Το σύστημα θέλει οικουμενική ωστε να υπογράψουν την παράδοση του αιγαίου. κανένα κομμα μόνο του δεν αντέχει τοσο μεγάλη προδοσία.

Αρχίζουν να τα «μαζεύουν» στις δημοσκοπήσεις: «Πλειοψηφική η τάση για οικουμενική κυβέρνηση μετά τις πρώτες εκλογές» λέει η MRB

«Οι πολίτες ζητούν συνεργασία κομμάτων»

 Ότι πιο χαζό έχω ακούσει είναι ότι ο κόσμος θέλει κυβέρνηση συνεργασίας.

Αρχικά να πούμε ότι η συνεργασία είναι ο ορισμός της αντιδημοκρατικής πράξης. Με λίγα λόγια είναι σαν να λέμε οτι παρότι αγαπητέ πολίτη επιλέγεις τον υποψήφιο Α γιατί απαιχθανεσαι και διαφωνείς με τον υποψήφιο Β, ο αρχηγός Α συνεργάζεται με τον Β, και άρα ποδοπατά την αρχική σου επιλογή.

Οι συνεργασίες είναι η αρχή μιας σκοτεινής χούντας. Στην Ελλάδα συγκεκριμένα μιλάμε για την αριστερή χούντα των κομμάτων της Βουλής. ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Μπαρουφακης, ΚΚΕ, όλα μαζί πάνω από το 80% του μπετοβλακα λαού.

Το σύστημα σ’ εκπαίδευσε από μικρό, να κάνεις πράγματα, επειδή τα κάνουν όλοι, δίχως προσωπική βούληση και αντίληψη, ακολουθώντας το κοπάδι.

Αυτοί φτιάχνουν τις τάσεις, τις προτιμήσεις και την πρόθεση ψήφου. Σου λένε ότι έτσι είναι επειδή ξέρουν ότι θ’ ακολουθήσεις το κοπάδι όπως σ’ εκπαιδεύσανε.

Θα σου πω εγώ ποια είναι η πρόθεση ψήφου:

– Ηλικιωμένοι κολλημένοι στα ίδια, ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, γιατί έτσι μεγάλωσαν, έτσι μάθανε κι έτσι θ’ αφήσουν αυτόν τον κόσμο όταν τελειώσουν τα χρόνια τους.

Δεν θ’ αλλάξουν, πάντα εκεί θα παραμείνουν με την ίδια αντίληψη της πραγματικότητας.

Και φοιτητές της ΔΑΠ και του ΠΑΣΟΚ που τους παρέχουν πάρτυ με ποτά διαρκώς και γι αυτό τους ψηφίζουν.

– Ιδεολόγοι κολλημένοι στα ίδια, γιατί όλη τους η κοσμοθεωρία, η ζωή τους η ίδια, όσα κάνανε και σκεφτήκαν, χτίστηκε πάνω στην μόδα της ιδεολογίας τους και δεν μπορούν να σκεφτούν η να δουν, με άλλον οπτικό φακό.

– Άσχετοι και αφασίες, αγαθοί και στον κόσμο του Lifestyle, κάνουν ότι λέει η τάση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι έχει περισσότερα views στο tik tok. Θα ψηφίσουν ότι έχει περισσότερα like στο facebook. Χαμένοι.

-Λαμόγια βολεμένοι, αλλάζουν φανέλα κάθε τετραετία για μια θέση στο δημόσιο. Παθητικοί και αντιπαραγωγικοί πολίτες.

– Αγανακτισμένοι που δεν τους αρέσει τίποτα αλλά τσιμπάνε και λίγο στο αφήγημα της τηλεόρασης, οπότε δεν θα ψηφήσουν π.χ. Βελόπουλο (το πρόγραμμά του είναι εξαιρετικό), η Κασιδιάρη. (Δεν θες Ηλία, ρίξε Κυριάκο ”Βελόπουλο, όχι Κούλη”)

– Εθνικιστές και πατριώτες, που αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο και το ρίσκο, το ότι η μεταπολίτευση μας κατέστρεψε, δεν έχουμε αυτάρκεια, ανεξαρτησία και ότι πάνε να μας κάνουν μέρος ενός Ευρωπαικού Υπερκράτους, που βασίζεται στην Agenda 2030 του ΟΗΕ. (Είναι επίσημο πρόγραμμα, ξεκόλλα, δεν είναι συνωμοσιολογία. Μα καλά το βιβλίο του Great Reset που χει ο Μητσοτάκης στο γραφείο του, δεν το είδατε; Γκαβοί είστε;)

Η πρόθεση ψήφου για το κόμμα του Ηλία, το 2019 με το που το ίδρυσε, ήτανε 600.000+ υποστηρικτές που το δήλωναν και με τον νόμο. Οι υπόλοιποι ούτε ξέρανε τι συμβαίνει. Πέρασαν 3 χρόνια από τότε και έχουν συμβεί πολλά και πολλοί μάθανε.

Βέβαια έχει πολλούς που δεν έχουν ιδέα και νομίζουν ακόμα ότι είναι στην Χρυσή Αυγή κι έχουν μείνει ακόμα στην εποχή Σαμαρά… Τέλοσπάντων.

Το ζητούμενο είναι, να διαβάσει κάποιος το πρόγραμμα στην σελίδα τους.

Δεν είναι απλά κομματικό πρόγραμμα, δεν είναι Ηλία προχώρα σε θέλει όλη η χώρα και άλλα οπαδικά ανθρώπων του γηπέδου.

Είναι η στρατηγική που η Ελλάδα έχει ανάγκη, ώστε να πάψει να είναι μια χώρα της διαφθοράς και να γίνει ανεξάρτητη, πράγμα που επιτυγχάνεται βιομηχανικά άρα και οικονομικά.

Είναι η γεωπολιτική, που θα σώσει τον Ελληνισμό και το Έθνος-Κράτος-Λαός, θα έχει μέλλον και δεν θα ”Δύσει” με την υπόλοιπη ”Δύση”

Δηλαδή, ποια ακριβώς πολιτική θα μου πεις;

Μα καλά, χρειαζόσασταν τον Κασιδιάρη να σας πει ποια είναι αυτή η πολιτική; Δεν ξέρετε τι πρέπει να γίνει; Κάθε μέρα δεν το βλέπετε;

Αυτή είναι η πρόθεση ψήφου.

loading...