Κοντονής: Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ενημέρωσε την προεδρεύουσα του Συμβουλίου της Ευρώπης Εσθονία ότι δεν θα λάβει μέρος σε διεθνές συνέδριο
«Ο στρατός της ΕΣΣΔ ήταν απελευθερωτής της Ευρώπης» επισημαίνει και προσθέτει: «Ναζισμός και κομμουνισμός δεν είναι μέρη της ίδιας εξίσωσης»

Η Ελλάδα θα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που δεν θα θα συμμετάσχει  στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονική Προεδρία της ΕΕ σχετικά με «τα εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα».

Αυτό προκύπτει από την αρνητική απάντηση που απέστειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης στη σχετική πρόσκληση με την οποία συσχετίζει την διεξαγωγή του συνεδρίου με την άνοδο του εθνικισμού και του ναζισμού στην Ευρώπη, χαρακτηρίζει τον στρατό της ΕΣΣΔ ώς τον ... απελευθερωτή της ευρώπης και παρουσιάζει τον κομμουνισμό ως τη... μήτρα της ελευθερίας και της δημοκρατίας καθώς όπως αναφέρει γέννησε δεκάδες ιδεολογικά ρεύματα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αποφεύγει την οποιαδήποτε νύξη στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα και ενημερώνει τους διοργανωτές ότι η Γενική Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ελληνικού Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο Συνέδριο.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής που απέστειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης

«Η πρωτοβουλία σας να διοργανώσετε στο πλαίσιο της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα» μας προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά. Ειδικά σε μία περίοδο, που οι θεμελιώδεις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αμφισβητούνται ανοιχτά από την άνοδο των ακροδεξιών κινημάτων και των νεοναζιστικών κομμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη, η προαναφερθείσα πρωτοβουλία είναι πολύ ατυχής.

Η Ιστορία δεν μπορεί να παραχαραχθεί παρόλο που μπορεί να γράφεται κυρίως από τους νικητές ή να αξιολογείται διαφορετικά από την οπτική των κρατών. Παρ'όλα αυτά, τα ιστορικά στοιχεία και γεγονότα, κατέγραψαν τον στρατό της ΕΣΔΔ ως τον απελευθερωτή της Ευρώπης και των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης και ως λυτρωτή από την φρίκη του Ολοκαυτώματος.

Στη σκέψη και στη συνείδησή μας, το ναζιστικό καθεστώς, δηλαδή εκείνο το  πολιτικό σύστημα, το οποίο έχει τον ρατσισμό, το μίσος τη μισαλλοδοξία και τη μαζική δολοφονία ως τον πυρήνα της ιδεολογίας του δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να συγκριθεί με τον κομμουνισμό, με την πολιτική ιδεολογία που αυτός αντιπροσωπεύει, ή να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο, απλούστατα διότι η ανθρωπότητα δεν έχει αντιμετωπίσει τίποτε παρόμοιο με τον ναζισμό και ελπίζουμε πως δε θα το κάνει στο μέλλον.

Η φρίκη που γνωρίσαμε μέσω του Ναζισμού είχε μία και μόνη εκδοχή, αυτή που περιγράψαμε παραπάνω. Ο κομμουνισμός, αντίθετα, γέννησε δεκάδες ιδεολογικά ρεύματα, ένα εκ των οποίων υπήρξε ο ευρωκομμουνισμός, ο οποίος γεννήθηκε μέσα σε κομμουνιστικό καθεστώς, την περίοδο της Άνοιξης της Πράγας με στόχο να παντρέψει τον σοσιαλισμό με την Δημοκρατία και την ελευθερία. Αυτό το ιδεολογικό ρεύμα μπόλιασε έκτοτε την πολιτική σκέψη όλης της Δυτικής Ευρώπης, έθεσε ζητήματα αναζήτησης, αποτέλεσε ένα μεγάλο εργαστήρι θεωρητικών επεξεργασιών, διαμορφώνοντας μια κουλτούρα διαλόγου, που το κατέστησαν έναν οργανισμό ζωντανό.

Θεωρούμε πως η πρωτοβουλία διοργάνωσης ενός συνεδρίου με το συγκεκριμένο περιεχόμενο και τίτλο, στέλνει ένα λανθασμένο και επικίνδυνο πολιτικό μήνυμα, το οποίο είναι προϊόν των Συμφωνιών που ακολούθησαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αναβιώνει το ψυχροπολεμικό κλίμα που τόσα δεινά έφερε στην Ευρώπη, αντίκειται στις αξίες της ΕΕ και σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την οπτική της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, η οποία είναι πως ο ναζισμός και ο κομμουνισμός δε θα μπορούσαν ποτέ να υπάρχουν ως τα δύο μέρη της ίδιας εξίσωσης.

Έχει γίνει σαφές ότι η Γενική Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ελληνικού Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο εν θέματι Συνέδριο»
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

 1. Διαφέρει ο σταλινισμός από τον χιτλερισμό;
  Στάλιν: 20.000.000 θύματα.
  Μάο: 45.000.000 θύματα.

  Πηγές:
  topontiki.gr/article/138083/i-staliniki-periodos-apo-tis-metarrythmiseis-stis-ekkathariseis-kai-tis-dikes

  tovima.gr/world/article/?aid=355168

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είχαν κοινά χαρακτηριστικά χιτλερισμός και σταλινισμός;

  1) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν έδειξε επιθετικές και κατακτητικές τάσεις
  (Κατάκτηση της μισής Πολωνίας, επίθεση στην Φινλανδία).

  2) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν κυβέρνησε δικτατορικά (δεν υφίστατο πολυκομματισμός).

  3) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν κατεδίωκε απηνώς τους πολιτικούς αντιπάλους.

  4) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν έδειξε την αντιπάθεια του προς τους ομοφυλόφιλους
  (ποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία το 1930).
  http://www.10percent.gr/periodiko/teyxos28/1626-2010-01-30-16-26-56.html

  5) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν, δυστυχώς, έδειξε κι αυτός τάσεις αντισημιτισμού
  Αναζήτησε σε google με τη φράση:
  Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ centurycamerareturn

  Προς επίρρωσιν αναζήτησε σε google με τη φράση:
  Προδομένες αυταπάτες: Η Αριστερά και οι Εβραίοι

  6) Ο Χίτλερ και ο Στάλιν συνδέθηκαν μεταξύ τους το 1939 με φιλία και συμμαχία
  με το σύμφωνο Μολοτοφ-Ρίμπεντροπ :

  https://www.youtube.com/watch?v=ZvijJCmNQ0I

  https://el.wikipedia.org/wiki/Γερμανοσοβιετικό_Σύμφωνο_μη_Επίθεσης

  (Εδώ προκύπτει ένα τεράστιο ερώτημα: Ποιοι ήταν οι φιλοναζί;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΧΧΧ ΤΡΙΣΕΝΔΟΞΕ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ!!! ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΕΙ ΗΣΥΧΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ'ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ...ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ.....ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΣ.....ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΙΜΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΤΤΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΞΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 43 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑς ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΟΥ ΜΑΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΓΕΛΑΝΕ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΗΓΕΤΗ !!! ΤΩΡΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ωραία εποχή. Δυστυχώς κανείς δεν θα γυαλισει τα κουμπιά της στολής του και πάλιν διότι σκέπτεται την μετέπειτα προδοσία τού ιδίου του λαού και δεν θέλει να πεθάνει στη φυλακή όπως οι προηγούμενοι ήρωες της 21 Απριλίου. Επίσης το στράτευμα έχει...ευνουχισθει.Φαντάσου τον Τοσκα εν ενεργεία επαναστάτη.!!

   Διαγραφή
 4. Το ερωτημα που τιθεται πλεον είναι ενα: το ευρω ή το σπιτι σου.!!!!!

  Η απελευθέρωση της χώρας από χρέος και ευρώ σε 15 βήματα - Ένας συνοπτικός οδηγός.

  Η συζήτηση γύρω από τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα, μπροστά στα αδιέξοδα που δημιούργησε το καθεστώς κατοχής φουντώνει. Πολλοί έρχονται να συμμερισθούν την αναγκαιότητα της μετάβασης σε εθνικό νόμισμα, αλλά ομιλούν χωρίς να έχουν ολοκληρωμένη αντίληψη γι’ αυτό, με συνέπεια η σύγχυση και η παραπληροφόρηση να επικρατούν.

  Πρέπει να τονιστεί, ότι ολόκληρη η διαδικασία είναι ενιαία και αδιαίρετη. Δεν μπορεί να γίνουν κάποια από τα παρακάτω βήματα και άλλα να παραμεληθούν. Διότι τότε, τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι μεγάλα και απρόβλεπτα.

  Εννοείται, ότι το εγχείρημα πρέπει να το αναλάβει εξ αρχής και να το διεκπεραιώσει μια νέα δημοκρατική και πατριωτική κυβέρνηση, τα στελέχη της οποίας οφείλουν, να πιστεύουν ακράδαντα στο εγχείρημα και να γνωρίζουν στη λεπτομέρειά του κάθε του τεχνική πτυχή.

  Έτσι το σημερινό πολιτικό προσωπικό και όλα τα άλλα στελέχη που με ψεύτικη επιστημονικοφάνεια υπηρέτησαν και υπηρετούν το κατοχικό καθεστώς, ούτε θέλουν, ούτε γνωρίζουν το πως, ούτε μπορούν. Συνεπώς, είναι αδύνατο να περιμένουμε απ’ αυτούς το οτιδήποτε κι εναπόκειται σε δυνάμεις όπως το ΕΠΑΜ, που διαθέτουν τη βούληση, τη γνώση και την εμπειρία να το αναλάβουν, και στον κόσμο να υποστηρίξει αυτή την επιλογή.

  Παρακάτω παρουσιάζονται συνοπτικά τα 15 βήματα μιας πολιτικής απελευθέρωσης με σκοπό την αποκατάσταση της Εθνικής Κυριαρχίας, της Δημοκρατίας, την ανάταξη της οικονομίας και την ευημερία για την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

  Ε.ΠΑ.Μ. : Τα 15 άμεσα βήματα για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της χώρας
  https://www.youtube.com/watch?v=hxoEvF1jxUM

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. MIA EΛΠΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ!
   ΑΥΤΟΣ Ο ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΜΟΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ
   ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ.
   ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑΨΤΟΥΣ!!

   Διαγραφή
  2. ΕΤΣΙ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.
   ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ, ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΕΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΜΕ ...

   • 1. Η καταγγελία του χρέους και η οριστική παύση αποπληρωμής του.

   • 2. Ακύρωση όλου του μνημονιακού θεσμικού πλαισίου που άλλαξε το νομικοπολιτικό καθεστώς της χώρας και επέβαλε την κατοχή.

   • 3 Η αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη

   • 4. Η καθιέρωση εθνικού κρατικού νομίσματος.

   • 5. Η εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας.

   • 6. Η επιβολή ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων.

   • 7. Η εκκαθάριση σε καθεστώς λειτουργίας των «συστημικών» τραπεζών.

   • 8. Η εξασφάλιση της ομαλότητας των συναλλαγών στη μεταβατική περίοδο.

   • 9. Η εξασφάλιση της επάρκειας των αγαθών.

   • 10. Η προστασία και ο έλεγχος της αγοράς και των τιμών των προϊόντων.

   • 11. Η άμεση αποκατάσταση των εισοδημάτων.

   • 12. Η «σεισάχθεια» των εσωτερικών χρεών των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων.

   • 13. Η αποκατάσταση της Δικαιοσύνης.

   • 14. Ο έλεγχος των στρατηγικών τομέων της οικονομίας και των αντίστοιχων επιχειρήσεων.

   • 15. Η Συντακτική Εθνοσυνέλευση και το νέο Σύνταγμα

   ΟΛΟΙ Ε.ΠΑ.Μ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.!!!!!
   ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ, «Η Νομική Δέσμευση» του Ε.ΠΑ.Μ. στον Ελληνικό λαό
   https://epamhellas.gr/?page_id=66647

   Διαγραφή
 5. ΝΑΖΙΣΜΟΣ/ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

  ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ" ΣΑΣ, Ο ΛΕΝΙΝ!

  ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ" Ο ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, Ο ΕΛ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ...
  Σελίδαι 71,73:

  < Και ασφαλώς το ότι ο Φασισμός προήλθεν από τον Μπενίτο Μουσσολίνι, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΝ ΗΓΕΤΗΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΝ. ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟΝ>

  < Ο ΛΕΝΙΝ διέγνωσε τα πράγματα και δεν δίστασε να κηρύξη φανερά και δημόσια, ότι : " Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ">

  ΑΚΟΜΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ Ο Άγις Στίνας, παλαιό στέλεχος ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΟΠΛΑ και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ τού ΚΚΕ:

  « ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ!
  Η Γερμανία είναι σύμμαχος τής Ρωσίας, συνεπώς και δική τους...
  Το ΚΚΕ τότε, όπως και όλα τα κομμουνιστικά κόμματα του κόσμου, είχαν πάρει στα σοβαρά το σύμφωνο Στάλιν-Χίτλερ, είχαν πιστέψει στη σταθερότητά του και στη μονιμότητά του και δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα στο ένα και στο άλλο σκέλος της συμμαχίας...

  Βρίσκανε κοινά σημεία και ιδεολογική συγγένεια με το ναζιστικό κόμμα...

  Οι σταλινικοί κρατούμενοι ήταν γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό για τις νίκες των δύο συνεταίρων, της Γερμανίας και της Ρωσίας, επειδή θεωρούσαν δικές τους αυτές τις νίκες...».

  ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ:

  ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ !

  ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΛΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΡΙΖΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ....

  ΟΞΩ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ !

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ...
  ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
  ΦΡΙΚΗ..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΕ ΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΕ...ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΚΟΠΡΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΑΜΑΝ ΠΙΑ..

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]