Τέλος εποχής στην παντοκρατορία των Ρότσιλντ, ποιος είναι το νέο “αφεντικό” του πλανήτη

 Εταιρείες όπως η Apple, η Samsung, η Huawei και η Qualcomm χρησιμοποίησαν προϊόντα ARM

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ergün Diler επέστησε την προσοχή στο πώς εξελίσσεται η τεχνητή νοημοσύνη και η τεχνολογία τσιπ υπό τον έλεγχο των παγκόσμιων εταιρειών και των δυνάμεων πίσω από αυτές. Ένα απόσπασμα από το άρθρο του Diler με τίτλο «Τελευταία προειδοποίηση» αναφέρει μεταξύ άλλων πως μόλις ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, είδε το θέμα των τσιπ ως την πρώτη και πιο σημαντική δουλειά!

Ένα από τα κέντρα λειτουργίας ή εκτύπωσης των ΗΠΑ ήταν η Ταϊβάν και το αστέρι της ήταν η TSMC. Το δεύτερο αστέρι της Ταϊβάν ήταν η United Microelectronics Corporation …

Η πίεση των ΗΠΑ στην ΤαΪβάν ήταν μια κατανοητή κίνηση. Στρατιωτικές και εμπορικές ανάγκες σε όλο τον κόσμο καλύπτονται από την TSMC. Ήταν η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο.

Τα τσιπ που παράγονται ήταν παντού, από smartphone έως αυτοκίνητα, από ηλεκτρονικά έως κονσόλες παιχνιδιών, από υπολογιστές έως tablet!

Η TSMC αποφάσισε να επενδύσει στην Αριζόνα και υπέγραψε για $ 12 δισεκατομμύρια .

Που είναι το πραγματικό νέο σε σχέση με αυτήν την είδηση; Εταιρείες όπως η APPLE χρειάζονταν άδεια όταν επρόκειτο να παράγουν μάρκες. Γι ‘αυτό ο μεγάλος παίκτης πίσω ήταν η ARM! Ήταν μια βρετανική εταιρεία. Η εταιρεία σχεδιασμού τσιπ ARM ​​Holding με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο έχει πωληθεί στην αμερικανική ειδική εταιρεία τσιπ γραφικών Nvidia. Για 40 Δισεκατομμύρια Δολάρια … Η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Ιαπωνική Softbank πριν από 4 χρόνια έναντι 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Nvidia δήλωσε ότι με αυτή τη συμφωνία , θα “δημιουργήσει την κορυφαία εταιρεία πληροφορικής στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης” .

 

Εταιρείες όπως η Apple, η Samsung, η Huawei και η Qualcomm χρησιμοποίησαν προϊόντα ARM.

Η ARM παρήγαγε 180 δισεκατομμύρια μάρκες με τα δικά της σχέδια.

Ο αναλυτής υποστηρίζει πως αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος που συναντήθηκε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν με τη Βασίλισσα. Οι Βρετανοί δεν ήθελαν να εγκρίνουν την πώληση για λόγους εθνικής άμυνας. “Αλλά πάλι, ένα μεγάλο και μυστικό χέρι μπήκε στο κύκλωμα” λέει ο αναλυτής.

Ζητήθηκε έγκριση απόκτησης της Nvidia. Ήταν Τρεις ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ : οι Broadcom Corp., MediaTek Inc. και Marvell Technology Group Ltd.

Η JAPANESE SOFTBANK, πρώην ιδιοκτήτρια της ARM, έπαιζε σημαντικό ρόλο και έλεγε ενδιαφέροντα πράγματα.

Τα λόγια του CEO της ήταν: “Η SoftBank θα είναι ο «πάροχος κεφαλαίων για την επανάσταση της πληροφορίας» αυτόν τον αιώνα, όπως ακριβώς ο Mayer Amschel Rothschild ήταν ο κύριος πάροχος της βιομηχανικής επανάστασης τον 19ο αιώνα. Στη βιομηχανική επανάσταση, οι μηχανές αντικατέστησαν την ανθρώπινη δύναμη. Στην επανάσταση της πληροφορίας, η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαταστήσει τις μηχανές. Το αφεντικό του προηγούμενου αιώνα ήταν ο Rothschild. Τώρα θα είμαστε εμείς”

loading...