Η Σινέντ Ο Κόνορ έγινε μουσουλμάνα – Παλεύει με τη διπολική διαταραχή

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο Κόννορ, η οποία τα τελευταία χρόνια παλεύει εμ τη διπολική διαταραχή ασπάστηκε το Ισλάμ και ονομάζεται πλέον Σουxάντα Νταβίτ.
«Με περηφάνια σας ανακοινώνω ότι έγινα μουσουλμάνα». Με αυτές τις λέξεις, η 51χρονη σήμερα
Σινέντ, ανακοίνωσε στους χιλιάδες φίλους της στο Twitter.

«Πρόκειται για τη φυσική κατάληξη στο ταξίδι οποιουδήποτε ευφυή θεολόγου. Κάθε μελέτη των γραφών οδηγεί στο Ισλάμ. Κι αυτό καθιστά όλα τα άλλα ιερά βιβλία περιττά. Θα λάβω ένα καινούργιο όνομα. Στο εξής θα με αποκαλούν «Σουxάντα»», συμπλήρωσε η Ιρλανδή τραγουδίστρια, ένα από τα ποπ είδωλα της δεκαετίας του 90.

Η λέξη «Σουxάντα», σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, σημαίνει «Μάρτυρες», ενώ το πλήρες όνομα της Ο Κόννορ θα είναι από εδώ και στο εξής «Σουxάντα Νταβίτ».

Η τραγουδίστρια άλλαξε επίσης τη φωτογραφία του προφίλ της στην πλατφόρμα με το λογότυπο της Nike συνοδευόμενο από τη λεζάντα «Φόρεσε hijab. Just Do It», παραπέμποντας στο σλόγκαν της εταιρείας.

Την περασμένη Παρασκευή, η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο όπου τραγουδούσε το ισλαμικό κάλεσμα για προσευχή, το λεγόμενο «αντχάν». «Αυτή είναι η απόπειρά μου να τραγουδίσω το αντχάν. Έκανα κάποια λάθη στη προφορά επειδή με παρέσυραν τα συναισθήματά μου», ανέφερε στο βίντεο η «Σουxάντα», δίνοντας την υπόσχεση στους φαν της ότι στο μέλλον θα εξασκηθεί περισσότερο και θα βελτιωθεί.

loading...

1 thought on “Η Σινέντ Ο Κόνορ έγινε μουσουλμάνα – Παλεύει με τη διπολική διαταραχή

  1. Ας την λυτρωσει ο αλαχ να σαλταρει απο καμια ταρατσα να γινει καλα καλα μαρτυρας του ισλαμη του μουχαμεμτη να ξεβρωμισει κι ο κοσμοσ απο μια τρελη

Comments are closed.