ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Σχόλιο: Τόσο το παρόν άρθρο που αναδημοσιεύουμε όσο και το άρθρο για τον μαζικό τουρισμό αναφέρονται σε δύο φαινόμενα (μετανάστευση/ανεξέλεγκτος τουρισμός) που αποτελούν βασικά...
προβλήματα που δημιουργεί η παγκοσμιοποίηση και η κατάργηση κάθε εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας, που έχει όχι μόνο οικονομικές αλλά και πολιτιστικές, πέρα βέβαια από τις πολιτικές συνέπειες.

Επιπλέον, και τα δύο θέματα είναι άκρως επίκαιρα, αφού όσον αφορά το μεταναστευτικό οι “πάτρωνες” μας στην ΕΕ ετοιμάζονται να μας στείλουν χιλιάδες ακόμα μετανάστες (γι’ αυτό και η ΕΡΤ καθιέρωσε μέχρι και δελτίο ειδήσεων για μετανάστες – πανευρωπαΐκή αποκλειστικότητα !) ενώ όσον αφορά το τουρισμό ο άθλιος Τσίπρας και η κουστωδία του βγαίνουν συνεχώς και τονίζουν ότι ο τουρισμός θα μας “σώζει”, ενώ βέβαια ο τουρισμός (ποιοτικός όμως, που σέβεται τις τοπικές κοινωνίες και τη φύση και όχι τα καραβάνια των μεθυσμένων “all-inclusive” ή τον πολυτελή τουρισμό για τις ελίτ και τα λίγα προνομιούχα στρώματα, χάρη στα οποία καταστρέφονται τα τοπία και η φύση σε ειδυλλιακά σημεία της χώρας) θα έπρεπε να είναι συμπληρωματικός σε μια αυτοδύναμη οικονομία.

Σήμερα το μεταναστευτικό αποτελεί για την χώρα μας ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα και η λύση είναι η ακριβώς αντίθετη από αυτή που προωθούν οι γκαουλάιτερ, μέσω της δήθεν κυβέρνησης των εντολοδόχων τους. Σήμερα αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο η εγκληματική σπείρα των επιστατών της Υπερεθνικής Ελίτ που “κυβερνά” τη χώρα, εφόσον αποδέχονται και άλλους επιπλέον πρόσφυγες από τη Γερμανία, όπως δήλωσε (με το εκπληκτικής υποτέλειας επιχείρημα “Θα δεχθούμε πρόσφυγες από τη Γερμανία για να μην βγούμε από την ΕΕ!”) ο επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια Μουζάλας που …δένει τα κορδόνια των αφεντικών μας.

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα, για το ΜΕΚΕΑ, η μετανάστευση είναι απλά ένα ολέθριο σύμπτωμα της οικονομικής παγκοσμιοποίησης αλλά συγχρόνως και μέσον για την πολιτιστική ισοπέδωση το λαών, στο πλαίσιο της πολιτιστικής παγκοσμιοποίησης. 

Για εμάς, είναι αυτονόητη προϋπόθεση της εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας των λαών η αποκλειστική δυνατότητα καθορισμού του αριθμού των μεταναστών στη χώρα τους. Τα περι «ανθρωπιστικής» μεταχειρίσεως των μεταναστών και λοιπά αποτελούν άθλια προπαγάνδα της υπερεθνικής ελίτ, των Σόρος και των καλοπληρωμένων από αυτούς ΜΚΟ. 

Δεν είναι ανθρωπισμός να πεινούν κυριολεκτικά οι διπλανοί σου και εσύ να ταΐζεις τους μετανάστες που δημιούργησαν οι ίδιες ελίτ, οι οποίες τώρα δήθεν σκίζονται για την ευημερία τους. Οι ελίτ που τους δημιούργησαν πρέπει και να τους
αναλάβουν, λύνοντας καταρχήν τα προβλήματα που οι ίδιες δημιούργησαν στις χώρες αυτές.

Περιττό να τονίσουμε ότι το παρόν άρθρο για την μετανάστευση που δημοσιεύτηκε στους συστημικούς Times του Λονδίνου αν είχε γραφτεί από Έλληνα δημοσιογράφο θα είχε χαρακτηριστεί συλλήβδην από όλους τους υπαλλήλους εν Ελλάδι της υπερεθνικής ελίτ ως φασιστικό, ρατσιστικό κλπ..

Καιρός για μια σκληρότερη γραμμή στη μεταναστευτική κρίση


Clare Foges, The Times (07-08-2017)


Τα δυτικά έθνη πρέπει να πάρουν αυστηρά μέτρα περιορισμού των θαλάσσιων διαβάσεων και να μεταρρυθμίσουν τη Σύμβαση του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

Ο συναγωνισμός μεταξύ των αξιωματούχων των Ηνωμένων Εθνών για το ποιος θα κάνει το πιο εμπρηστικό σχόλιο για το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζεται. Πρώτα ήταν ο εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο οποίος δήλωσε ότι ο σεξισμός είναι πιο διαδεδομένος εδώ από οποιαδήποτε άλλη χώρα έχει επισκεφθεί.

Στη συνέχεια, ο ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη διεθνή μετανάστευση περιέγραψε τα βρετανικά σχέδια χτισίματος ενός τοίχου γύρω από το λιμάνι του Calais ως «απάνθρωπα». Τώρα έχουμε τον Volker Türk, τον υψηλό επίτροπο των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες, να αγωνίζεται σκληρά για το πρώτο βραβείο.

Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Türk δήλωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να «επιταχύνει» και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης. Δεν έχει σημασία ότι έχουμε δώσει εκατοντάδες εκατομμύρια για να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες στα στρατόπεδα γύρω από τη Συρία ή ότι το 2016 επαναεγκαταστήσαμε περισσότερους πρόσφυγες από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ''ΜΑΛΑΚΙΕΣ''....ΔΕΝ ΥΠΑΧΡΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!!! ΛΑΘΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΣ ΙΣΛΑΜΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΠΑΡΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΕ 10 ΧΡ0ΝΙΑ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΙΣΛΑΜΟΚΑΥΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΙΣΛΑΜΟΚΑΥΛΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ,ΕΙΧΕ 2000 ΚΑΙ 3000 ΔΟΛΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΞΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΥΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΙΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΕΧΤΙΖΕ 3 ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΠΟΛΥΛΚΑΤΙΚΙΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ? ΦΥΤΕΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΑΡΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΠΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΟΙ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΠΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΥΛΟΓΑΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ Ο ΜΑΛΑΚΣ ''ΠΙΣΤΟΣ'' ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΠΟΙΑΣΟΥΝ Α ΠΟΙΝΕΙΣ ΣΟΠΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΦΑ΄ΛΙ ΒΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΑΠΑ ΑΣΕ ΠΠΥ ΟΛΙΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟΤΟ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΥΩΔΗ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΠΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΝΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ.....ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ!! ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΟΙ ΕΔΩ....ΘΑΝΑΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΧΙΔΙΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΙΣΙΣΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΡΝΗ Η ΑΡΑΠΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΝΑ ΞΕΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΥΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΑΠΗΣ ΓΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΚΟΤΩΣΤΕΤΑ ΟΛΟΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ,ΜΗΝ,ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΜΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ.....Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ανθρωπους!!!! καταλαβατε μαλακες μουνια αμειβομενα απο τον Εβραιο πουστη Σωρρο και ποιοσ ξετρει απο που ακομα?

    η Εευρωπη για τους Ανθρωπους τα ζωα να πανε στην Σαουδικη Αραβια που τουσ γαμαει με τον αλλαχα και το κορανι εκει ολα τα ζωα κανενας στην Ευρωπη....αντε γαμηθειτε λεπρα βρωμικα αποστηματα στον κωλο τησ κοινωνιας!!! ουυυστ σκατα πατημενα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]