Τσίπρας: Εμβληματική η μεταρρύθμιση στον χώρο της Υγείας - ΒΙΝΤΕΟ

«Εμβληματική» χαρακτήρισε τη μεταρρύθμιση στον χώρο της Υγείας ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την Υγεία, στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Υλοποιούμε βήμα το βήμα και με σταθερά βήματα, ένα στρατηγικό σχέδιο εξόδου από την κρίση και βρισκόμαστε σε μία τροχιά οριστικής και αμετάκλητης λήξης των μνημονίων σε έναν χρόνο από σήμερα» ανέφερε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «η νέα εποχή για τη χώρα πρέπει να χτιστεί από σήμερα και οργανικό κομμάτι αυτής της νέας εποχής είναι η επαναθεμελίωση του κοινωνικού κράτους, που λεηλατήθηκε τα μνημονιακά χρόνια, και να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας στους πολίτες με καθολικό τρόπο, δίχως ταξικούς και εισοδηματικούς φραγμούς».
«Το δικό μας αξιακό φορτίο, η πολιτική ταυτότητα και οι αρχές μας, είναι εγγεγραμμένες σε κάθε παρέμβαση στην Υγεία. Οι κυρίαρχοι κύκλοι συνέδεαν μονοσήμαντα την αξιοπιστία της χώρας με την προθυμία των ηγεσιών της να υπακούουν στους δανειστές. Δεν υπήρξε μεγαλύτερο έλλειμμα αξιοπιστίας από την περίοδο 2010 έως 2014, όταν από το βήμα της Βουλής ακούστηκε ότι αν δεν υπήρχαν τα μνημόνια έπρεπε να τα εφεύρουμε, ότι είναι ευλογία ότι μαζί τα φάγαμε», τόνισε ο πρωθυπουργός.
«Ή αξιοπιστία της χώρας είναι συνάρτηση της δυνατότητας να υπερασπίζεται τους πολίτες της δημοκρατίας και της διαφάνειας και όχι η συγκάλυψη της διαφθοράς. Η καθολική πρόσβαση στα δημόσια αγαθά ανεξαρτήτως εισοδήματος, κοινωνικής τάξης ή καταγωγής είναι θεμελιώδης αρχή μίας Ελλάδας που εμείς οραματιζόμαστε. Ισότητας και Δικαιοσύνης. Δώσαμε και δίνουμε μία μάχη στην προσπάθεια να φέρουμε πιο κοντά αυτό το όραμα σε συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας
«Το δικό μας όραμα είναι η καθολική και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες Υγείας. Το δικό σας ποιο είναι;»
«Το έλλειμμα δικτύου των Πρωτοβάθμιων Φορέων Υγείας συνέβαλλε καθοριστικά στη γιγάντωση δύο βασικών στρεβλώσεων του ελληνικού συστήματος υγείας. Σήμερα, δημιουργώντας το σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για όλους τους πολίτες, καλύπτουμε μία διαχρονική έλλειψη του ΕΣΥ».
Αυτό ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του και απέδωσε τις ευθύνες στον «νοσοκομειακοκεντρικό και ιατροκεντρικό χαρακτήρα, καθώς και στην ανυπαρξία εθνικής στρατηγικής για την πρόληψη και την αγωγή υγείας».
«Το δικό μας όραμα είναι η καθολική πρόσβαση και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στις υπηρεσίες Υγείας. Το δικό σας όραμα ποιο είναι; Υπηρετείτε με σαφήνεια τα ιδιωτικά συμφέροντα στον χώρο της Υγείας, της Παιδείας» σημείωσε απευθυνόμενος στη ΝΔ.
«Επιχειρούμε μία συνολική αλλαγή στον προσανατολισμό και τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας. Μέσα από την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, ο πολίτης θα έχει τη δυνατότητα για έγκαιρη διάγνωση, αποφεύγοντας τις χρόνιες αναμονές. Οι μεγάλες ελλείψεις στον τομέα αυτό εμφανίζονται στα μεγάλα αστικά κέντρα και έτσι δημιουργείται η συμφόρηση στα νοσοκομεία. Προχωράμε στη δημιουργία 250 Τοπικών Μονάδων Υγείας σε 65 αστικές περιοχές της χώρας. Κάθε μονάδα θα καλύψει τον μεγαλύτερο αριθμό αναγκών κάθε αστικού κέντρου», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.
«To ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Τοπικών Μονάδων Υγείας θα πλαισιωθεί με το ερευνητικό προσωπικό, ώστε να παρέχουν μία ολοκληρωμένη φροντίδα στους πολίτες. Θα δημιουργηθούν 239 μονάδες σε 65 περιοχές της χώρας. Η κάθε μονάδα θα καλύπτει 10.000 έως 12.000 πολίτες και θα έχει από 10 έως 12 άτομα προσωπικό». Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια του νομοσχεδίου για την Υγεία.
«Προχωράμε σήμερα στην επέκταση της θητείας των επικουρικών ιατρών και του λοιπού προσωπικού, η οποία έληγε στις 30 Σεπτεμβρίου και για την εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων, αλλά και γιατί αναγνωρίζουμε το έργο που έχουν προσφέρει για να κρατηθούν όρθια τα νοσοκομεία της χώρας.
Συνάπτουμε πλήρεις συμβάσεις εργασίας για τους γιατρούς και τους οδοντιάτρους των γιατρών του ΕΟΠΠΥ. Δημιουργούμε 465 νέες θέσεις ειδικευμένων ιατρών στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των δημοσίων νοσοκομείων» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ? ΠΕΘΑΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ...ΣΤΗ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1932 ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑΛΦΗ,ΔΑΝΕΙΖΕΙ 3,5 ΔΙΣ$ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ !!

  Πάνος Σώζος
  ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 3,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΠΙΣΩ ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ....ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.....ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΛΠ ΚΛΠ.

  .....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ...ΩΠΑ ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ....3,5 ΔΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΔΩΣΑΜΕ ??? ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ???

  ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΩΣΑΜΕ 3,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ???
  ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ!

  ΨΑΞΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥ ΥΠΕΡΕΧΕΙΣ !!!!

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ 3,5 ΔΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ,Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ (θεια-νοηση) ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ..!!!

  Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 3,5 ΔΙΣ$ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 19,56 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...
  https://newradiofmb.blogspot.gr/

  Αλέξανδρος Γεράκης
  ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ!

  ΕΝΩ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΔΩΣΕ 3,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 350.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΟ 1941-1942!
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ!

  ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ Α.Α.Δ.Ε. ΠΙΤΣΙΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΕΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΚΟΝΗ ΣΕ ΟΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !! ΔΕΙΤΕ..!!!

  https://3.bp.blogspot.com/-aEcioId2lKA/WXO78uLro8I/AAAAAAAAOQw/yQP4TzY9tgYC4ok3d2juVUSlj2CvaY3igCLcBGAs/s1600/14650467_10209340413219943_6078477211860347238_n.jpg

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ Μ/Α ΜΑΖΙ ΜΑΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΣΩΖΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ??????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ 753 ΤΡΙΣ ΤΟ ΑΡΧΙΔΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ?
   ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
 3. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ "ΛΑΘΟΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟΥ, ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ "ΧΡΟΝΟΥ" ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΝΕ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ "ΦΡΑΠΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ "ΑΠΟΨΗ" ΠΟΥ "ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ" ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ < ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΗΤΤΑ> ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΜΑΘΗΣΗΣ, ΑΝΕΛΙΞΗΣ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ, ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ. ΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ "ΔΕΙ" ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΣ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μην του δίνετε και πολλή σημασία , αυτός είναι στον κόσμο του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ...

   ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΣΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ...

   ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ,Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ...

   ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ...

   https://www.youtube.com/watch?v=QHcbq7VnspY

   Διαγραφή
  2. ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ????

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]