ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ)


Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 

Στις 28 Ιουνίου του παρόντος έτους αποδείχτηκε περίτρανα για μια ακόμη φορά πόσο εμπαίζει τον ελληνικό λαό και δεν αφουγκράζεται τις ανησυχίες

της νεολαίας ο Πρωθυπουργός! 

Έναντι πινακίου φακής (150 ευρώ προπληρωμένης κάρτας) προσπαθεί να την πείσει να εμβολιαστεί όταν είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο κίνδυνος να νοσήσουν από κορωνοϊό είναι μηδαμινός, ενώ ο κίνδυνος να αντιμετωπίσουν αρνητικές επιδράσεις δεν είναι αμελητέος! 

Πρόσφατο δημοσίευμα της Deutsche Welle αναφέρει ότι τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDCs) επιβεβαίωσαν ότι από τον Απρίλιο έχουν υπάρξει περισσότερες από χίλιες αναφορές μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά από εμβολιασμούς mRNA στις ΗΠΑ!

Ακόμη, σύμφωνα με την αναφορά του εφευρέτη των εμβολίων mRNA τα εμβόλια (μπόλια) αυτά είναι ακατάλληλα για τις ηλικίες 18 με 22; 

Δηλωτικό του γεγονότος ότι τα εμβόλια που παρέχονται είναι σε πειραματικό στάδιο και ως εκ τούτου δικαιολογείται η αμφιβολία για την ασφάλεια αυτών που εμβολιάζονται είναι η χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΦ, ότι δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο της Astrazaneca άτομα με προηγούμενο σύνδρομο διαφυγής τριχοειδών! Άραγε πως αισθάνονται τώρα τα άτομα αυτής της κατηγορίας που το έκαναν και είχαν ανεπιθύμητα αποτελέσματα; Χρησιμοποιήθηκαν η όχι ως πειραματόζωα; 

Και αποκλείουμε στο μέλλον να δημοσιευτούν και άλλες ανακοινώσεις, κατόπιν εορτής, που θα συνιστούν να μην προβούν στον εμβολιασμό άλλες κατηγορίες εορτών.

 Όλα τα παραπάνω μας οδηγούν στο συμπέρασμα , ότι βρίσκεται εν εξελίξει το μεγαλύτερο παγκόσμιο πείραμα στην ιστορία, από την νέα τάξη πραγμάτων, με θύματα τους πολίτες και ίσως ο ιστορικός του μέλλοντος το χαρακτηρίζει ως το μεγαλύτερο έγκλημα ή η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας!

Aξίζει να επισημανθεί ότι υφίσταται και άλλη μέθοδος καταπολέμησης του covid-19 που είναι ασφαλής έναντι των εμβολίων, τα οποία ενέχουν κινδύνους και ονομάζεται φάρμακο-ορός από T-λεμφοκύτταρα, βρίσκεται η έρευνα στο τελικό στάδιό της με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα γι΄αυτούς που το έλαβαν και πρέπει να αναδειχθεί, καθώς και να αξιοποιηθεί από τις υγειονομικές αρχές της χώρας μας! Στην έρευνα αυτή συμμετέχουν Έλληνες ιατροί της αιματολογικής κλινικής και του εργαστηρίου του νοσοκομείου Παπανικολάου!

Δηλαδή με λίγα λόγια ο κ. Μητσοτάκης λόγω έλλειψης πειστικών επιχειρημάτων για την αναγκαιότητα εμβολιασμού των νεαρών ηλικιών καταφεύγει σε άθλιες μεθοδεύσεις ωθώντας σε κίνδυνο τις συγκεκριμένες ομάδες πολιτών, ενώ με τη συγκεκριμένη εξαγγελία του δίνει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε άτομα χαμηλής νοημοσύνης και αντιληπτικής ικανότητας!

 Κύριε Μητσοτάκη αυτό που χρειάζονται οι νέοι σήμερα είναι εργασία και ύπαρξη αξιοκρατίας! Αυτά μπορούν να επιτευχθούν με προώθηση μεταρρυθμίσεων, πάταξη γραφειοκρατίας, εξάλειψη του πελατειακού κράτους, που επί ημερών σας διευρύνθηκε υπέρμετρα και απλοποίηση νόμων, ώστε να υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας!

Επιπρόσθετα με την ανακοίνωση των μέτρων διευκόλυνσης των εμβολιαζομένων ο κ. Πρωθυπουργός διχάζει τους Έλληνες πολίτες διαχωρίζοντας τους σε εμβολιαζόμενους και μη, ενώ ρέπει σε διδακτορικές συμπεριφορές που συναντάει κανείς στα απολυταρχικά καθεστώτα παρέχοντας αρχικά προνόμια στους εμβολιαζόμενους και ύστερα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, καθιστώντας υποχρεωτικό τον εμβολιασμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...