Αλήθειες Λιαργκόβα: Κίνδυνος Κουρέματος Καταθέσεων Αν…

Ο απερχόμενος επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας, προειδοποίησε για τον κίνδυνο κουρέματος, αν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί.

«Αν δεν προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί, θα έχουν πρόβλημα οι τράπεζες και θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση και κούρεμα καταθέσεων, σύμφωνα με τα δεδομένα» υπογράμμισε ο κ. Λιαργκόβας.

Οι κυβερνήσεις πάντα ανέβαλαν τις μεταρρυθμίσεις για αργότερα αλλά το αργότερα έφτασε και πρέπει να γίνουν πολλά μέχρι το κλείσιμο του προγράμματος, τόνισε σημειώνοντας πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε βροχή από μεταρρυθμίσεις από το μνημόνιο 2 και 3.

«Θα είναι δύσκολο να έχουμε θεαματικούς ρυθμούς ανάπτυξης καθώς δεν έχουμε επενδύσεις, το κλειδί είναι να γίνουν επενδύσεις» πρόσθεσε ενώ εξέφρασε τον φόβο του ότι θα παγιδευτούμε σε χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και στασιμότητα.

loading...

4 thoughts on “Αλήθειες Λιαργκόβα: Κίνδυνος Κουρέματος Καταθέσεων Αν…

  1. κύριε, Λιαργκόβα, να αφήσετε τις εξυπνάδες και να φέρετε τα κλεμμένα από την Ελβετία, τον Παναμα και τις άλλες τράπεζες του εξωτερικού , μόνο έτσι θα σωθεί η χώρα, τι τα έχετε στοιβάξει όλοι σας στις ξένες τράπεζες και περιμένετε από το Θεό να σώσει τη Χώρα και όχι τους Ελληνες, Ντροπή σας,

  2. Μπάααααααα!!! Μάλλον είναι φαλακρές οι καταθέσεις, εδώ και πολύ καιρό. Μήπως γνωρίζει ο κύριος Απερχόμενος τι έγινε με εκείνα τα 272.500.000 θαλασσοδάνεια των κομμάτων, που θα ξεκινούσε … άμεσα η έρευνα της Δικαιοσύνης για το … "μείζονος σημασίας οικονομικό σκάνδαλο" κ.λ.π.- κ.λ.π. και που η ΤτΕ τον Ιούνιο του 2012 έκανε Εκθεση όπου αναφέρει ότι "λόγω των υψηλών υπολοίπωνκαι των εκχωρήσεωντων κρατικών χρηματοδοτήσεων που αφορούν μέχρι το 2018 πρόβλημα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν η Αγροτική, η Εθνική … " και οι Λοιποί ευεργέτες των κομμάτων;

  3. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΚΑΠΡΑΠΑΝΑ ΑΝΩΘΕΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…ΟΥΥΣΤ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ!! ΨΩΛΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΆΒΕΤΕ ΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΜΟΥΝΙΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ?

Comments are closed.