Σταύρος Νιάρχος: Παντρεύτηκε μυστικά στο Παρίσι την πρώην του Αμπράμοβιτς!

Μετά από λίγους μήνες αρραβώνα ο Σταύρος Νιάρχος, γιος του Φιλίππου Νιάρχου, παντρεύτηκε την Ντάσα Ζούκουβα σε μυστική τελετή στο Παρίσι. Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Gala, παρά την προσπάθεια να μη διαρρεύσουν πληροφορίες για τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού που έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, την είδηση την μετέδωσε τελικά πρώτο το αμερικανικό περιοδικό Us Weekly.

Πριν δύο μήνες, το περιοδικό Gala είχε προαναγγείλει ότι το αίσιο τέλος της σχέσης των δύο εκατομμυριούχων που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια επρόκειτο να γραφτεί μέσα στο φθινόπωρο, όπως και έγινε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα μέσα του χειμώνα θα ακολουθήσει και θρησκευτική τελετή, που θα συνοδευτεί από αντίστοιχου βεληνεκούς με τους νεόνυμφους γαμήλιο πάρτι. Το υπέρλαμπρο wedding party θα δοθεί φυσικά στο Kulm Hotel, το ξενοδοχείο των Νιάρχων στο Σεν Μόριτζ. Περιοδικά όπως το Vanity Fair και το Tattler ήδη προετοιμάζονται για τον τρόπο με τον οποίο θα καλύψουν το event.

Φήμες θέλουν κουμπάροι στο επικείμενο γάμο να είναι τα αδέρφια του Σταύρου και παρανυφάκια τα παιδιά της Ντάσα από τον γάμο της με τον Αμπράμοβιτς. Οι μπομπονιέρες φυσικά θα είναι ειδική παραγγελία από τον οίκο κοσμημάτων Venyx της Ευγενίας Νιάρχου.

loading...