Γίνετε γκουρού του μασάζ με αυτόν τον εύκολο οδηγό.

Ένα χαλαρωτικό μασάζ δεν απαιτεί κάποια συγκεκριμένη μέθοδο. Μπορείτε να κάνετε εύκολα ένα καλό και χαλαρωτικό μασάζ, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

Πρώτα από όλα, βρείτε μια καλή θερμοκρασία: το δωμάτιο δεν πρέπει να είναι ούτε υπερβολικά ζεστό, ούτε υπερβολικά κρύο. Λάβετε υπόψιν σας ότι το σώμα κρυώνει κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Είναι καλύτερο να κάνετε μασάζ σε μια σκληρή επιφάνεια, δίνοντας έμφαση στον λαιμό, τους ώμους και την πλάτη.

1Εσείς μάθατε τον νέο τρόπο αδυνατίσματος; 17 κιλά σε 22 μέρες!

Ξεκινήστε με απαλές κινήσεις μασάζ. Πρέπει να μετακινείστε από τους ώμους στην μέση και την πλάτη. Οι κινήσεις στους ώμους πρέπει να είναι πιο έντονες, αλλά ταυτόχρονα απαλές σε αυτό το στάδιο.

2
Χρησιμοποιήστε όλη την παλάμη σας κατά την διάρκεια της διαδικασίας. Μπορείτε να ξεκινήσετε την ενίσχυση των κινήσεων.


3


Μπορείτε να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στους ώμους, καθώς πλήττονται αρκετά από την καθιστική ζωή. Απλά αυξήστε τον χρόνο των μαλάξεων σε αυτή την περιοχή. Μπορείτε να εφαρμόσετε την τεχνική του βελονισμού, πιέζοντας απαλά σε συγκεκριμένα σημεία.

4Σε καμία περίπτωση μην κάνετε μασάζ στην σπονδυλική στήλη. Όταν κάνετε μασάζ σε αυτή την περιοχή κινηθείτε κατά μήκος των πίσω μακριών μυϊκών ινών.

5
Όλα τα είδη μασάζ για τα άκρα ξεκινάνε με μικρές κινήσεις για ζέσταμα. Αν υπάρχουν προβληματικές περιοχές με εντοπισμένο πόνο θα πρέπει να γίνουν μαλάξεις πάνω τους εναλλάξ με τον αντίχειρα.

6Οι βασικές προϋποθέσεις για το μασάζ στο πρόσωπο είναι: οι μύες στους οποίους κάνετε μασάζ θα πρέπει να είναι πραγματικά χαλαροί. Το μασάζ πρέπει να είναι απαλό, ρυθμικό, αργό και ανώδυνο. Κινηθείτε προς την κατεύθυνση των μυϊκών ινών. Όταν κάνετε μασάζ σε πιασμένο δέρμα πιέστε προς τα οστά του προσώπου.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε το μασάζ με απαλές κινήσεις των δαχτύλων σε όλη την πλάτη. Αυτό θα απαλύνει το δέρμα.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]