ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ…

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…ΜΑΚΡΥΑ!




Κοινοποιεί ο Γεωκών 

Δεν υπάρχει χρόνος ( περιθώρια ) ώστε να πούμε ότι δεν πειράζει! Δεν πρέπει να ξεχαστείτε και να πείτε: «δεν πειράζει , εμείς κρατάμε γερά»…

Διότι όταν έλθει η πείνα, η ανέχεια και οι δύσκολες καταστάσεις, ο νους σας δεν θα δουλεύει πλέον για τον Χρίστο, θα δουλεύει τότε χωρίς ελευθερία, θα πηγαίνει από εδώ και από εκεί.

Θα ξεχυθούν στον δρόμο πολλοί άνθρωποι που θα είναι βαλτοί, να δυσφημήσουν τους Χριστιανούς, την θρησκεία μας και το δόγμα μας.

Από τώρα φτιάξτε γερά θεμέλια τότε θα δείτε ότι δεν θα μπορέσουν να τα σπάσουν, θα σας πουν ότι είσθε πολύ οπισθοδρομικοί, ότι πιστεύετε ακόμα σε έναν απλό προφήτη, που ήλθε 2000 χρόνια πριν.

Θα πουν ακόμα : «ε! τώρα να που έρχεται και άλλος προφήτης και θα δείτε ότι και με χρυσό θα φτιάξη τους δρόμους για να πατήσετε επάνω, ε! αυτός δεν είναι θεός;»

Εδώ ξεκινάει η νέα εποχή σκλαβιάς που θα περάσετε! Γι’ αυτό να γίνετε ένα με την εκκλησία!

Και σε έναν παπά ακόμη να μιλήσετε, αν δείτε ότι δεν κάνει το σωστό, και στην Θεία Λειτουργία αν δείτε να αλλοιώνεται έστω και ένα γράμμα, αμέσως να επέμβετε και να πείτε το σωστό, διότι όλα αυτά θα είναι τα σημεία των καιρών που θα ζήσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

2 thoughts on “ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ…

  1. Οι άθεοι που η μόνη αγωνία τους είναι γιατί υπάρχει ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, δεν τους νοιάζουν οι άλλες θρησκείες.

  2. E ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΤΣΑΠΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΤΟΥ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ….ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΧΩΡΙΑΤΗ…..

Comments are closed.