Προετοιμαστείτε, αποθηκεύστε λίγη τροφή, νερό, μετρητά, και φάρμακα.

GEWKWN:

Οι παγκοσμιοποιητές ετοιμάζονται να συλλάβουν και να ρίξουν στη φυλακή όποιον μπει στον δρόμο τους, σύντομα θα κηρύξουν στρατιωτικό νόμο και θα πάρουν τον απόλυτο έλεγχο, οι πατριωτικές φωνές και οι λιγοστοί ρασοφόροι που θα είναι αντίθετοι με τους παγκοσμιοποιητές θα φιμωθούν η θα αφανιστούν, όποιος δημοσιογράφος επιχειρήσει να γράψει εναντίον τους θα συλληφθεί και θα μπει στη φυλακή.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ………… ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, που θα περιλαμβάνουν χημικά, βιολογικά ή/και ΠΥΡΗΝΙΚΑ όπλα, αυτό μαζί με την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση θα οδηγήσουν σε απόλυτο χάος, αναταραχή, εμφυλίους πολέμους, πείνα, καταστροφή, ασθένειες Κλείσιμο τραπεζών, ταραχές, στρατιωτικός νόμος, απελπισία, συμμορίες, ανομία, έγκλημα και θάνατο, καταστροφή του δολαρίου ΗΠΑ ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος και καταστροφή του Ευρώ, και τότε θα παρουσιάσουν ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ωστόσο πολλοί ακόμη δεν έχουν ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί….. Amy S. prepperfortress

Και μην ξεχνάτε και τους άλλους πολέμους που θα ξεσπάσουν και περιλαμβάνουν την Κίνα, τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν, τη Συρία, τον Λίβανο, τη Σαουδική Αραβία, την Τουρκία και το Ισραήλ, ο κόσμος βρίσκεται στον γκρεμό του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου. Και πάλι δυστυχώς, οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν ιδέα του τι πρόκειται να συμβεί, επειδή τα ΜΜΕ, της προπαγάνδας, τους απασχολούν με άλλα θέματα όπως της κιβωτού, των τσιγγάνων, τους βιασμούς κλπ

Προσευχηθείτε, εμπιστευτείτε τον ΧΡΙΣΤΟ , προετοιμαστείτε, αποθηκεύστε λίγη τροφή, νερό, μετρητά, όπλο, είδη υγιεινής, μπαταρίες και φάρμακα. Προσευχηθείτε να μας βοηθήσει Ο ΧΡΙΣΤΟΣ να πάρουμε την χώρα μας πίσω από τους άθεους και τους αντίχριστους πολιτικούς και ιεράρχες παγκοσμιοποιητές.

ΠΟΛΩΝΙΑ : Η Πολωνία, έχει ετοιμάσει νόμο για την υπεράσπιση της πατρίδας, που επιτρέπει στους πολιτικούς να αναγκάζουν τους πολίτες να κάνουν στρατιωτικές ασκήσεις για ένα μήνα και μετά από έναν τέτοιο μήνα, ορκίζεσαι και είσαι ήδη στρατιώτης, ο νόμος αυτός απαγορεύει επίσης σε άνδρες και γυναίκες να εγκαταλείψουν τη χώρα σε περίπτωση κινητοποίησης. Ήδη εκατοντάδες τανκς φτάνουν στην Πολωνία και την Ρουμανία για πιθανή σύγκρουση στην δυτική Ουκρανία, και οι ΗΠΑ βρίσκονται σε υψηλή κατάσταση μάχης. Η Πολωνία ετοιμάζει 200.000 στρατιώτες

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ : Η Λευκορωσία μετακινεί στρατιώτες και εξοπλισμό εν μέσω ουκρανικών φόβων επίθεσης…… Reuters

ΡΩΣΙΑ : Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, τις τελευταίες 24 ώρες, οι πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ : Οι πόλεις της Ουκρανίας ίσως θα είναι μη κατοικήσιμες μέχρι τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με πληροφορίες από Δυτικές πηγές.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Στην Ελβετία έχουν εφαρμοστεί lockdown έκτακτης ανάγκης, το WEF και ο Πρόεδρος της ΕΕ προειδοποιούν για κυβερνοεπίθεση και κατάρρευση του δικτύου.

Η.Π.Α : πριν από 3 μέρες το ηλεκτρικό δίκτυο των ΗΠΑ δέχθηκε επίθεση, το FBI το ερευνά, δεν επηρεάστηκε μόνο η ισχύς αλλά και το διαδίκτυο. Το FBI βρίσκεται στην περιοχή και υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την κομητεία NC.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Είκοσι πέντε άτομα συνελήφθησαν σε εφόδους σε όλη τη Γερμανία ως ύποπτοι ότι σχεδίαζαν να ανατρέψουν την κυβέρνηση, η ομάδα των πρώην στρατιωτικών λέγεται ότι έχει προετοιμαστεί για μια «Ημέρα Χ» για να εισβάλει στο κτίριο του κοινοβουλίου του Ράιχσταγκ και να καταλάβει την εξουσία….. BBC News

Πολλά μεγάλα ηφαίστεια εκρήγνυνται ξαφνικά σε όλο τον κόσμο και αυτό πρέπει να μας ανησυχεί, όλη αυτή η ηφαιστειακή δραστηριότητα που παρατηρούμε σε όλο τον πλανήτη αυτή τη στιγμή κάτι δείχνουν. Σύμφωνα με το Volcano Discovery, 27 διαφορετικά ηφαίστεια εκρήγνυνται αυτή τη στιγμή και πολλά άλλα δείχνουν σημάδια αφύπνισης, και αυτό έρχεται σε μια εποχή που βλέπουμε επίσης πολλούς ασυνήθιστους σεισμούς σε όλο τον κόσμο, βλέπουμε μια αστάθεια του πλανήτη και φαίνεται ότι η σεισμική δραστηριότητα αρχίζει να αυξάνεται καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2022.

Χαβάη, ηφαίστειο MaunaLoa Hawaii : Η ταχύτητα με την οποία ρέει η λάβα από το ηφαίστειο κόβει την ανάσα. Προσωπικά, δεν έχω δει ποτέ ένα ποτάμι λάβας να κινείται τόσο γρήγορα.

https://twitter.com/i/status/1597704217749499904

Το όρος Semeru της Ινδονησίας έχει εκραγεί στέλνοντας «χιονοστιβάδες» εξαιρετικά καυτού αερίου και συντρίμμια – που ουρλιάζουν

https://twitter.com/i/status/1599377219763085313

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΙΟΣ: ένας εξαιρετικά επικίνδυνος ιός σαρώνει αυτή τη στιγμή όλον τον πλανήτη, έχει ήδη σκοτώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια πουλιά, εάν δεν έχετε ακούσει για αυτό μην αισθάνεστε άσχημα, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν, τα ΜΜΕ συνεχίζουν να υποβαθμίζουν την κρίση της γρίπης των πτηνών και συνεχίζουν να επιμένουν ότι οι αρχές έχουν τα πάντα υπό έλεγχο.

Κοπάδια εξαφανίζονται σταθερά σε όλο τον πλανήτη και οι τιμές για τη γαλοπούλα, το κοτόπουλο και τα αυγά συνεχίζουν να αυξάνονται συνεχώς, στην Κύπρο στις Υπεραγορές υπάρχει όριο αγοράς αυγών…. Εάν η γρίπη των πτηνών εξαπλωθεί ακόμη πιο γρήγορα το 2023 από ότι το 2022, τότε θα έχουμε πολύ σοβαρές ελλείψεις .

Σύμφωνα με το CNBC, ο αριθμός των νεκρών πτηνών μόνο στην ΕΕ έχει φτάσει «σχεδόν τα 50 εκατομμύρια»… Οι κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη έχουν θανατώσει πτηνά για να περιορίσουν την εξάπλωση της γρίπης των πτηνών. Σχεδόν έξι εκατομμύρια πτηνά έχουν ήδη θανατωθεί στην Ολλανδία, ενώ η Ισπανία, η Βουλγαρία, η Δανία και η Γαλλία έχουν επίσης πληγεί σοβαρά, σχεδόν 3 εκατομμύρια πτηνά έχουν ήδη εξαφανιστεί στην Ιαπωνία, και η γρίπη των πτηνών αρχίζει να εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά σε αυτή τη χώρα… Αυτό εξελίσσεται πραγματικά σε μια παγκόσμια κρίση.

Μεγάλες ομάδες ζώων, εντόμων και πουλιών έχουν εντοπιστεί να περπατούν σε κύκλους σε όλο τον πλανήτη και υπάρχουν πολλές σκέψεις για τον λόγο που συμβαίνει αυτό, ίσως αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της Γης, πειράματα στο CERN, μια επερχόμενη μετατόπιση πόλου ή στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Ο Πάπας Φραγκίσκος στις αρχές Δεκεμβρίου έκανε ένα ανατριχιαστικό σχόλιο, δήλωσε: «Ενώ ο κόσμος λιμοκτονεί, καίγεται και βυθίζεται περαιτέρω στο χάος, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι φετινοί εορτασμοί των Χριστουγέννων, όσοι επιλέξουν να γιορτάσουν, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ….….Αυτή την εποχή του χρόνου ο κόσμος θα είναι πιθανότατα ΑΓΝΩΣΤΟΣ».

Μέχρι και ο Πάπας μας προειδοποιεί ότι έρχονται οι δικοί του ‘’άνθρωποι’’ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και ο κόσμος θα ανατραπεί διότι πρόκειται να πάνε σε πλήρη πόλεμο με τον κόσμο, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσουν τον δικό τους Μεσσία, τον ΚΛΩΝΟ που θα είναι ο πρόδρομος του αντίχριστου

Το 2023 θα είναι μια χρονιά απίστευτης ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΛΙΨΗΣ!

loading...