Στρατό πάνε όλοι εκτός απ' τον Γαβρόγλου...

Ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, είχε κάνει χρήση του ευεργετικού διατάγματος 720/70 της χούντας για να μην στρατευθεί ως
γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη, λόγω σπουδών στο εξωτερικό, όμως στη Βουλή τοποθετήθηκε σε άλλους τόνους για τη στρατιωτική θητεία.

Ο Κώστας Γαβρόγλου δείχνει να μην κατανοεί τον σεβασμό των Ελλήνων στη σημαία διότι ο ίδιος δεν χαιρέτισε ποτέ την ελληνική σημαία υπηρετώντας τη στρατιωτική του θητεία. Oπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής για την απόφασή του να καταργήσει την αριστεία ως κριτήριο επιλογής του σημαιοφόρου στα δημοτικά σχολεία, απέφυγε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία όταν πήρε την ελληνική ιθαγένεια και κάνοντας χρήση του νόμου την εξαγόρασε εν έτει 1971 πληρώνοντας 3.200 δραχμές!

Παρότι υπήρξε τέκνο της ελληνικής Διασποράς που παραδοσιακά γαλουχεί τα παιδιά της με σεβασμό απέναντι στα σύμβολα της πατρίδας, ο Κώστας Γαβρόγλου όταν έφτασε σε ηλικία 24 ετών και κλήθηκε να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό για μια θητεία μόλις οκτώ μηνών, προτίμησε να την εξαγοράσει για να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό, χωρίς να αφιερώσει ούτε αυτό το μικρό κομμάτι της ζωής του για να ανταποκριθεί σε μια βασική του υποχρέωση απέναντι στη χώρα που τον αποδέχθηκε στην κοινωνία της.

Πιθανώς έτσι να μπορεί να εξηγήσει κανείς την πολιτική που έχει ακολουθήσει από τον Νοέμβριο, οπότε ανέλαβε το κυβερνητικό  χαρτοφυλάκιο, καταργώντας διαδοχικά μερικούς από τους ηθικούς πυλώνες που διαπλάθουν τον χαρακτήρα των Ελλήνων στα πρώτα βήματα της εκπαίδευσής τους, όπως είναι η έπαρση της ελληνικής σημαίας στα δημοτικά σχολεία, η επιλογή των σημαιοφόρων και των παραστατών με κριτήριο τις βαθμολογικές τους επιδόσεις, αλλά και η διαγωγή τους που, κατά τον υπουργό Παιδείας, δεν χρειάζεται πια να είναι κοσμιωτάτη...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Τρίχας, τρελοχαρτάκιας, σαρσέμης και συριζαίος. Θανατηφόρος συνδυασμός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΞΙΟΣ!.... καί αυτός Άξιος!..... όπως τόσοι καί τόσοι άλλοι, που σε κυβερνάνε ψοφοραγιά!..... ψευτοέλληνα!.... Άχρηστε!.............., τενεκέ!...., που ξέρεις(;;;......................) τί καί ποιόν ψηφίζεις!............... Ούστ!...... ...Ε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λαζοπουλος Τριανταφυλοπουλος Καρανικας κλπ
  Αϊβαλιωτης Βουλγαρακης κλπ
  Και μη ξεχνουτε τον Καραμανλη τον Κουφο...δεν επιστρατευτηκε το 1940 γιατι βγηκε Ι5! Ηταν λεει κουφος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άλλο ένα φαιδρό πρόσωπο του θιάσου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]