ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Τελικός στόχος τα σισίτια, μας το έχουν πει.....

Μαρία Πατσιούρα
Γραφείο Προέδρου Θεσσαλονίκης

Το τέλος του καλοκαιριού, τα 40αρια και η ανέμελη ζωή στις παραλίες της χώρας μας οδηγούν σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια στη πιο σκληρή χρονιά των μνημονίων!!

Τι λέτε τυχαίο είναι ότι ξεκίνησε ο διάλογος για την νέα κεντροαριστερά δηλαδή αυτό το «ψευδεπίγραφο» ΠΑΣΟΚοι και ΣΥΡΙΖΑιοι σε ένα!!!
Μια χρονιά όπου οι κατασχέσεις θα φτάσουν τις 250000 από το σύνολο των 700 χιλιάδων μέχρι το 2021, οι νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, τα «ψαλίδια» σε κοινωνικά επιδόματα και παροχές καθώς επίσης και έμμεσες αυξήσεις φόρων από την περάτωση των δόσεων των υπολοίπων σε όλες τις εκκρεμείς ρυθμίσεις οφειλών!!
Με όλα αυτά λοιπόν τα δυσβάσταχτα μέτρα, η μόνη διέξοδος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του «Νεοσταλινικού νεοφιλελεύθερου» δόγματος είναι η συντήρηση στην κεντρική σκηνή της μοντέρνας καλπάζουσας νεοαριστεράς της υποτέλειας και του άκρατου απολυταρχισμού σε ένα νέο πολιτικό περιβάλλον το οποίο χτίζει η παρούσα Κυβέρνηση!!
Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι όλο το σύστημα είναι «αιχμάλωτο» στις ορέξεις των δανειστών, των αγορών και των Γερμανών οι οποίοι μπορεί μεν να στηρίζουν τον Τσίπρα έχουν όμως «καβάτζα» τον Κυριάκο αλλά και τόσους άλλους οι οποίοι τελικά αντί να αγωνιστούν ώστε οι χώρα να μεταρρυθμιστεί αγωνίζονται για τα μισθά τους στη Βουλή και τις Γραμματείες των Υπουργείων!!
Στον όγδοο αυτό χρόνο των μνημονίων η μόνη λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της χώρας είναι η παραγωγική συγκρότηση εκείνων των ενεργών πολιτών που έχουν κατανοήσει ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο το δημόσιο αλλά ένας νέος κόσμος που ανατέλλει.
Ο κόσμος της φτηνής εργασίας, του ελεγχόμενου υπερκέρδους των μειωμένων παροχών του κοινωνικού κράτους στοιχεία που με λίγη φαντασία υπάρχουν στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ!!
Για τις αγορές είδαμε πρόσφατα κάποιες εκθέσεις για γέλια καθώς η τσέπη των Ελλήνων θα βελτιωθεί τον επόμενο χρόνο(έτσι λέει η fitch) και γελάει όλος ο κόσμος, ενώ και οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας μιλάνε για σταδιακή μείωση της ανεργίας καθώς και 200-300000 νέες θέσεις εργασίας των 400 ευρώ!!
Το μεγάλο όνειρο των ηττημένων του εμφυλίου παίρνει σάρκα και οστά καθώς το «μικρό κράτος» για τους Νεοσταλινιστές είναι η κάρτα POS και αύξηση διανομής κουπονιών τα οποία θα είναι και για τους δικούς μας αλλά και για τους λαθρομετανάστες που θα είναι ο «κρυφός» τους σύμμαχος!! Οι δηλώσεις περί «απόκτησης γης» από Υπουργούς που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο και η ενσωμάτωση τους μέσα στην Ελληνική κοινωνία αυτή την χρονιά θα είναι ακόμη πιο ορατή όχι γιατί πρέπει να γίνει, όχι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει εκείνο το κοινωνικό κόμμα αλλά γιατί αυτές οι βουλές των ισχυρών που θέλουν την Ελλάδα ως μια χώρα παράδειγμα – μοντέλο ενός νέου οικονομικού μοντέλου χωρίς δικαιώματα αλλά και χωρίς κίνητρα!!
Σε λίγες μέρες ανοίγει την πύλη της στη Θεσσαλονίκη η ΔΕΘ θα παρελάσουν Πρωθυπουργοί και υποψήφιοι πολιτευτές θα μας πουν διάφορα αλλά όχι την πραγματικότητα ή έστω και την σκληρή αλήθεια για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Εκείνα τα αέρινα βραδάκια με τις παροχές και τα λεγόμενα προγράμματα «Θεσσαλονίκης» αποτελούν παρελθόν!!
Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν ένα χρόνο μόνο για την εξουσία ακόμη και φέτος θα κάνουν αυτά τα οποία έχει κρυφή ατζέντα ο Τσίπρας και οι «αριστεροί» Γερμανοτσολιάδες!!
Σε αυτήν λοιπόν ψευτό – αριστερή λαίλαπα πρέπει ο λαός να απαντήσει και αυτή τη χρονιά πρέπει να ματώσει κυριολεκτικά γιατί οι επόμενες γενιές δεν θα βρουν τίποτα όρθιο!! Προσωπικά αναλαμβάνω μέρος της ευθύνης τόσο ως πολίτης όσο και ως ενεργή πολίτης ωστόσο εγώ είμαι μια μονάδα, θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι τελείωσε η αδιαφορία και το πανηγύρι και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ? Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΨΩΦΗΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΩΦΑΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε- γυναικούλα του διαδικτιού έχει και Ρούμανικα σαιτ με ψευτικές φωτογραφίες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]