Γιατρός εκτοξεύει «ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ» για τα εμβόλια: «Πρώτη φορά φοβάμαι έτσι»! Αν μπορούσαν θα «έθαβαν» το ΒΙΝΤΕΟ

 Τον έβαλαν σε αναστολή στην χώρα του! Πληθαίνουν οι φωνές που προειδοποιούν για ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ συνέπειες

Ο Dr Gerard Walters είναι Ιρλανδός γιατρός, τον οποίο το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας του ανέστειλε προσωρινά για τις γνωματεύσεις του σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Ο ιατρός αναφέρει πως ο COVID-19 δεν είναι χειρότερος από την γρίπη και προτρέπει τους ασθενείς να μην κάνουν το εμβόλιο!

Δημοσιογραφικό αλλά και επιστημονικό ενδιαφέρουν προκαλούν οι απόψεις του, καθώς διαφέρουν από εκείνες των γυρολόγων των ΜΜΕ.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μην κάνετε το εμβόλιο!!!!!!!!

Συμμετέχω σε εμβολιασμούς επί 40 χρόνια, έχω χορηγήσει χιλιάδες εμβόλια, έχω εμβολιαστεί ο ίδιος και ποτέ δεν χρειάστηκε να ανησυχήσω γι’ αυτά.

Αυτό που με ανησυχεί είναι η τωρινή εισαγωγή αυτού του αγγελιοφόρου mRNA μέσα στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Αυτό με ανησυχεί σοβαρά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι παντελώς ανενημέρωτοι ότι είναι ένα φάρμακο με άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης μόνο και δεν είναι ένα πλήρως αδειοδοτημένο φάρμακο στην πραγματικότητα.

Φοβάμαι ότι τα εμβόλια θα προκαλέσουν ένα μείζον πρόβλημα. Και φοβάμαι ότι στην πραγματικότητα η όλη απάτη του covid στην οποία αναφέρομαι προκλήθηκε για να φέρουν το εμβόλιο…. Φοβάμαι και ελπίζω να κάνω λάθος, πραγματικά ελπίζω να κάνω λάθος, ότι αυτό θα οδηγήσει σε στειρότητα επειδή γνωρίζουμε πως οι πρωτεΐνες-ακίδες συσσωρεύονται στους όρχεις και στις ωοθήκες των νέων ανθρώπων ή των ανθρώπων γενικά.

Φοβάμαι επίσης ότι το εμβόλιο θα μπορούσε στην ουσία να προκαλέσει καρκίνο στο μέλλον. Υπάρχει ένα πλήθος καρκίνων που προκαλούνται εισάγοντας ιικό RNA στο γονιδίωμα των ανθρώπων, όπως το λέμφωμα Burkitt, όπως ένα πλήθος λεμφωμάτων, όπως ο καρκίνος του τραχήλου.

Ο καρκίνος του τραχήλου στις γυναίκες προκαλείται απ’ την παρουσία ενός ιού στα κύτταρα και με την μεταφορά του RNA μέσα στο DNA των ανθρώπων και φοβάμαι πως θα καταλήξουμε με μια μαζική πανδημία καρκίνων σε 3-5 χρόνια».

Δείτε όσα φοβερά δήλωσε:

loading...