεν είναι μια ωμή και απτή πραγματικότητα;;
Εν ονόματι λοιπόν της ελληνοτουρκικής φιλίας υπάρχουν Σύλλογοι, με πολλών ετών δραστηριότητα στη Ρόδο, στην Κω και σε άλλα νησιά του Αιγαίου! Φιλόμουσοι Σύλλογοι αδελφότητας των λαών της Ελλάδος και της Τουρκίας (εάν είναι δυνατόν να πιστέψει κάποιος μη αδαής ότι μπορεί ποτέ να υπάρξει τέτοια φιλία)! Που κάνουν περιοδείες αυτές οι ορχήστρες, αυτών των Συλλόγων σε όλη την Ελλάδα!
Και το ερώτημα που τίθεται ευθέως, είναι:
Μήπως ενώ στους περισσότερους των συμμετεχόντων αυτές οι περιοδείες είναι πράγματι φιλόμουσες, ενδεχομένως όμως για κάποιους να μην είναι απλές μουσικές περιοδείες, αλλά να υποκρύπτουν προστοχευμένες ενέργειες στις περιοχές επίσκεψής τους;;
Αφού οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι τόσο οι τουρκικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, όσο και οι αλβανικές κατά την τελευταία 7ετία έχουν αυξήσει κατακόρυφα την δράση τους στην Αθήνα, την Ελευσίνα, τη Ρόδο και την Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο)!

Ας είμαστε σε επιφυλακή κατά την διάρκεια του Κουρμπάν – Μπαϊράμ!

Το Κουρμπάν – Μπαϊράμ (γνωστό ως η γιορτή των θυσιών) είναι ένα θρησκευτικό φεστιβάλ που γιορτάζεται από τους Μουσουλμάνους παγκοσμίως. Είναι μια από τις δυο μεγάλες εορτές του ισλαμικού κόσμου! Η άλλη είναι τι Ραμαζάνι!
Κατά τη διάρκεια της εορτής, σύμφωνα με τις παραδόσεις τους, θυσιάζονται διάφορα ζώα (βόδια, πρόβατα κλπ) τα οποία πιο μπροστά έχουν ευλογηθεί από τον κατά τόπους χότζα!
Το Κουρμπάν – Μπαϊράμ διαρκεί τρεις (3) ημέρες! Η όλη διαδικασία είναι πολύ σκληρή, τέτοια που μόνο Μουσουλμάνοι γνωρίζουν να κάνουν!
Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί φέτος το τριήμερο 31 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου!
Καλό θα είναι λοιπόν οι Υπηρεσίες μας να βρίσκονται σε κάποια επιφυλακή, κυρίως για “τον φόβο των Ιουδαίων”!
Επανέρχομαι…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
www.egerssi.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩς ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
  ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
  ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ(ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤH ΣΒΗΣΕΙ Η GOOGLE)ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ:ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΧΩΒΑΣ "ΓΥΡΙΣΕΙ" ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΙΜ 30.000 ΕΥΡΩ.
  ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΩΗΝ ΔΟΚΙΜΟΣ ΓΙΑΧΩΒΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΜΑΚΙ ΣΤΙΣ ΓΙΑΧΩΒΟΥΔΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]