Χρυσόγονος: Αν ήταν πιο σύγχρονος ο στόλος των πυροσβεστικών αεροπλάνων θα ήταν καλύτερα τα πράγματα

Εξέφρασε τη συμφωνία του με το γενικό πνεύμα της προσέγγισης της Ρένας Δούρου «ότι χρειάζονται λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα και αυτά δεν γίνονται την τελευταία στιγμή»


Την άποψη ότι εάν είχαν γίνει περισσότερα πράγματα και ήταν πιο σύγχρονος ο στόλος των πτητικών μέσων πυρόσβεσης θα ήταν καλύτερα τα πράγματα με τις πυρκαγιές «αλλά αυτό απαιτεί τεράστια ποσά που η χώρα δεν μπορεί να τα διαθέσει» εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Ο κ. Χρυσόγονος ζήτησε την εκπόνηση και εφαρμογή ενός εθνικού σχεδίου πυροπροστασίας που να εφαρμοστεί για μια δεκαετία.

Παράλληλα εξέφρασε τη συμφωνία του με το γενικό πνεύμα της προσέγγισης της Ρένας Δούρου «ότι χρειάζονται λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα και αυτά δεν γίνονται την τελευταία στιγμή».

Παρόλα αυτά εκτίμησε ότι «δεν θα ωφελούσε σε τίποτα στην πράξη αν ο πρωθυπουργός είχε πάει νωρίτερα στο μέτωπο και αν είχε πάρει μια μάνικα να σβήσει τις φλόγες».

Χαρακτήρισε «ευκταίο» το να αμειφθούν καλύτερα οι πυροσβέστες και τέλος τόνισε ότι «θα ήταν προτιμότερο στις υπουργικές θέσεις να επιλέγονται πολιτικά πρόσωπα και όχι τεχνοκράτες, άτομα που έχουν υποστεί τη βάσανο της ψήφου».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτος ειναι πολυ εξυπνος ρε πουστη...μπραβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]