Η ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΗ "ΜΗΤΡΑ" ΤΗΣ "ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ" ΟΥΔΕΤΕΡΟΦΥΛΗΣ - ΑΦΥΛΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ

Η αντίληψη και ηθική των φεμινιστριών ή των ατόμων της lgbt ατζέντας σε σχέση με τη γέννηση ενός ανθρώπου και του πολιτιστικού ή πολιτισμικού πλαισίου που
περιβάλει αυτή τη δημιουργία ή τεκνογονική διαδικασία σε χρονικές περιόδους πριν την γέννηση, τη σύλληψη του, την κυοφορία και την μετέπειτα ενηλικίωση του παρουσίας γονέων ανδρός και γυναικός, είναι εντελώς διαφοροποιημένη. Η φεμινίστρια Shulamith Firestone, η οποία ήθελε να διαχωριστεί η αναπαραγωγή από το φύλο προωθώντας την αποκλειστικά τεχνητή γονιμοποίηση και μια μορφή  κύησης  που λαμβάνει χώρα σε μια τεχνητή μήτρα, αποδίδει ακριβώς τον απώτερο σκοπό του φεμινιστικού-lgbt-μετανθρώπινου - ουδετερόφυλου κινήματος.

Η οπτική των φεμινιστριών  σε σχέση με την βιολογική  δημιουργία ενός ανθρώπου, εκφράζει αφενός τη μηχανιστική παραγωγή εν είδη καλλιέργειας γενετικής με κάθε μέσο αρκεί εμφανισιακά και σχηματικά να μοιάζει και να “κατοχυρώνεται” ως άνθρωπος όταν “παραχθεί” ακόμα και με νομικές συνθήκες και μέσα που μπορεί να απέχουν ακόμα και αντιδιαμετρικά απο φυσικές διαδικασίες και πέραν κάθε πολιτισμικού και βιοκοινωνικού δεδομένου.

Το μόνο ζητούμενο σύμφωνα με την αντίληψη των θεωρητικών της αποδόμησης και της νεοαριστεράς του φεμινιστικού πολιτιστικού μαρξισμού είναι να εκλαμβάνεται νομικώς ως άνθρωπος (απροσδιόριστου νομικώς ή βιολογικώς φύλου ή φυλής) με υποχρεώσεις υποστήρίξης της βιομηχανικής γραμμής παραγωγής ή παροχής υπηρεσιών και να συμμετέχει στις ατομικές ελευθερίες, με το νόημα και περιεχόμενο που δίνεται μέσω της ισότητας σε αυτές.

Αυτή η μετεξέλιξη στα νεότερα κύματα φεμινισμού που προάγουν τη θεωρία της αποδόμησης δεν έγινε χωρίς την υιοθέτηση στοιχείων του υλιστικού κομμουνιστικού κρατισμού που ως προς τον κεντρικό σχεδιασμό ήταν ανέκαθεν ο κατακερματισμός και μετασχηματισμός των κυττάρων της κοινωνίας σε ασεξουαλικές μονάδες συλλεγμένες σε ιδρύματα ή κολλεκτίβες.
Αν και στη σοβιετική ένωση η ομοφυλοφιλία δεν προωθήθηκε, και ούτε περιγράφονταν μέσα από τα δικαιώματα γάμου της σύγχρονης lgbt ατζέντας, εντούτοις ο κρατισμός της σοβιετικής ένωσης  και οι θεωρητικοί του κομμουνισμού αλλά και το υπόβαθρο της ισότητας παρέχουν περιφερειακά τις υποδομές.


Η επιρροή της θεωρίας της “αποδόμησης” και της κατάργησης της βιολογικής οικογένειας, είναι αυτή που επιτρέπει “ηθικά” και στρώνει το έδαφος για την παραγωγή νομικού υπόβαθρου εγκαθίδρυσης του ανασχεδιαστικού "μετάνθρωπισμού" και της βιομηχανοποίησης της βιολογίας του ανθρώπου, που συνοψίζεται στην κατασκευή μιας κεντρικής εργοστασιακού βιομηχανικού και γενετικού τύπου μονάδος κλωνοποίησης που θα παράγει, ήτοι θα κλωνοποιεί και γενετικά τροποποιημένο δυναμικό ανθρωποειδών ως συνέχεια της θεσμοθέτησης κατάργησης των φύλων ενιαίας εκπόνησης σχεδιασμού και πλάνου των πολυεθνικών που παράγουν μεταλλαγμένα τρόφιμα, κατά τον ίδιο τρόπο μεταλλακτικής δέσμευσης σε τεχνητά παρά-φύσει σημεία εναλλακτικών βιοκοινωνικών μητρογραμμικών δομών μηχανιστικού βιομηχανικού τύπου οπού κτηνωδώς ενσωματώνονται ακόμα και εντός της βιολογίας του ανθρώπου.
Εντός άλλης αποσπασματικής δημοσίευσης σχετική υποενότητα επ΄αυτού έχει αναρτηθεί με τίτλο: "Η αμφιγονική αρμονική αναπαραγωγική γενετήσια λειτουργία του ζεύγους Άνδρος και γυναικός και το γένος που προκύπτει φυσιολογικώς απο ζεύγος πως μπορεί εκφυλετιστικώς να μεταλλαχθεί σε μια "εξαγωνική" ερμαφρόδιτη εταιροκεντρική τραπεζοκεντρική γραμμή κατασκευής και παραγωγής υπανθρώπινου δυναμικου". Δείτε εδώ: http://diasvsmetatron-plegma.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html

Eκ παραδρομής αναφορές συνδέσεως του κινήματος του μετανθρωπισμού με τις διεκδικήσεις των lgbt:
The Transgender Endgame is Transhumanism
https://www.henrymakow.com/2017/08/transgender-endgame-transhumanism.html

Will the LGBT Movement Evolve Into Transhumanism?
https://www.psychologytoday.com/blog/the-transhumanist-philosopher/201501/will-the-lgbt-movement-evolve-transhumanism

Δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση υπερβολή να τεθεί θέμα απόδοσης εξηγήσεων για τη διαβαθμισμένη επιστασία και συμμετοχή εταιριών κλωνοποίησης και βιοτεχνολογίας που βρίσκονται πίσω από τον Ο.Η.Ε. και τις διακρατικές νομοθετήσεις του “ουράνιου τόξου” ή της lgbt ατζέντας που συνενώνονται σε αυτόν τον οργανισμό αλλά και για την μορφή παγκόσμιου πολιτιστικού πλάνου απαιτήσεως κατασκευής νέου τύπου δικαίου σε επίπεδο τάξης πλανητικής διαχείρισης που κεκαλυμμένα προωθείται.  Προφανής σκοπός η επέκταση στον έλεγχο της ανθρώπινης αναπαραγωγής, νομικής και πρακτικής μετατροπής τους σε προϊόντα από εταιρικούς ανασχεδιαστικούς και προσχεδιασμένους εργαστηριακούς τομείς παράλληλα με την πατεντοποίηση κάθε τι οργανικού.


Σε προπαρασκευαστικό επίπεδο τι διαφορά υπάρχει μεταξύ της lgbt ατζέντας και του πλάνου παραγωγής βιοτεχνολογικών και γενετικά τροποποιημένων τροφών και σπόρων σε σχέση με την κατευθυνόμενη διαμόρφωσης αντίληψης της κοινής γνώμης για την επιβολή νόμων οι οποίοι επιτρέπουν την κυοφορία από σπερματοζωάρια χορηγούμενα μέσω τράπεζας σπέρματος σε μητέρα γυναικείου ομοφυλόφιλου ζευγαριού το οποίο αυθαίρετα θα παραγγέλνει και τα βιολογικά χαρακτηριστικά στην περίπτωση εγκαθίδρυσης και χρήσης τράπεζας σπέρματος ή θα επιβάλει ορμονική αγωγή και εγχειρήσεις αλλαγής φύλου σε δικό της ή υιοθετημένο παιδί; 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η πολιτική δήθεν ηθική ανθρωπισμού της ανηθικότητας μπορεί να πραγματοποιήσει ενεξέλεκτα κάποια από τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας μέσα από στάδια και απτές κοινωνικές αλλαγές που ούτε καν μπορεί να φανταστεί ο κοινός νούς: καθεστωτική κολλεκτιβιακή ζωή από την αρχή της ζωής και ορμονικές αγωγές- επιπλέον αναγνώριση φύλων και τα "ρευστά φύλα" που δίνουν το έρεισμα απόκτησης δικαιωμάτων και πατέντας γενετικής με διαφορετικούς τρόπους γέννησης που θα αναγνωριστεί ως ίση. Επιπλέον αναγνώριση φύλων - επιπλέον παράλληλη αναγνώριση γενετικά τροποποιημένων ως προϊόντα για τον στρατιωτικό τομέα και αντικατάσταση της εργατικής τάξης ή της διατροφής. Σχολική εκπαίδευση "ρευστού φύλου" και περί "έμφυλης ταυτότητας" σαν κεκαλυμμένα σεμινάρια "αναμόρφωσης" προς μελλοντικούς πολίτες-προϊόντα που το δελτίο πολιτικής ταυτότητας τους ισούται με κάρτα εταιρίας. Δικαιώματα που αξιώνονται δήθεν για ανθρώπους και μειονότητες σαν διευκόλυνση παγκόσμιου σχεδιασμού εταιριών και πολυεθνικών και πολλά άλλα.
    Ο ΣΥΡΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 130 ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ https://www.youtube.com/watch?v=2RZV5O7KhSM

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]