Ανοιχτή επιστολή ΠΟΕΔΗΝ σε Τσίπρα: Στην Άρτα δεν γίνονται χειρουργεία λόγω έλλειψης πιστώσεων

Τον καλούν να επισκεφθεί το νοσοκομείο «ένα δημόσιο νοσηλευτήριο και όχι σαν το Ευγενίδειο»

Ανοιχτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα για τα
προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο της Αρτας, τόπος καταγωγής του πρωθυπουργού, έστειλε η ΠΟΕΔΗΝ ενημερώνοντας τον ότι έχουν διακοπεί όλα τα τακτικά χειρουργεία λόγω έλλειψης πιστώσεων.

Τον καλεί, μάλιστα, να επισκεφθεί το νοσοκομείο «ένα δημόσιο νοσηλευτήριο και όχι σαν το Ευγενίδειο» επισυνάπτοντας την ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου για την αναστολή επεμβάσεων που απαιτούν υλικά μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Προσωπικού καταγγέλλει, επίσης, ότι το ίδιο έχει συμβεί και στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων.

«Ο θεός να βάλει το χέρι του. Για τους ασθενείς φυσικά όχι για τον Μαδούρο» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.

Η ανοιχτή επιστολή της ομοσπονδίας καθώς και η απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου Άρτας έχει ως εξής:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,
Έρχεται Δεκαπενταύγουστος. Χρονιάρες μέρες. Τέτοιες ημέρες συνηθίζετε να πηγαίνετε στο πανηγύρι του χωριού σας, στα ορεινά της Άρτας. Χορεύετε παρέα με την κυρία Γεροβασίλη βουλευτή Άρτας. Μαζί σας μπορεί να βρίσκεται ο Διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας γνωστός χειροκροτητής της κας Γεροβασίλη. Καλό είναι όπως πηγαίνετε για το χωριό σας να κάνετε μία στάση στο Νοσοκομείο της Άρτας.

Ένα Δημόσιο... Δημόσιο Νοσηλευτήριο και όχι σαν το Ευγενίδειο. Να συνομιλήσετε με ασθενείς και προσωπικό. Θα διαπιστώσετε πόσο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι είναι. Να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι την κατάσταση του Νοσοκομείου. Να ζητήσετε από τους γιατρούς να σας δείξουν την απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου για διακοπή των χειρουργικών επεμβάσεων Ορθοπεδικών και Νευροχειρουργικών τακτικών περιστατικών λόγω έλλειψης μπάζτετ από 28/6/2017 έως τουλάχιστον τα μέσα Σεπτέμβρη.

Η απόφαση του Διοικητή λέει το εξής:

Άρτα 28/6/2017

ΠΡΟΣ: 1. Συντονιστή Δ/ντη Ορθοπεδικής Κλινικής
2. Δ/ντη Νευροχειρουργικής Κλινικής
ΘΕΜΑ: Διακοπή τακτικών Χειρουργείων
Λόγω περιορισμένων πιστώσεων, από σήμερα δεν θα προγραμματίζονται στο Νοσοκομείο τακτικές χειρουργικές επεμβάσεις που απαιτούν υλικά μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Παρακαλώ όπως ενημερώσετε τους θεράποντες ιατρούς της κλινικής σας.

Ο Διοικητής
Μπαλάσκας Βασίλειος


Το κοινοποιούμε για να το έχετε υπ’ όψιν σας.

Θα ενημερωθείτε επίσης ότι ίδια απόφαση για διακοπή των χειρουργείων υπάρχει και σε άλλο Νοσοκομείο της περιοχής, το ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ Ιωαννίνων. Να συνομιλήσετε με ασθενείς που είναι κάτοικοι Λευκάδας, Πρέβεζας, Άρτας και άλλων περιοχών που δεν μπορούν να χειρουργηθούν, πονάνε, κινδυνεύει η ζωή τους και είναι αναγκασμένοι να περιμένουν έως τα μέσα Σεπτέμβρη και βλέπουν ή να αναζητήσουν να χειρουργηθούν σε Νοσοκομεία της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.

Να συνομιλήσετε με ασθενείς στα ΤΕΠ που περιμένουν ώρες να εξεταστούν. Να συνομιλήσετε με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των ΤΕΠ, να σας ενημερώσουν ότι την περασμένη Δευτέρα 31 Ιουλίου τοξικομανής προσήλθε στα ΤΕΠ με τον πατέρα του, έκανε φασαρία άρπαξε μία σύριγγα τρύπησε τον πατέρα του και τον ίδιο πολλές φορές και μετά κυνηγούσε με τη σύριγγα σε όλο το Νοσοκομείο τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να τους τρυπήσει. Έτρεχαν πανικόβλητοι.

Στο Νοσοκομείο δεν υπάρχει καθόλου φύλαξη. Δεν υπάρχει ούτε ένας φύλακας λόγω έλλειψης μπάτζετ, την ίδια ώρα που το ΚΕΕΛΠΝΟ σπαταλά 350.000 ευρώ το μήνα για φύλαξη σε εταιρεία με ανάθεση.

Να συνομιλήσετε με τις καθαρίστριες που εργάζονται με συμβάσεις έργου και έχουν πέντε μήνες απλήρωτες. Βρίσκονται σε απόγνωση. Ελπίζουν τώρα να πληρωθούν.

Να ενημερωθείτε από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές ότι άλλο ένα Δεκαπενταύγουστο βρίσκονται βάρδια ή εφημερία στο Νοσοκομείο, ότι για άλλον ένα χρόνο θα πάρουν ελάχιστη άδεια και ότι εργάζονται σε συνθήκες εργασιακής εξουθένωσης.

Μετά το Νοσοκομείο να κάνετε μία βόλτα στη πόλη να περάσετε από τη λαϊκή αγορά για να δείτε ακριβώς απέναντι σε ποιόν ανήκει ένα μεγάλο ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο σαν αυτά που λέγατε στη Βουλή στη συζήτηση για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη.

Ξέρετε τι λένε οι Αρτινοί κύριε Πρωθυπουργέ; Εάν το Νοσοκομείο το δικό μας, της πόλης που κατάγεται ο Πρωθυπουργός και εκλέγεται βουλευτής η κα Γεροβασίλη είναι σε αυτή την κατάσταση φανταστείτε πως θα είναι τα άλλα Νοσοκομεία της χώρας.

Χρόνια πολλά κύριε Πρωθυπουργέ, καλή διασκέδαση, ο θεός να βάλει το χέρι του.
Για τους ασθενείς φυσικά όχι για τον Μαδούρο».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. ΑΦΟΥ ΣΤΟ "ΑΓΙΟΝ " ΟΡΟΣ, ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ?

  ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ.

  ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

  ΑΠΛΑ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΚΟΚΚΟΤΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....

  Ο μιστερ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΩΝ.

  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Λ Ο Ι ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΤΑ,
  ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΟΝΟΝ ΧΡΟΝΙΑ.

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ & ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ...

  ΑΠΟΡΙΑ :

  ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΑΓΙΟΙ" ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ?

  ΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ " ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΩΝ " ΑΓΙΩΝ ??

  ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΚΟΚΚΟΤΑ, ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

  ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ " ΞΕΦΩΝΙΣΕΙ " ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.

  ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΡΤΥΡΙΟ, ΜΕΧΡΙ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΚΟΚΚΟΤΑ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ.

  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΚΑΤΟ- ΤΣΙΠΡΑΣ, ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Δ Ε Ν
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ !!

  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ! ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ! ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ .

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΥΤΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ..

  ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΑΝ ΣΤΗΝ «ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ» ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΡΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ,ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ,ΤΟΤΕ….!!!

  ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ….!!

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ..

  ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ,ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΛΩΡΙΔΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΓΑΤΑΚΙ ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΤΑ 2 -3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΕΥΓΕΝΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ" ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΣΥΡΤΑΡΙ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΟΟΟΛΟΙΙ ΤΟΥΣΣΣΣΣΣΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ... ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ???

   Νίκος Αργυρού

   ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ. ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΔΊΝΕΙΣ ΕΣΎ ..ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. .ΑΥΤΟΊ ΠΩΣ ΤΟ ΚΆΝΑΝΕ. .ΟΛΟΙ .. ΟΛΟΙ ΓΝΏΡΙΖΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΉ . ΔΗΜΑΡΧΟΙ. . ΚΑΙ ΑΝΈΒΑ .. ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΈΒΑ ΣΤΟΕΣ. .ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΘΗΛΙΈΣ ΣΟΥ ΈΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΊ . ΑΝ ΕΣΎ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΆ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΆ ΔΗΚΑΙΩΜΑΤΑ. .ΑΥΤΟΊ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΎΝ . ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΔΕΝ ΈΔΩΣΑΝ ΤΊΠΟΤΑ.. ΠΛΑΣΤΆ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ. ΑΙΩΝΕΣ ΤΏΡΑ. ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΤΟ . ΤΟ ΓΈΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΕΊΣΑΙ . ΕΣΕΝΑ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΉ ΣΟΥ . ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕΝΆΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ. ΆΚΟΥ ΤΑ ΓΟΝΊ-ΔΙΑ ΣΟΥ ΜΙΛΟΎΝ. ΈΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ. .

   Ε.ΣΥ ΕΊΣΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΏΡΑ ..ΕΝΏΣΟΥ .
   ΜΌΝΟ ΜΑΖΊ ΣΤΕΚΟΥΜΕ

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]