ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ “ΟΧΙ”


Της Λέττας Καλαμαρά 

Εξαφανισμένοι από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη Πρωθυπουργός Μητσοτάκης και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Τσίπρας την 28η Οκτωβρίου 2021 δεν τίμησαν με την παρουσία τους τους πεσόντες και τον αγώνα του Έθνους της Ελλάδας απέναντι στο φασισμό των Ευρωπαίων Ιταλών και Γερμανών.

Επαίσχυντη η συμβολική απουσία τους με την ΠτΔ κα Σακελλαροπούλου να τιμά την στρατιωτική παρέλαση και την επίδειξη της σκληρής ισχύος των Ελλήνων εντός και εκτός των τειχών. Τα νιάτα της Ελλάδας τίμησαν τους προγόνους τους και επέδειξαν την αυταπάρνησή τους να πολεμήσουν για την Ελλάδα όποτε και όπου χρειαστεί ξανά.

Μητσοτάκης και Τσίπρας αντιπρόσωποι της Μνημονιακής γερμανόδουλης εθνικής παράδοσης παρέμειναν στην πρωτεύουσα για να υποδεχτούν την νυν πολίτη και πρώην Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ που γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος, των προγόνων και της ιδίας.

Οι πεσόντες στα βουνά της ελληνικής Ηπείρου απέναντι στους Ιταλούς του Μουσολίνι και της Μακεδονίας απέναντι στους Γερμανούς του Χίτλερ καθώς καθώς και οι αγωνιστές της Αντίστασης της δημοκρατίας και ελευθερίας των λαών αξίζουν την ύψιστη τιμή και παρουσία όλων των Ελλήνων.

Οι νεκροί, οι ανάπηροι πολέμου και σύσσωμος ο ελληνικός λαός θυσιάστηκαν και επέλεξαν τον Πόλεμο τιμητικά ώστε η Ελλάδα να είναι στο πλευρό των νικητών του Β’ΠΠ και τα Δωδεκάνησα ελληνικά σήμερα.

Αυτό μάλλον ενοχλεί τους Ούννους και τους ντόπιους συνεργάτες τους που επιδιώκουν με κάθε τρόπο να επιδείξουν την υποταγή τους συνεχώς και να παραδώσουν την ελληνική ΑΟΖ σε ξένους ως οι καλύτεροι κοτζαμπάσηδες της αποικίας της Ελλάδας.

Όνειδος η συμβολική απουσία Μητσοτάκη και Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη του 2021 που παρελαύνει ενωμένη και δυνατή, ελεύθερη και ανυπότακτη για πάντα. 

loading...