Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Λεμπιδάκη – Έστειλε γράμμα και γράφει…

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα διακοπής κάθε επικοινωνίας, εμφανίστηκαν και πάλι οι απαγωγείς του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.


Η τελευταία επικοινωνία είχε πραγματοποιηθεί, πάλι μέσω μηνύματος από «πακιστανικό» κινητό τηλέφωνο μιας χρήσης, στις αρχές Αυγούστου και έκτοτε δεν είχε προκύψει κάποιο νέο μέχρι τη νέα αυτή επικοινωνία, η οποία δίνει στις αρχές νέα στοιχεία για την έκβαση της υπόθεσης.

Την Δευτέρα, συμπληρώθηκαν πέντε μήνες ομηρίας του Κρητικού επιχειρηματία, με την οικογένειά του να καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρώσει το υπέρογκο ποσό, ωστόσο οι ίδιοι, που έχουν αναλάβει και τη διαπραγμάτευση σημειώνουν ότι είναι αδύνατο να συγκεντρωθεί το ποσό που ζητούν οι απαγωγείς.

Σημάδια συγκρατημένης αισιοδοξίας διαφαίνονται την τελευταία εβδομάδα στην υπόθεση απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, την τελευταία εβδομάδα παρατηρείται κινητικότητα στην υπόθεση και συνεχή επικοινωνία της οικογένειας Λεμπιδάκη με τους απαγωγείς, οι οποίοι δείχνουν μια διάθεση επιπλέον διαπραγμάτευσης, ίσως σε νέα βάση όσων αφορά στα λύτρα που ζητούσαν κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, τόσο η οικογένεια, όσο και οι στενοί φίλοι του Κρητικού επιχειρηματία, ευελπιστούν πως αυτή η απίστευτη περιπέτεια για τον αγαπητό σε όλους Ηρακλειώτη βιομήχανο, θα έχει αίσιο τέλος και μάλιστα μέσα στο Σεπτέμβριο.

Γεγονός είναι πως γίνονται και από τις δυο πλευρές, αυτή των απαγωγέων και αυτή της οικογένειας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, προσπάθειες ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ τους, όσων αφορά στο ύψος του χρηματικού ποσού που πρέπει να παραδοθεί από την οικογένεια στους απαγωγείς, ώστε να αφήσουν το βιομήχανο ελεύθερο.

Όλα αυτά ενώ όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πατρίς, την περασμένη Παρασκευή η οικογένεια του Κρητικού επιχειρηματία έλαβα ταχυδρομικώς μια επιστολή. Πρόκειται για μια νέα απόδειξη ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, αφού στην επιστολή έχει αναγνωριστεί ο γραφικός χαρακτήρας του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει η εφημερίδα, πρόκειται για κείμενο λίγων γραμμών που δείχνει τον γραφικό χαρακτήρα του απαχθέντος.

Έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία με τους απαγωγείς, οι οποίοι εμμένουν στις αρχικές τους απαιτήσεις, δείχνοντας όμως μια διάθεση ελαφριάς υποχώρησης όσων αφορά στο χρηματικό ποσό των λύτρων.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]