ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ!

Τους έβγαλε στη ΣΕΝΤΡΑ η Ζαχάροβα: Αυτοί ψήφισαν ΥΠΕΡ των ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ!!! Ανάμεσά τους η Ελλάδα

Το παγκόσμιο παράδοξο του να καταψηφίζουν ρωσικό ψήφισμα που καταδίκαζε την παραχάραξη της ιστορίας και τις πρακτικές των Ναζί σχολίασε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, βγάζοντας στη φόρα τη λίστα με τα κράτη και τις ψήφους τους!

Τι σημειώνει αναλυτικά η Ζαχάροβα, εκφράζοντας την αγανάκτησή της για τις χώρες που ψήφισαν κατά:

«Στις 15 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της ολομέλειας της 77ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, με 120 ψήφους υπέρ, 50 κατά και 10 αποχές, εγκρίθηκε το ψήφισμα που υπέβαλε η αντιπροσωπεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με το οποίο νεοναζισμός και άλλες πρακτικές συμβάλλουν στην κλιμάκωση των σύγχρονων μορφών ρατσισμού, φυλετικών διακρίσεων, ξενοφοβίας και σχετικής μισαλλοδοξίας.

Νωρίτερα, στις 4 Νοεμβρίου, το κείμενο εγκρίθηκε από την Τρίτη Επιτροπή της 77ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Παρά την άνευ προηγουμένου πίεση από τη «συλλογική Δύση» στα κράτη μέλη του ΟΗΕ, το αποτέλεσμα δείχνει ξεκάθαρα την απόρριψη των προσπαθειών τους να αμφισβητήσουν τα αποτελέσματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που κατοχυρώνονται στον Χάρτη του ΟΗΕ, τον Χάρτη και την Απόφαση του Δικαστηρίου της Νυρεμβέργης. καθώς και την Απόφαση του Διεθνούς Στρατιωτικού Δικαστηρίου για την Άπω Ανατολή .

Σε αυτό το πλαίσιο, παρεξήγηση και αγανάκτηση προκαλεί η θέση των πρώην κρατών-μελών του Άξονα, που για πρώτη φορά στην ιστορία του ΟΗΕ καταψήφισαν φέτος το έγγραφο.

Τι αντιμετώπιζαν;

👉 Το έγγραφο καταδικάζει την εξύμνηση του ναζισμού και τις εκδηλώσεις του νεοναζισμού.
👉 Σημειώνεται το απαράδεκτο της επιθυμίας παραχάραξης της ιστορίας, δικαιολόγησης των εγκλημάτων πολέμου και των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν οι Ναζί και οι σύμμαχοί τους, καθώς και από συνεργάτες.
👉 Η οργή εκφράζεται σε πορείες και πομπές για να δοξαστούν όσοι πολέμησαν στο πλευρό των Ναζί ή συνεργάστηκαν μαζί τους.

🤝 Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι οι περισσότερες χώρες του κόσμου εξακολουθούν να αξιολογούν αντικειμενικά τα αποτελέσματα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και κατανοούν τη σημασία της διατήρησης των θεμελιωδών αρχών του ΟΗΕ για την πρόληψη της επανάληψης της φρίκης του πολέμου στο μέλλον, παρόμοια με εκείνα που ήταν που δημιουργήθηκε από την εγκληματική ιδεολογία και πρακτική του ναζισμού.

Δείτε τη λίστα που έδωσαν στη φόρα οι Ρώσοι!

Ελλάδα και Κύπρος ψήφισαν…ΚΑΤΑ και άρα ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!

Είναι αδιανόητο:

loading...