ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΜΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΕ;!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΗ…

Γράφει ο Νικήτας Αποστόλου

Δεν γιορτάσαμε φέτος την Εθνική Επέτειο! Δεν υπάρχει γιορτή χωρίς την συμμετοχή του Λαού. Η βουβαμάρα, οι άδειες πλατείες, η όποια

κυκλοφορία ανθρώπων με φιμωμένο το μισό πρόσωπο και το άλλο μισό κατσούφικο, είναι τα στοιχεία που χαρακτήριζαν την ημέρα.

Και πως να μην ήταν έτσι αυτή η 25η Μαρτίου, όταν οι κυβερνώντες τον Λαό τον φυλάκισαν στα σπίτια του και έβαλαν την αστυνομία να φροντίζει μην ξεμυτίσει κανείς. 

Και εκείνοι μόνοι, μαζί με 4.000 αστυνομικούς, drones, ελικόπτερα και ελεύθερους σκοπευτές σε ταράτσες, για να προστατεύουν τους εαυτούς τους και τους προσκεκλημένους τους,( από ποιούς αλήθεια), υποτίθεται ότι γιόρταζαν τα 200 χρόνια από την Επανάσταση. 

Αυτή η συμπεριφορά τους δείχνει ότι νοιώθουν πως κύρος και εκτίμηση δεν έχουν από τον Λαό. Γνωρίζουν ότι την χώρα την έχουν μετατρέψει σε μπανανία. Σε Προτεκτοράτο. Σε αποτυχημένο Κράτος. Και αυτό τους τρομάζει και αυτό τους τρομοκρατεί.

Στις 25ης Μαρτίου το Έθνος μας δεν τιμά μόνο την Παλιγγενεσία του Έθνους, τιμά και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Αυτό δεν είναι τυχαίο. 

Η Θεοτόκος Μαρία είναι η Ελευθερώτρια Εκείνη Μητέρα, που έλαβε το μήνυμα της Ελευτερίας όλου του ανθρωπίνου γένους δια του Σταυρού του Παντοτινού Ελευθερωτή Χριστού, την έλευση του Θεανθρώπου Κυρίου μας, από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...